Mergytės, gal ir ne čia pataikiau, bet anyway, paklausiu... As dėl anglų kalbos kursų ar pamokėlių (galbūt net nemokamų)? Gal žinote kur tokios vyksta. Esmė tame, kad patobulinti reikia tik kalbėjimo įgūdžius ir gal šiek tiek žodyną. Gal turit kokių nors minčių
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 01 17, 09:06)
Mergytės, gal ir ne čia pataikiau, bet anyway, paklausiu... As dėl anglų kalbos kursų ar pamokėlių (galbūt net nemokamų)? Gal žinote kur tokios vyksta. Esmė tame, kad patobulinti reikia tik kalbėjimo įgūdžius ir gal šiek tiek žodyną. Gal turit kokių nors minčių
nemokamai - savarankiskai
dar kazkur buvo kalba apie nemokamas mormonu vedamas pamokeles ju "baznyciose"... bet as nerizikuociau
norėjau paklausti, ar jūs tas knygas parsisiųstas atsispausdinat? man kažko iš adobe acrobat formate esančias knygas atspausdina tekstą palietą, neryškų a kaip jūs darot?
QUOTE(krika @ 2007 01 17, 14:50)
norėjau paklausti, ar jūs tas knygas parsisiųstas atsispausdinat? man kažko iš adobe acrobat formate esančias knygas atspausdina tekstą palietą, neryškų a kaip jūs darot?
as tai prie kompo mokaus, tada labai patogu ir nezinoma zodi gali tiesiai nusikopijuot i zodyna, kad issiverst, ir tiesiai nezinoma zodi su reiksme isikeliu isavo zodineli... kuris ir darbe issoka, kad pasimokyciau
Vakar sprendziau testa jau- nuo pirmadienio varau i kursus. Ir mokausi su Jusu pagalba savarankiskai!!!
sveikutes,
as labai irgi noreciau patobulinti anglu kalbos zinias...nuo ko siulytumet pradeti? mano lygis speju intremediate, bet man reiktu daugiau verslo kalbos..oficialios...Gal galite kasnors man kokiu knygu ar siaip nuo ko ir kaip pradeti mokytis paciai? aciu is anksto visoms:)
as labai irgi noreciau patobulinti anglu kalbos zinias...nuo ko siulytumet pradeti? mano lygis speju intremediate, bet man reiktu daugiau verslo kalbos..oficialios...Gal galite kasnors man kokiu knygu ar siaip nuo ko ir kaip pradeti mokytis paciai? aciu is anksto visoms:)
QUOTE(justėP @ 2006 12 30, 20:15)
O cia tos knygos nera tokios pat kur fainulka siuncia?Nes as jos knygu nesugebu isiinstaliuot.Viska atrodo padarau,bet man nepasileidzia programa,gal kompas kaltas
QUOTE(laurechka @ 2007 01 17, 15:17)
Noreciau sios knygutes slaptazodzio. Aciu
Jau issiunciau
Papildyta:
QUOTE(taibent1 @ 2007 01 17, 15:18)
Vakar sprendziau testa jau- nuo pirmadienio varau i kursus. Ir mokausi su Jusu pagalba savarankiskai!!!
kas per testas ir kaip sekesi? ir kokios mokyklos kursai? smalsu
Labas visoms besimokancioms savarankiskai As taip pat anglu kalba bandau mokintis savarankiskai. Atrodo neblogai sekasi, taciau tarimas baisus. Juokinga net save girdeti, o ka kalbeti apie pokalbi su kitu zmogumi
FAINulka labai noreciau ir as gauti slaptazodi i savo AZ. Labai didelis aciu
Jei dar niekas nerekomendavo, nes visu pokalbiu dar nespejau perskaityti, tai rekomenduoju puslapius savarankiskam mokymuisi:
www. englishclub.com
www.englishtown.com
QUOTE(liutukas_simba @ 2007 01 17, 15:33)
sveikutes,
tada siulyciau pervertus pasirankiot verslo kalbos knygeliu - ju buvo..
man patinka market leader mokymosi medziaga.. gal tau kiti vadoveliai patiks
o kad isitikint koks lygis - pasiimk pvz market leader pre-intermediat lygio vadoveli ir pavartyk - bus per lengva - zenk lygiu auksciau
Papildyta:
QUOTE(Sandriuks @ 2007 01 17, 16:15)
O cia tos knygos nera tokios pat kur fainulka siuncia?Nes as jos knygu nesugebu isiinstaliuot.Viska atrodo padarau,bet man nepasileidzia programa,gal kompas kaltas
tai papildoma medziaga, testai ir t.t. toms knygutems
jei kazkas nepasileidzia, pasakyk kokia medziaga konkreciai siunteis, ka darei ir kurioje vietoj kokia klaida meta - pagelbesim
Papildyta:
QUOTE(AngelG @ 2007 01 17, 18:57)
Labas visoms besimokancioms savarankiskai As taip pat anglu kalba bandau mokintis savarankiskai. Atrodo neblogai sekasi, taciau tarimas baisus. Juokinga net save girdeti, o ka kalbeti apie pokalbi su kitu zmogumi
Jei dar niekas nerekomendavo, nes visu pokalbiu dar nespejau perskaityti, tai rekomenduoju puslapius savarankiskam mokymuisi:
www. englishclub.com
www.englishtown.com
www. englishclub.com
www.englishtown.com
na nors ir neturi 10 zinuciu - bet parodei susidomejima ir dalinies medziaga - zvilgtelk i AZ slaptazodis ten
Papildyta:
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 01 17, 09:06)
vat apie mormonu mokyklele buvo uzsiminta kitoje temoje - atradau cia
Aciu dar karta uz slaptazodi, dabar bandysiu knygeles parsisiusti
Tiesa, as dar mokinuosi ir klausau http://www.bbc.co.uk...genglish/lausau
Sekmes visoms ir man, nes savarankiskai mokintis reikia pastangu. Gali prisiskaityti daug naudingu rekomendaciju kaip mokintis, nuo ko pradeti, taciau svarbiausia yra musu pastangos ir butinai nors 30 min. laiko skirti kalbai kiekviena diena.
Tiesa, as dar mokinuosi ir klausau http://www.bbc.co.uk...genglish/lausau
Sekmes visoms ir man, nes savarankiskai mokintis reikia pastangu. Gali prisiskaityti daug naudingu rekomendaciju kaip mokintis, nuo ko pradeti, taciau svarbiausia yra musu pastangos ir butinai nors 30 min. laiko skirti kalbai kiekviena diena.