Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis 2013 metai

QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 23, 12:59)
380  bigsmile.gif valom

Eee o kada nuotraukų sulauksim ?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 23, 13:59)
380  bigsmile.gif valom

Man atrodo čia kažkas ne taip irgi, doh.gif ar nebus kaip su tais žvejais mirksiukas.gif, nulį braukit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2013 08 23, 14:22)
Eee o kada nuotraukų sulauksim ??  bigsmile.gif

kad gal nera ką fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 rugpjūčio 2013 - 13:32
šaipykitės šaipykitės, o paskui žiūrėkit,kad nuo kėdžių nenukristumėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 23, 13:58)
šaipykitės šaipykitės, o paskui žiūrėkit,kad nuo kėdžių nenukristumėt  tongue.gif

Nu tai jau laikomės gi kėdžių įsitvėrę ir laukiam tongue.gif Nebekankink jau, duok vaizdų-reik vyrą įtikint grybaut važiuot savaitgalį tai vaizdinės priemonės labai padėtų laugh.gif
Atsakyti
nėra KADA fotografuotas įkelt nuotraukas, o ne ką.. mirksiukas.gif

šiandien
user posted image

vakar

user posted image
Atsakyti
gerai, kad sėdžiu, tuoj šaukiu mb tegul seilę pavarvina, reikia jus kažkaip iššifruoti lotuliukas.gif ir pasekti lotuliukas.gif
Atsakyti
Oooohoo swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 23, 14:14)
šiandien

Kad ir kaip graziai ir ispudingai beatrodo Jusu grybukai,bet as turbut apsiverkciau jei man reiktu tiek grybu nuvalyti ... blush2.gif
Atsakyti
thumb_yello.gif first.gif Ateis kada šventė ir į mano kiemą biggrin.gif . O dabar džiaugiuosi su Lerikyte. Sėkmės tvarkant grybukus. Ir ar labai sukirmiję?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 23, 13:59)
380  bigsmile.gif valom

ne na nuuuuu...... noriuuuuu saldytuuuuuuu .......... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 23, 15:14)

šiandien

vakar

bigsmile.gif ne nu cia tai nerealu.Gal jus kokiu stebuklingu seklu is vakaro pabarstot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 08 23, 16:39)
Kad ir kaip graziai ir ispudingai beatrodo Jusu grybukai,bet as turbut apsiverkciau jei man reiktu tiek grybu nuvalyti ... blush2.gif

sezonas trumpas, per jį gali tik pora dienų tokių būti tad pakentėsim ax.gif
QUOTE(Vėta @ 2013 08 23, 17:17)
thumb_yello.gif  first.gif Ateis kada šventė ir į mano kiemą  biggrin.gif . O dabar džiaugiuosi su Lerikyte. Sėkmės tvarkant grybukus. Ir ar labai sukirmiję?

pakirmiję, beveik kiekvienas, daug pjaustyt reikia, bet per kiekį susidaro, dėkui
QUOTE(smala @ 2013 08 23, 17:39)
bigsmile.gif ne nu cia tai nerealu.Gal jus kokiu stebuklingu seklu is vakaro pabarstot  lotuliukas.gif

renkam su meile biggrin.gif
Atsakyti