Grybavome Ruklos poligone, nenušovė niekas , užtat baravykų 127 kaip man tai super kaimynas irgi kartu buvo panašiai rado
QUOTE(Lyžuka @ 2013 08 31, 18:10)
Grybavome Ruklos poligone, nenušovė niekas , užtat baravykų 127 kaip man tai super kaimynas irgi kartu buvo panašiai rado
Kad Rukloje vyksta šaudymai,kaip jus įleido?Ar grybaujate palei pakilimo taką,ar prie "tankodromo"?Vakar viena sako rado tik tris pajuodavusius raudonikučius Aš taip pat į ruklą važiuoju,bet kad ten smėlis ir viskas net treška,tai nė nebuvau šiais metais
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 31, 20:07)
A,o KUR žadėtas lietus????Ar pas kurią "skalbia"?
Pas mus siek tiek lijo, bet miskui tai kazi ar uzteko
vakar 128 baravykai, nemažai raudonikių. Tik truputį vakarop palijo
Šiandien gavom šiek tiek lietaus. Be to rūkai prasidėjo. Lauksim rezultatų.
uf, pagaliau ir pas mus bent šiek tiek padygo Buvom miške neilgai, bo diedas labai skubėjo, bet netoli šimto baravykų suradom. Pagaliau ir mano širdis atsigavo Gaila tik, kad atostogos tai jau baigėsi, grybavimas tik savaitgalinis bus..
Lietaus nebuvo, tik debesys. Bet miške, kaip nekeista, nėr taip baisiai sausa, kaip anksčiau. Na, ir žmonių tai jau padavė.. kur nepasisuksi, ten eina kas nors.
Lietaus nebuvo, tik debesys. Bet miške, kaip nekeista, nėr taip baisiai sausa, kaip anksčiau. Na, ir žmonių tai jau padavė.. kur nepasisuksi, ten eina kas nors.
as vis stebiuos is kur pas juos tokia uosle
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 31, 19:31)
Kad Rukloje vyksta šaudymai,kaip jus įleido?Ar grybaujate palei pakilimo taką,ar prie "tankodromo"?Vakar viena sako rado tik tris pajuodavusius raudonikučius Aš taip pat į ruklą važiuoju,bet kad ten smėlis ir viskas net treška,tai nė nebuvau šiais metais
Tai ir rašau, kad nenušovė , o dabar jau nėra ant įvažiavimo keliukų jokių šlagbaumų, kaip seniau būdavo tik įspėjamieji ženklai ir grafikai pratybų, mes įvažiuojam nuo Lomenių pusės jei tai ką nors sako , nežinau kas ten treška jums, nebent aplink šaudyklas? , bet ten miškai įvairūs, nuo pelkynų, sočiai lapuočių, tik vietas reikia žinoti
a pas mus jau baigėsi grybai, miškas labai tuščias nė grybautojų, nė grybų Suskaičiavom,kad per šita baravykų dygimą radom apie 1750vnt baravykų
QUOTE(Lerikyte @ 2013 09 02, 10:50)
per šita baravykų dygimą radom apie 1750vnt baravykų
va čia tai laimikis.. Ot darbelio turėjot..