LABAI PAPRASYSIU - GAL GALIMA ATEITY KONKRECIAU
gal as blondine bet nerandu audio kad butu prie headway pirmam puslapy - ateity bukit geros nurodykit zinutes numeriuka - bus lengviau rasti ir suprasti apie ka kalba
LABAI PAPRASYSIU - GAL GALIMA ATEITY KONKRECIAU
gal as blondine bet nerandu audio kad butu prie headway pirmam puslapy - ateity bukit geros nurodykit zinutes numeriuka - bus lengviau rasti ir suprasti apie ka kalba
Turiu problemėlę - suinstaliavau ez memo booster programėlę (berods iš 5 ar 6 šio forumo puslapio), bet susilaukiau daug nepasitenkinimo iš kitų, naudojančių šį kompiuterį, tad vardant šventos ramybės noriu ją išinstaliuoti . Tačiau kur tik nebandžiau surasti uninstal failiuką Kas keisčiausia, kad šios programos nėra add ir remove programms sąraše... Žodžiu, nežinau, ką ir daryt. Gal kas žinot, kaip ją man išinstaliuot...
sveikutes o as tokiu prasymu- gal kuri kur nors matete ar turite metodines medziagos kaip mokyti anglu kalbos( butu aktualiausia vaikus) nuo ko pradeti, zaidimais, dainelemis ar dar kuo. butu labai idomu. niekur nerandu tokios info
Turiu problemėlę - suinstaliavau ez memo booster programėlę (berods iš 5 ar 6 šio forumo puslapio), bet susilaukiau daug nepasitenkinimo iš kitų, naudojančių šį kompiuterį, tad vardant šventos ramybės noriu ją išinstaliuoti . Tačiau kur tik nebandžiau surasti uninstal failiuką Kas keisčiausia, kad šios programos nėra add ir remove programms sąraše... Žodžiu, nežinau, ką ir daryt. Gal kas žinot, kaip ją man išinstaliuot...
Vienas variantas tiesiog ištrinti šitą katalogą...C:\Program Files\EZ Memo Booster
Kitas variantas - jie greiciausiai piktinasi, kad laikas nuo laiko sita programele issoka kad primintu tau jog turi pasikartoti 10 zodziu - tad per nustatymus Sistema/system jei nuimsi varneles nuo punktu atsirasti virs visu ir automatiskai pasileisti isijungus kompiuteri - ji taves ir tavo kolegu netrukdys
Sveikos Aš jau visai įsivažiavau mokytis - smagumėlis Gal kuri užmatėt kur Hornby (autorius ) žodyna for advanced learners ar kžkp panašiai labai norėčiau