Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(Lyžuka @ 2013 08 26, 14:48)
Taip šiemet spygliuočių miškuose nieko neradom , visi grybukai iš lapuočių, ir aplink Jonavą, Paparčius  bigsmile.gif  jei ką sako kam tokios vietos  biggrin.gif

Čia Paparčiai prie Sausinės?
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2013 08 26, 14:30)
Feisbukas pilnas gražuolių iš Jonavos ir Mažeikių (čia apie baravykus, raudonviršius). Aš penktadienį valandėlę Vaišvydavoj pagrybavau ir radau visko, nesiskundžiu, aišku ne šimtais, bet dešimtimis  thumbup.gif  (man gana). Žinoma, reikia landžioti po šabakštynus, kur drėgniau, nes pušyne tai pššš.... O dabar kažkokia kvaraba prikibus, nosis varva, snarglys iki kelių, bet čia ne nuo grybų, o sūnėnas užnešė, bet taip noris miškan išlėkt  verysad.gif

Vakar dukra įmetė mano rezultatą į feisbuką,gal juos ir matėt 4u.gif Grybauti smagu,bet jau tvarkymas bigsmile.gif ...Niekam nepatikiu valyti grybų ir pas NIEKĄ jų nevalgau smile.gif,tai tokie kiekiai tik parsinešti smagu.Pušynuose ir pas mus nieko gero,išskyrus voveres,bet jas renku tik tuomet,kai niekas kitas nedygsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 26, 16:24)
Niekam nepatikiu valyti grybų ir pas NIEKĄ jų nevalgau smile.gif

drinks_cheers.gif Ir as taip pat, na bendrai sunu ismokinau, ziuriu kad bus neblogas pagalbininkas tongue.gif
O pas mus zinokit grybu nera. Su mama siandien prasimalem po kelis miskus skirtingose visai vietose. Sausa ziauriai, visos pelkes isdziuve. Radom per abi gal 15 baravyku, kelis lepsiukus ir vsio verysad.gif O vyras kalbejo su draugu, tai sake Pungej, Gargzduose grybus bagazinem veza doh.gif
Atsakyti
As tai nusivylus siais metais grybavimu verysad.gif Sekmadieni vel-10l voveraiciu,vienas baravykas,rastas krumuose,kur net neieskociau doh.gif vienas raodonikis du lepsiai ir vienas silbaravykis.Kur iekot man tu sabakstynu g.gif

Tiesa,fotika i miska buvau pasiemus,kaip niekad,tik neturejau ka fotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 27 rugpjūčio 2013 - 10:31
Aš taip pat nusivylusi. Bet kažkokia nuojauta buvo. Po didžiojo vasarinio grybavimo su MB kalbėjomės, kad jei ir nebus grybų, mums jau kaip ir pakaktų. Na, bet dar ne vakaras biggrin.gif . Tik gaila, kad šiandien paskutinė atostogų diena, grybauti teks nebent tik savaitgaliais.
Atsakyti
visgi ištrūkau trumpam-92 baravykai.Bet kas iš to,beveik viską išmečiau,po juostelę raklinėt nei noro,nei laiko.Visi tokie paaugę,"siemkinių" gal kokie 3,dygimo nėra.Sausa be proto,taigi galima sakyt,grybavimui ate.Aišku,jei artimiausią savaitę gerai nepalis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 08 27, 11:30)
Kur iekot man tu sabakstynu  g.gif

Tiesa,fotika i miska buvau pasiemus,kaip niekad,tik neturejau ka fotkint  lotuliukas.gif
Šabakštynų geriau neieškok schmoll.gif , bo man bevalgant uogas, viena nelaboji sugalvojo užrėplioti ir įsisegti, tai šabakštynuose jaučiu ten knibžta tos zarazos unsure.gif

Kai fotiko nepasiimsi, tada ir baravykai pasirodys, nes gal anie nefotogeniški, tad nelindo į kadrą biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar su fotiku grybavau. Bet kai tikiuosi rast baravykų beveik visada jį nešuosi biggrin.gif Tai va, nufotkinau žaltį, gluodeną, o baravyką fotkinti patingėjau. Antro neradau lotuliukas.gif
Atsakyti
šiais metais kaip niekad daug gyvačių mačiau, na gal žalčių blush2.gif neskiriu aš jų ir ant kelio suvažinėtų ir gyvų, vienas grybautojas, kartu buvęs, sakė, kad tai geležinė g.gif gyvatė, kuri skaudžiai kerta, ačiū dievui turėjau proto ranka jos neimti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 rugpjūčio 2013 - 15:45
Geležinė gyvatė tai gluodenas biggrin.gif , ne gyvatė, o bekojis driežas. Gal ir kerta, bet nenuodingas.

http://lt.wikipedia....pusis_gluodenas
Atsakyti
Žaltį tai atskiriu biggrin.gif daug jų. Bet kas kartą išsigąstu pamačius. Bet tik todėl kad netikėtai pamatau - šiaip man jie visai patinka 4u.gif .
O va gluodenų žiauriai nemėgstu, nes nežinau, ar tai tikrai gluodena ar jau kažkas rimčiau schmoll.gif
Per darbus net į mišką nebespėju. Mačiau šiandien žmogus nešėsi baravykų maišelyje. Ir aš noriu biggrin.gif Kol susiruošiu į mišką vėl, tai jis išdžius, nes dzūkijai reikia lietaus smile.gif
Atsakyti
Ar matet kaip zvejai Zemaitijoj sienauj ? Baltas pavydas rolleyes.gif
http://www.zvejotrib...o...5&start=630
Atsakyti