Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

http://www.oup.com/e...roducts/headway

čia puslapiukas kur galima pasirtreniruoti visus lygius
Atsakyti
labukas visoms!
smagu isilieti i jusu buri rolleyes.gif nusprendziau, kad sededama namie su savo maziuku, tikrai uzmirsiu anglu kalba. taigi issikeliau sau uzdavini - pakartoti viska ka mokejau ir ismokti daug ko naujo, kad kai baigsis dekretines neapsigedinciau grizusi i darbuka blush2.gif
Atsakyti
dideliausias dekui uz password'a, fainulka@!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justėP @ 2006 12 28, 09:58)
Su šventem praėjusiom ir ateinačiom visas. Norėčiau ir aš prisijungti prie besimokančių. Pirmą failiuką jau parsisiunčiau. Reiktų pasvordo iš 4 žinutės blush-anim-cl.gif

pasitikrink AZ smile.gif

Sveikos visos sugrizusios is siais metais i musu tema smile.gif
Dekui uz sveikinimus ir noriu palinketi Jums siems metams dar didesnes kantrybes uzsispyrimo ir sekmes mokantis anglu 4u.gif

p.s. jau kraunuos lagaminus ir po pietu skrendu Lietuvelen smile.gif iki pasimatymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 03 sausio 2007 - 13:08
user posted image čia

Papildyta:
Sentence Punctuation Patterns
Atsakyti
user posted image Cambridge Advanced Learner's Dictionary online

user posted image Longman Dictionary of Contemporary English Online

user posted image Oxford Advanced Learner's Dictionary
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
labai džiaugiuosi atradusi šį forumą, nes pastaruoju metu kaip tik ir esu užsiėmusi anglų kalbos žinių "atšviežinimu" book.gif Smagu, kad jūsų yra tiek daug! Mane labiausiai domina verslo anglų kalba, nors įdomu ir visa kita. Ar dar tos nuorodos veikia? Gal būtų galima gauti slaptažodį i AZ? Iš anksto didelis dėkui!! wub.gif
Neblėstančio įkvėpimo jums besimokant!!!

Atsakyti
Gal kas turite Early School English 3 kompaktus ar bent zinote is kur juos parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(Selenita @ 2007 01 06, 19:56)
Sveikutės  4u.gif ,
labai džiaugiuosi atradusi šį forumą, nes pastaruoju metu kaip tik ir esu užsiėmusi anglų kalbos žinių "atšviežinimu" book.gif Smagu, kad jūsų yra tiek daug! Mane labiausiai domina verslo anglų kalba, nors įdomu ir visa kita. Ar dar tos nuorodos veikia? Gal būtų galima gauti slaptažodį i AZ?  Iš anksto didelis dėkui!!  wub.gif
Neblėstančio įkvėpimo jums besimokant!!!

nuorodos veikia..
slaptazodis jau pas tave AZ 4u.gif
gero mokymosi jei ka pati turi - pasidalink verslo medziaga ir mane labai domina mirksiukas.gif

atsiprasau kad uzdelsiau issiusti slaptazodzius kas raset i AZ - grizus po atostogu tiek darbu... smile.gif o dar susiradau nauja hobi vakarais - mokausi piesti.. itariu tuoj atidarysiu tema ir sita tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 08 sausio 2007 - 21:32
Sveikutes!
Pradejau mokytis anglu kalba savarankiskai, atradusi sia tema- skaitau ja nuo pradziu, viska perziuriu- tai uzstrigusi esu dar 4 puslapyje.
Aciu, kad taip noriai dalijates informacija- labai faina, net nesitikejau... Aciu!
Dideliausias dekui uz password'a ir tiek idetos medziagos, fainulka@!!!
P.S. Beveik visos nuorodos veikia- man tik nepasileidzia garsiniai failai. Gal ka netaip darau?
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 01 08, 21:35)
Sveikutes!
Pradejau mokytis anglu kalba savarankiskai, atradusi sia tema- skaitau ja nuo pradziu, viska perziuriu- tai uzstrigusi esu dar 4 puslapyje.
Aciu, kad taip noriai dalijates informacija- labai faina, net nesitikejau... Aciu!
Dideliausias dekui uz password'a ir tiek idetos medziagos, fainulka@!!!
P.S. Beveik visos nuorodos veikia- man tik nepasileidzia garsiniai failai. Gal ka netaip darau?

nepasileidzia isarchyvavus ar neleidzia isarchyvuot? g.gif
Atsakyti

***Grammar
Grammar_Spectrum_2 (Pre/Intermediate) with_Key

user posted image

knyga

English rules and practice.
Key features
* The grammar syllabus for the series closely matches the syllabus found in most major coursebook series.
* Every unit contains concise grammar explanations, followed by extended exercise practice, so that learners can really master the grammar topic they are studying.
* There is a With Answers and Without Answers edition at each of the three levels.
* The Without Answers edition is ideal for homework, and the With Answers edition for self-study.
Papildyta:
***For teachers
_Learning_Teaching/by/Jim_Scrivener

user posted image

knyga

Aguidebook for ELT teachers and academic managers which aims to promote development by dealing with professional topics in a personal way to raise self-awareness.
Learning Teaching has been one of the most successful guides to English since it was first published in 1994. Not only a superb textbook for initial training courses, it is also a no-nonsense handbook for practising ELT teachers, helping you to succeed from class to class, from week to week and from year to year.
This book will help you to deepen your understanding of what happens – and of what is possible – in the language classroom. But Jim Scrivener’s approach is not merely theoretical: Learning Teaching is packed with practical – and immediately useable – activities.

In this brand new edition, the text has been revised and extended to provide an even richer resource and to take account of recent changes in thinking about ELT. In particular, it includes more detailed coverage of lexical issues.

The book includes:

practical guidance and inspiration
getting into the classroom and starting teaching
surviving your first lesson
how to develop your unique teaching skills
a vital tool-kit of insights and ideas
Atsakyti