Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

Čia kažkas rašė, kad labai reikalinga programa Quick Teacher ir nori ją pirkti už 600 lt. Tai noriu pasakyti, kad aš ją turiu ir galėčiau pasidalinti. Aš jos nepirkau, bet radau. Bandžiau instaliuoti, viskas veikia ir pasileidžia. Kaip jinai dirba aš nežinau, nes nenagrinėjau. Ten moko anglų kalbos rusakalbius. Tai jei reikia kreipkitės.

Beje, norėjau paklausti, kodėl jūs nei viena nerašote kaip jums sekasi mokytis, su kokiomis problemomis susiduriate. Dauguma ateinate tik knygučių parsisiųsti.
Aš anglų kalbos nesimokau svarankiškai, bet jeigu galėčiau, tai visada padėsiu.
Atsakyti
laba !
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 12, 14:40)
Čia kažkas rašė, kad labai reikalinga programa Quick Teacher ir nori ją pirkti už 600 lt. Tai noriu pasakyti, kad aš ją turiu ir galėčiau pasidalinti. Aš jos nepirkau, bet radau. Bandžiau instaliuoti, viskas veikia ir pasileidžia. Kaip jinai dirba aš nežinau, nes nenagrinėjau. Ten moko anglų kalbos rusakalbius. Tai jei reikia kreipkitės.

Beje, norėjau paklausti, kodėl jūs nei viena nerašote kaip jums sekasi mokytis, su kokiomis problemomis susiduriate. Dauguma ateinate tik knygučių parsisiųsti.

Aš kol kas renku įvairią medžiagą, truputėlį pažengusiems ir darau paruoštukes pagal fainulką@. Dar kelis kartus per vakarą pakankinu žodyną taip pat aukščiau paminėtos mūsų geradarės sukurtą, nes savojo dar nepradėjau daryti (tebepumpuoju medžiagą). Beje gal galėtum pasufleruoti, fainulka@,transkripcijos nustatymus, nes rodo vėjus mano kompe žodynas.
Babouziuke, mane domintų ir Quick Teacher - tik ne už 600 Lt žinoma blush2.gif . Rusų dar prisimenu, o anglų va sunkiau sekas.
O pavasariop tikiuosi kaip nors praktiškai panaudoti savo anglų. kaip toliau seksis rašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau kelinta diena bandau prisipažinti, kad esu mokytoja, bet vis nepavyksta, nes dingsta žinutės verysad.gif .

Fainulka, tu- thumbup.gif tikrai daug gerų dalykų galima rasti. Dėkui. ax.gif jei reiks, kreipsiuos.

QUOTE(vanessa)
QUICK TEACHER (išmokime kalbą per 2mėn)

jeigu kalba eina apie šiuos kursus tai tuomet siūlyčiau nepirkti o parsisiųst nemokamai  thumbup.gif aš pati parsisiuntus, bet dar nesimokiau. Vaizdinę demonstracija apie kursus galima oficialiame tinklalapyje peržiūrėti.

QUOTE(Ju.Ju)
Sveiki  4u.gif
Šiuo metu, pradėjau savarankiškai mokytis anglų kalbos, tiksliau bandau prisiminti visą tai, kas užsimiršo  unsure.gif Prieš 7 metus, gan gerai mokėjau ir rašyti, ir kalbėti nebuvo jokios problemos...tačiau paskutinius metus, neteko niekur vartoti anglų kalbos, dėl to viskas užsimiršo  verysad.gif Ypač gramatika.Na ir žodžių bagažas sumažėjo iki nulio  blush2.gif 
Norėčiau pabandyti įsigyti English First nuotolinio mokymosi programėlę, bet prieš tai norėčiau surinkti info.

QUOTE(grimantas)
http://rapidshare.co...IUS_C-DILLA.rar
http://rapidshare.co...IUS-1.part1.rar
http://rapidshare.co...IUS-1.part2.rar
ATSIUSINCIATE IS RAPIDSHARE ISPAKUOJATE SU WINRAR.
1.INSTALIUOJATE C-DILLA
2.PERRASOTE ENGLISH PLIUS-1 I KOMPAKTA.
3.TADA JI INSTALIUOJATE.
4 DZIAUGIATES
KOLKAS 1CD VELIAU BUS KITI....

QUOTE(varveklis)
MUZZY anglų kalbos pamokėlės
Iš tikro, aš dabar radau torrenta siuntimuisi Muzzy pamokeles

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 18 kovo 2010 - 10:54
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 12, 14:40)

pritariu - juk ir temos antrastej rasiau apie pasidalinima medziagos.. bei zinoma norisi zinoti kam kaip sekas, kas kokias knygutes pasirinko uz pagrinda studijom ir t.t. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Špokas @ 2006 09 12, 16:10)
Labuka,labai norėčiau šitų knygučių slaptažodžio  4u.gif

jau pas tave - pasitikrink az tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2006 09 12, 18:16)
laba !
Aš kol kas renku įvairią medžiagą, truputėlį pažengusiems ir darau paruoštukes pagal fainulką@. Dar kelis kartus per vakarą pakankinu žodyną taip pat aukščiau paminėtos mūsų geradarės sukurtą, nes savojo dar nepradėjau daryti (tebepumpuoju medžiagą). Beje gal galėtum pasufleruoti, fainulka@,transkripcijos nustatymus, nes rodo vėjus mano kompe žodynas.
Babouziuke, mane domintų ir Quick Teacher - tik ne už 600 Lt žinoma  blush2.gif . Rusų dar prisimenu, o anglų va sunkiau sekas.
O pavasariop tikiuosi kaip nors praktiškai panaudoti savo anglų. kaip toliau seksis rašysiu  mirksiukas.gif

na as per zodyno redaktoriu transkripciju lauke pasirinkus times lt symbol srifta berods ir viskas ok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2006 09 12, 21:33)
Sveikos,

jau kelinta diena bandau prisipažinti, kad esu mokytoja, bet vis nepavyksta, nes dingsta žinutės  verysad.gif .

Manau šįkart nedings. Tai va, esu mokytoja, jei reik pagalbos-visada prašom  mirksiukas.gif

Fainulka, tu- thumbup.gif tikrai daug gerų dalykų galima rasti. Dėkui.  ax.gif jei reiks, kreipsiuos.

lio zinutes cia dinginejo.. matau net medziaga kuria buvau idejus dingo.. na vat tuoj tuoj sudesiu vel smile.gif
beja gal gali is savo patirties papasakot ka akcentuoji savo mokiniams, kad jie greiciau isisavintu medziaga... gal turi kokiu patarimu kaip geriau mokytis zodziu.. gramatikos subtilybiu.. kaip nebijot kalbet? ax.gif
Papildyta:
Taigi dar keletas knygeliu maziesiems

Wee Sing Nursery Rhymes and Lullabies (for Kids)
user posted image
Wee Sing Nursery Rhymes and Lullabies (ages 0-5)
Detailed description with some texts and samples:
samples
knygele
Papildyta:
78 Files:
Format: OGG stereo 300 Kbs av.
Total Size: 69 Mb
Duration: 60 min.
Atsakyti
The Cat in the Hat Beginner Book Dictionary + Audiobook
user posted image
knyga
audio
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2006 09 12, 23:06)
geriausias variantas butu internete kokiame nors saite patalpinti..gali ir cia
http://www.filefront.com/
http://rapidshare.de
http://www.sendspace.com
tik nzn ar toki dideli faila galima prikabinti

http://www.badongo.com/
didesniems failams naudokit ten berods iki gigo duodavo..
Atsakyti
TaGre prase paieskot:
Tai penquin leidykla
Pair Work 2 arba 3
Group Work (Intermediate)
Vocabulary (Games and Activities)
Grammar (Games and Activities)

is ju radau tik sia knygute
Group Work Intermediate
user posted image
knyga
Papildyta:
gal si tiks vietoj vocabulary... ax.gif

Activating Vocabulary Through Pictures - BrainFriendly Publishing
Vocabulary Through Pictures (for ESOL learners) - Elementary.
user posted image
knygute
Topics:
Houses & Flats / Living Room
Traffic & Things in the Street
Clothes
Kitchen/Bedroom
Shopping
Parts of the Body
Actions!
Shops, Clothes & Things in the street
Things to eat & drink. Different ages.
Money, Animals, Fruit
House, Traffic & Things on the table
Outdoor Clothes, Bathroom & Medical help
Babies, Furniture & Things in the handbag
Public Buildings, Emotions & Things in the sky
Weather, Trains and the Head
Parts of the Body. In the Park & In the Kitchen
Communications, Shopping & Air Travel
Cooking, Post Office. In your Spare time
Vegetables, Schools. Things in the Kitchen
Religion, Sport and Things in my pocket.
Papildyta:
Dar keletas knygeliu "for young learners" ir turbut siam kartui pakaks 4u.gif

Cambridge - Cool English I
user posted image
pasiskaityti apie knyga galite cia.
File:
Size: 41 Mb
Audio: OGG stereo 500 Kbs average
Duration: 15 min.
visas cd
Papildyta:
Disney Learning - Phonics and Reading
user posted image
rasite cia
arba cia

The Complete Book of Handwriting
user posted image
knygute
Atsakyti
Gal pades ir tiks kam is mokytoju?
ESL Teacher's Activities Kit (by Elizabeth Claire), Prentice

user posted image
Knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 12 rugsėjo 2006 - 23:32
[quote=FAINulka@,2006 09 12, 23:01]
pritariu - juk ir temos antrastej rasiau apie pasidalinima medziagos.. bei zinoma
beja gal gali is savo patirties papasakot ka akcentuoji savo mokiniams, kad jie greiciau isisavintu medziaga... gal turi kokiu patarimu kaip geriau mokytis zodziu.. gramatikos subtilybiu.. kaip nebijot kalbet? ax.gif

Iš savo patirties g.gif labiausiai akcentuoju gramatiką, nes visdėlto ruošiu egzams. Aišku tas pratimų darymas jau yra nusibodęs iki begalybės, bet nieko čia negalima padaryti. O laikų supratimuidarau taip: vieną sakinį varom visais laikais su aplinkybėm, tada jiem patampa aišku kada kokį vartoti:
She goes to school every day.
She went to school yesterday.
She will go to school tomorrow.
She is going to school now.
ir taip toliau.

O žodžius irgi žiūrint kokia klasė-vyresni kala, o su mažiais žaidžiu-piešiam voratinklį pvz.

SCHOOL-CLASSROOM-LIBRARY....

ir jiem patinka kai nupiešia ir pamato kiek jau daug žino. Šiaip ir žodynus galima šitaip vesti, tada toks kaip ir teminis gaunasi.

O kalbėjimas irgi-vyresnieji kalba temomis po 5 min. Kažkaip nebijo jie kalbėti. O mažiai vaidina, kad yra žurnalistai, ima interviu, dialogai ir t.t.
Atsakyti
O laikų supratimuidarau taip: vieną sakinį varom visais laikais su aplinkybėm, tada jiem patampa aišku kada kokį vartoti:
ir taip toliau.

Prasom ir "taip toliau "parasyti mirksiukas.gif Ypac visokie perfectai ir panasus i juos schmoll.gif .Dar geriau butu su vertimu i lietuviu k. O tai painiava su laikais nereali
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2006 09 13, 14:51)
O laikų supratimuidarau taip: vieną sakinį varom visais laikais su aplinkybėm, tada jiem patampa aišku kada kokį vartoti:
ir taip toliau.

Prasom ir "taip toliau "parasyti  mirksiukas.gif Ypac visokie perfectai ir panasus i juos  schmoll.gif .Dar geriau butu su vertimu i lietuviu k. O tai  painiava su laikais nereali

Sveikutes, na ikisiu ir as savo trigrasi ir pabandysiu isverst rolleyes.gif tikiuosi niekas nesupyks mirksiukas.gif :
She goes to school every day. - Ji kasdien eina į mokyklą.
She went to school yesterday. - Ji vakar ėjo į mokyklą.
She will go to school tomorrow. - Ji eis į mokyklą rytoj.
She is going to school now. - Ji dabar eina į mokyklą.

Tikiuosi neapsizioplinau doh.gif

o su "taip toliau" tai susilaikysiu blush2.gif labai lauksiu kad rutulux parasytu ax.gif
Atsakyti
Iš savo patirties g.gif labiausiai akcentuoju gramatiką, nes visdėlto ruošiu egzams. Aišku tas pratimų darymas jau yra nusibodęs iki begalybės, bet nieko čia negalima padaryti. O laikų supratimuidarau taip: vieną sakinį varom visais laikais su aplinkybėm, tada jiem patampa aišku kada kokį vartoti:
ir taip toliau.

taip man patiko toks būdas mokymosi, aš jį "nusibezdžioniavau" iš knygelės "Kaip lengviau mokytis anglų kalbos" - ir man kaip pradedančiai labai patiko, kad gramatikos vingrybės aiškinamos lietuviškai, nes Headway (iš jų mokaus irgi) gramatika pateikiama tik anglų kalba

Atsakyti