QUOTE(jsgute @ 2013 09 17, 17:46)
Patinka man Jūsų keliavimo stilius-ramiai, neskubant, pasimėgaujant .... O po to viso to gėrio perpasakojimas patinka dar labiau Gerų ateinančių kelionių
Ačiū
Žinai, jau kažkaip gaila laiką mašinoj leist lekiant nuo taško iki taško. O ir pasiblusinėt visai smagu, visokių smulkmenų daugiau pastebi
Na va, nemačiau, kad jau savaitė, kaip pabaiga yra Fantastiška kelionė, nuostabus pasakojimas
Dėkui, ponia, kad užėjot
kokia nuostabi kelionė
skaičiau ir seilę varvinau
skaičiau ir seilę varvinau
Labai graziai viska papasakojot ,nuostabus vaizdai puikios atostogos !
Na va, o aš pernai po Prancūzijos skundžiausi, kai dvi naujas padangas nusipirkom iš reikalo už kosminę kainą noname pavadinimu... Tai ta proga dar šiemet per veidrodėlį spėjau pamatyti kaip skudurais suėjo O čia visos keturios
Arūna, man labai prie širdies jūsų idėja po vieną regioną pamaklinėti niekur neskubant
O tie kaimeliai
Arūna, man labai prie širdies jūsų idėja po vieną regioną pamaklinėti niekur neskubant
O tie kaimeliai
QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 21, 12:48)
Papildyta:
QUOTE(Golka @ 2013 09 21, 19:33)
Labai graziai viska papasakojot ,nuostabus vaizdai puikios atostogos !
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Rimukas @ 2013 09 25, 20:48)
Na va, o aš pernai po Prancūzijos skundžiausi, kai dvi naujas padangas nusipirkom iš reikalo už kosminę kainą noname pavadinimu... Tai ta proga dar šiemet per veidrodėlį spėjau pamatyti kaip skudurais suėjo O čia visos keturios
O tie kaimeliai
O tie kaimeliai
Baisiai nemalonu visokie tokie dalykai. Ir visai jie nereikalingi O jum kaip suprantu ta nauja pernykštė neatlaikė metų.....
O tie kaimai kaip man patinka. Kiekvienoj šaly jie kitokie ir savaip žavūs. Tik gyvenimas ten teka visai kitaip, nei miestuose.
QUOTE(Aruna @ 2013 08 10, 14:28)
Nevažiuokite į eilę su užrašu Telepass,
Šitą reikalą patikrinom, laukiam laiško į namus
O kaip Monake su mašina? Kiek kainavo parkingas? Ilgai ten buvot?
Jau kaip sužavėjo mane tos jūsų gyvenamos vietos Italijoj neveltui Italijoj,mane kažkokie sentimentai užplūsta ją pamačius, išgirdus kalbą, ar pamačius žmones, iš karto girdžiujuos kokie jie laimingi, kaip smagiai čiauška, kokie draugiški
Fantastika
QUOTE(Thea! @ 2013 10 01, 01:39)
Jau kaip sužavėjo mane tos jūsų gyvenamos vietos Italijoj neveltui Italijoj,mane kažkokie sentimentai užplūsta ją pamačius, išgirdus kalbą, ar pamačius žmones, iš karto girdžiujuos kokie jie laimingi, kaip smagiai čiauška, kokie draugiški
Fantastika
Fantastika
Thea - kitais metais į Monaką gal?
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 10 01, 18:40)
Thea - kitais metais į Monaką gal?
o kas čia žino ką mes sugalvosim? net aš pati nežinau
QUOTE(Thea! @ 2013 10 01, 01:39)
Fantastika
Fantastika
Gal nesulauksit .....
Monake statėm į požeminį parkingą- neatsimenu kiek laiko mes ten blūdijom, bet sumokėjau apie 3 eurus, taip, kad visai normaliai manyčiau ž. O tas Monakas, tai dienos ir pakanka paziureti.