Sherlock Holmes Short Stories : A.C.Doyle
komplekte:
Audio: mp3 96 Kbs mono
Knyga: formatas pdf (tekstas)
Papildomai: anglu-rusu zodynas tekstams txt ir pdb formatais
Dydis: 45 MB
Raso kad lygis 2 nebandziau ziuret tad...
CIA VISKAS YRA
papildoma medziaga x xx xxx
Papildyta:
DAR PORA KNYGELIU PATIEMS MAZIESIEMS MOKYT ANGLU..
Elfabet - An ABC of Elves[/SIZE]
4-8metuku vaikams elfai pades ismokyt raideles
About this title: Each letter of the alphabet is represented by a busy elf, engaged in an alphabetically appropriate activity and surrounded by objects beginning with the same letter.
knygele
QUOTE(vmiseliuniene @ 2006 09 09, 10:42)
dekoju sirdingai uz knygutes, tik as turbut nepasakiau kad man reikia anglu-lietuviu kalba ir pradedantiesiems , nes mokiausi vokieciu mokykloj, anglu man tamsus miskas aciu
Papildyta:
labutis, labai prasyciau siu knyguciu pasvordo, na gal pirmu dvieju pradziai pakaks. juk jos pradedantiesiems? As ir internete naujoke tai jei ko nesuprasiu is kart nepykite:)
Papildyta:
labutis, labai prasyciau siu knyguciu pasvordo, na gal pirmu dvieju pradziai pakaks. juk jos pradedantiesiems? As ir internete naujoke tai jei ko nesuprasiu is kart nepykite:)
sveika, pasvorduka tikrai gausi kai tik surinksi 10 zinuciu - dabar ju pas tave tik 5 tad. sorryyyyy... Negaliu lauzyt savo taisykliu
Papildyta:
QUOTE(sannda @ 2006 09 09, 10:53)
gal galit padėti, nesuprantu, kodėl man neduoda išarchyvuoti New Headway knygučių: New Headway Elementary ir New Headway Elementary - workbook. Išmeta lentelė, kur rašo - Please open first volume oft this spanned set
kad turetu but viskas gerai, bandyk:
1. parsisiusti dar karteli
2. pasitikrink ar gerai rasai pasworduka, patariu nekopijuoti, nes buna koks tarpelis patenka..
3. ikopijuok tikslu pranesima jei vis dar neissispres - ziuresim
Papildyta:
QUOTE(Monika @ 2006 09 09, 11:42)
Beje, man pačiai tenka anglų mokyti - klauskit, jei ką, padėsiu, kuo galiu
Jau imeciau slaptazodi i az
Turbut daugumai is musu idomu kokias knygutes patartum studijuoti besimokant skirtinguose lygmenyse.. ir kas padetu besimokancioms savarankiskai
pradedanciom
ipusejusioms mokslus (intermediate lygis)
pazengusioms..
kokius vadovelius, kokias gramatikas rekomenduotum - atitinkamai pabandysiu ju paieskoti - jei ju dar nera sioj temoj
Papildyta:
QUOTE(evid @ 2006 09 09, 12:21)
dekui
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2006 09 09, 12:33)
Šakės, kokią gerą nuorodą įmetei!!! Parsisiunčiau 5 knygas. Kadangi esu mokytoja, tai galėsiu panaudoti per pamokas, nes nuolat pritrūksta visokių užduočių. Ačiū!
Ir jei kam nors reikia kokios pagalbos dėl anglų kalbos mokymosi, kreipkitės.
Ir jei kam nors reikia kokios pagalbos dėl anglų kalbos mokymosi, kreipkitės.
na tos pagalbor reik konsultacines..
Klausymelis butu tas pats kaip Monikai..
Issirinksim geriausias knygutes tinkancias savarankiskam ir ne tik mokymuisi:)
Papildyta:
QUOTE(dovesa @ 2006 09 09, 13:50)
Fainulka gal galetume man Lonmano picture dictionario slaptazdi?
Papildyta:
Gal dar gali AZ parasyti ir sios knygos slaptazodi
Aciukas
Papildyta:
Gal dar gali AZ parasyti ir sios knygos slaptazodi
Aciukas
issiunciau i az
Papildyta:
Ir dar ikelsiu tai ko vakar taip ir matau neikele - o gaila, is serijos maziesiems mokyti su disnejaus herojais
Bus neuzilgo
QUOTE(eliva @ 2006 09 09, 14:33)
Džiaugiuosi kad mano nuorodėlė buvo naudinga Ačiū FAINulka@ už slaptažodį, šiandieną paskirsiu knygučių nagrinėjimui
sekmes
o cia stai zadetosios knygutes Mažiesiems
Disney Learning - The Alphabet
formatas: djvu - nuoroda i programele djvu failu atidarymui buvo sioj temoj
puslapiu: 34
Knyga
Disney Learning - BEGINNING SOUNDS
puslapiu: 34, 30-tajam puslapu nurodyvai teveliams/mokytojams kaip naudotis..
Knyga
Disney Learning - Reading for Understanding
puslapiu: 34
Knyga
Disney Learning Maths - Addition & Subtraction
puslapiu: 32, be slaptazodzio
Knyga
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 09, 14:18)
Turbut daugumai is musu idomu kokias knygutes patartum studijuoti besimokant skirtinguose lygmenyse.. ir kas padetu besimokancioms savarankiskai
pradedanciom
ipusejusioms mokslus (intermediate lygis)
pazengusioms..
kokius vadovelius, kokias gramatikas rekomenduotum - atitinkamai pabandysiu ju paieskoti - jei ju dar nera sioj temoj
Kad nėra universalaus vadovėlio . Gana smagiai dirbasi su Cutting Edge, žodyno įtvirtinimui labai neblogai Vocabulary in Use (čia kažkur buvau aptikusi nuorodą). Mano rekomendacija būtų pasivartyti gramatikos knygutes, paprasčiasia pradžiai su lietuviškais paaiškinimais, ir nueiti į kursus (individualiai ar grupėlėje - kiekvienas pasirenka pagal charakterį), kad bent elementarias tarimo ir skaitymo taisykles paaiškintų, o tada galima savarankiškai tęsti. Vien skaitant ar dirbant su gramatika toli nenueisi, be kalbėjimo praktikos dažnas drovisi ir sakinį pasakyti, čia drasiausi vaikai tikriausiai - sakinys be konstrukcijos, bet pasitikėjimo akys pilnos . Gal taip ir geriau .
Iš tikrųjų lenkiu galvą prieš tas, kurios randa jėgų ir ryžto savarankiškai mokintis. Dažniausia bėda - trūksta kontrolės, kad kas sužiūrėtų, kad nenumuilintum, todėl dažnas renkasi kursus ar individualias pamokas, nes, kaip patys sako, "gėda ir galia sumokėtų pinigų, kad nepasiruošus ateiti". Tą žinau iš sako patirties, nes pati bandžiau kitą kalbą savarankiškai mokintis, bet gal trūko įkvėpimo, gal savikontrolės, bet greitai ryžtas išgaravo .
Sėkmės
QUOTE(Monika @ 2006 09 09, 14:55)
Kad nėra universalaus vadovėlio . Gana smagiai dirbasi su Cutting Edge, žodyno įtvirtinimui labai neblogai Vocabulary in Use (čia kažkur buvau aptikusi nuorodą). Mano rekomendacija būtų pasivartyti gramatikos knygutes, paprasčiasia pradžiai su lietuviškais paaiškinimais, ir nueiti į kursus (individualiai ar grupėlėje - kiekvienas pasirenka pagal charakterį), kad bent elementarias tarimo ir skaitymo taisykles paaiškintų, o tada galima savarankiškai tęsti. Vien skaitant ar dirbant su gramatika toli nenueisi, be kalbėjimo praktikos dažnas drovisi ir sakinį pasakyti, čia drasiausi vaikai tikriausiai - sakinys be konstrukcijos, bet pasitikėjimo akys pilnos . Gal taip ir geriau .
Iš tikrųjų lenkiu galvą prieš tas, kurios randa jėgų ir ryžto savarankiškai mokintis. Dažniausia bėda - trūksta kontrolės, kad kas sužiūrėtų, kad nenumuilintum, todėl dažnas renkasi kursus ar individualias pamokas, nes, kaip patys sako, "gėda ir galia sumokėtų pinigų, kad nepasiruošus ateiti". Tą žinau iš sako patirties, nes pati bandžiau kitą kalbą savarankiškai mokintis, bet gal trūko įkvėpimo, gal savikontrolės, bet greitai ryžtas išgaravo .
Sėkmės
Sėkmės
Vat vat as ir pradejau nuo lietuviskos gramatikos.. bet dabar man kiek bepavartau knygynuose jos kazkokios lekstos atrodo - labiau patinka angliskosios
Tiesa del Cutting edge berods turiu keleta ju - tad imesiu jei spesiu dar siandien iki isvaziuojant - man sitie vadoveliai irgi patiko
O del kursu - jauciu nuo zmogaus priklauso - man jie reikalingi uztvirtinimui, kaip as sakau, to ka savarankiskai ismokau arba einu lygiu auksciau kad nestovet vietoj ir ismokt kazko naujo... faktas vienas, jei valios kam truksta prisiversi mokytis - piniginis motyvas privercia, o jei valios turima tai neproblema - as turbut po siai dienai nezinau skaitymo taisykliu, bet puikiai suprantu kas rasoma, kas kalbama ir pati galiu atsakyti kartais buna kurioziniu situaciju - kai skaitau zodi - ir jo nezinau, pasiziuriu zodynan jo reiksme - hehe pasirodo taigi ji puikiai zinau tik kad rasos jis visiskai kitaip nei tarias...
Papildyta:
O kad jau mokytoju turim tai jums turbut galetu but idomi sitai...
rinkinukas activities..
'FIRST SCHOOL DAY' ACTIVITIES
cia ne knyga.. tiesiog vieno is mokytoju surinkta medziagele...
medziaga
QUOTE(Pasaulė @ 2006 09 09, 15:44)
na as mokykloj nesimokiau anglu
pasitikrink az
Papildyta:
Dar mazuteliams mokyti pravers sis spalvingas puslapukas
Vaikuciams anglu mokymuisi
Atsiprasau praleidau Elementary lygi
New Cutting Edge Elementary (Students book)
Si knygute is naujojo Cutting edge leidimo, bet is principo mazai kuo skiriasi nuo senojo
Knyga
Audio (skelta i dvi dalis):
Pirma dalis
Antra dalis
New Cutting Edge Elementary (Workbook)
Knyga
New Cutting Edge Elementary (Students book)
Si knygute is naujojo Cutting edge leidimo, bet is principo mazai kuo skiriasi nuo senojo
Knyga
Audio (skelta i dvi dalis):
Pirma dalis
Antra dalis
New Cutting Edge Elementary (Workbook)
Knyga
Cutting Edge Upper intermediate (Students book)
Knyga
Cutting Edge Upper intermediate (Workbook)
Knyga
Audio:
1
2
3
4
5
Papildyta:
Vaidile ner uz ka
Na as ieskau specializuotuose anglu kalbai skirtuose puslapiuose, forumuose...
Ir siaip baigus esu informacines sistemas tad internete ka rast ne problema
parasyk i az ko ieskai, gal ka busiu macius...
Knyga
Cutting Edge Upper intermediate (Workbook)
Knyga
Audio:
1
2
3
4
5
Papildyta:
Vaidile ner uz ka
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 09, 22:56)
Fainulka, sakyk, kur tu ieškai tų visų knygų?
Man irgi reikia, bet ne anglų kalbos .
Man irgi reikia, bet ne anglų kalbos .
Na as ieskau specializuotuose anglu kalbai skirtuose puslapiuose, forumuose...
Ir siaip baigus esu informacines sistemas tad internete ka rast ne problema
parasyk i az ko ieskai, gal ka busiu macius...
Liko tik Advanced lygiui
Cutting Edge Advanced (Students book)
Knyga
Cutting Edge advanced (Workbook)
Knyga
Papildyta:
Dar viena pasimetus be workbook'o PRE INTERMEDIATE lygio knygule
Cutting Edge pre-intermediate (Students book)
Knyga
Yra audio workbook'ui bet manau nera tikslo idet kol neradau pacios knyguutes
Cutting Edge Advanced (Students book)
Knyga
Cutting Edge advanced (Workbook)
Knyga
Papildyta:
Dar viena pasimetus be workbook'o PRE INTERMEDIATE lygio knygule
Cutting Edge pre-intermediate (Students book)
Knyga
Yra audio workbook'ui bet manau nera tikslo idet kol neradau pacios knyguutes