Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

gal kas šimoniu gyrioj grybavo kaip ten ar sausa? smile.gif
Atsakyti
Grybavome Ruklos poligone, nenušovė niekas thumbup.gif , užtat baravykų 127 kaip man tai super kaimynas irgi kartu buvo panašiai rado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 08 31, 18:10)
Grybavome Ruklos poligone, nenušovė niekas  thumbup.gif , užtat baravykų 127 kaip man tai super kaimynas irgi kartu buvo panašiai rado  bigsmile.gif

Kad Rukloje vyksta šaudymai,kaip jus įleido?Ar grybaujate palei pakilimo taką,ar prie "tankodromo"?Vakar viena sako rado tik tris pajuodavusius raudonikučius schmoll.gif Aš taip pat į ruklą važiuoju,bet kad ten smėlis ir viskas net treška,tai nė nebuvau šiais metais 4u.gif
Atsakyti
A,o KUR žadėtas lietus????Ar pas kurią "skalbia"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 31, 20:07)
A,o KUR žadėtas lietus????Ar pas kurią "skalbia"? smile.gif

Pas mus siek tiek lijo, bet miskui tai kazi ar uzteko 4u.gif
Atsakyti
vakar 128 baravykai, nemažai raudonikių. Tik truputį vakarop palijo
Atsakyti
Šiandien gavom šiek tiek lietaus. Be to rūkai prasidėjo. Lauksim rezultatų.
Atsakyti
uf, pagaliau ir pas mus bent šiek tiek padygo wub.gif Buvom miške neilgai, bo diedas labai skubėjo, bet netoli šimto baravykų suradom. Pagaliau ir mano širdis atsigavo wub.gif Gaila tik, kad atostogos tai jau baigėsi, grybavimas tik savaitgalinis bus..

Lietaus nebuvo, tik debesys. Bet miške, kaip nekeista, nėr taip baisiai sausa, kaip anksčiau. Na, ir žmonių tai jau padavė.. kur nepasisuksi, ten eina kas nors.
Atsakyti
as vis stebiuos is kur pas juos tokia uosle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 31, 19:31)
Kad Rukloje vyksta šaudymai,kaip jus įleido?Ar grybaujate palei pakilimo taką,ar prie "tankodromo"?Vakar viena sako rado tik tris pajuodavusius raudonikučius schmoll.gif Aš taip pat į ruklą važiuoju,bet kad ten smėlis ir viskas net treška,tai nė nebuvau šiais metais 4u.gif

Tai ir rašau, kad nenušovė blush2.gif , o dabar jau nėra ant įvažiavimo keliukų jokių šlagbaumų, kaip seniau būdavo tik įspėjamieji ženklai ir grafikai pratybų, mes įvažiuojam nuo Lomenių pusės jei tai ką nors sako smile.gif, nežinau kas ten treška jums, nebent aplink šaudyklas? , bet ten miškai įvairūs, nuo pelkynų, sočiai lapuočių, tik vietas reikia žinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
a pas mus jau baigėsi grybai, miškas labai tuščias nė grybautojų, nė grybų biggrin.gif Suskaičiavom,kad per šita baravykų dygimą radom apie 1750vnt baravykų
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 09 02, 10:50)
per šita baravykų dygimą radom apie 1750vnt baravykų

va čia tai laimikis.. bigsmile.gif Ot darbelio turėjot..
Atsakyti