Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(FAINulka@ @ 2006 12 19, 00:17)
hmm kaip cia tau papasakoti - tai yra kompaktinio disko "atvaizdas" - su pvz programa nero tu gali isirasyti CD ir tada tau is kompakto pasileis, arba galima naudoti kitokias tokio tipo programas pagelbeti atsidarymui - iso buster, alcohol 120 ir t.t.
ar tau sitos programos sako? paprasciausia butu su Nero smile.gif

man tai nelabai ka sako blush2.gif bet vyras manau viska sutvarkys, as jam tik pasakysiu. aciu uz:4u: pagalba. lekiu siustis toliau
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 12 19, 10:44)
man tai nelabai ka sako blush2.gif  bet vyras manau viska sutvarkys, as jam tik pasakysiu. aciu uz:4u: pagalba. lekiu siustis toliau

bandykit, jei ne bandysim pagelbet smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zarija @ 2006 12 18, 23:32)
gal yra kaunieciu ar vilnieciu pastaraja medziaga parsisiunte blush-anim-cl.gif as nebespeju, bet man reiktu, jei katra man irasytu i cd as nelikciau skoilinga atsiimdama.

as nesisiunciau sad.gif jei dar kur internete uzmatysiu galesiu vel imest smile.gif gal yra kas spejo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 12 19, 23:52)
bandykit, jei ne bandysim pagelbet smile.gif
Papildyta:

as nesisiunciau sad.gif jei dar kur internete uzmatysiu galesiu vel imest smile.gif gal yra kas spejo?  ax.gif

tai kad nuorodos dar veikia smile.gif baigiu parsisiusti antra diska
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 12 19, 22:29)
tai kad nuorodos dar veikia smile.gif baigiu parsisiusti antra diska

saunuole smile.gif panasu kad galesi kept diskus ir pardavinet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 12 20, 15:31)
saunuole smile.gif panasu kad galesi kept diskus ir pardavinet  lotuliukas.gif

jei kuri sugalvojat kaip pasiimti iš Plungės ar darbo dienom iš Klaipėdos galiu iškepti diską su archyvais, nes turiu irgi parsižvejojus, tik man kažkodėl naminis kompas į intiką nesukelia arba aš nemoku g.gif
Atsakyti
Na ka merginos - smagu buvo kartu su Jumis dalintis anglu kalbos medziagele, tikiuos ji buvo Jums naudinga, atsisveikinu siais metais su Jumis ir pasimatysim tik kitamet - isvaziuoju aplankyt savo vyro uzsienin wub.gif
Kitamet su nauja energija kibsim i mokslus toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 12 20, 17:59)
Na ka merginos - smagu buvo kartu su Jumis dalintis anglu kalbos medziagele, tikiuos ji buvo Jums naudinga, atsisveikinu siais metais su Jumis ir pasimatysim tik kitamet - isvaziuoju aplankyt savo vyro uzsienin wub.gif
Kitamet su nauja energija kibsim i mokslus toliau  mirksiukas.gif

Geros keliones ir uzsienin, daug kalbek angliskai- juk tai geriausia mokykla- gyvenimas
Atsakyti
geru, linksmu, dovaningu tau svenciu newyear.gif
Atsakyti
linksmu tau svenciu Fainulk@, lauksim gryztant....tu tiek daug padedi
Atsakyti
Su praėjusiom, mergaitės 4u.gif
Man atsirado bėda verysad.gif . Parsisiunčiau per vargus TELL ME MORE beginner, na ir suinstaliavau kažkaip (nes nelabai suprantu ką darau), bet jis sako OK, instaliavot. Bet dabar ten yra tik NUORODA, kurią paspaudus ji reikalauja CD !!!! Nu jaučiuosi bjauriai. Ką daryt?
Atsakyti
Su šventem praėjusiom ir ateinačiom visas. Norėčiau ir aš prisijungti prie besimokančių. Pirmą failiuką jau parsisiunčiau. Reiktų pasvordo iš 4 žinutės blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Labuka!
QUOTE(litavkasam @ 2006 12 28, 09:23)
Su praėjusiom, mergaitės 4u.gif
Man atsirado bėda verysad.gif . Parsisiunčiau per vargus TELL ME MORE beginner, na ir suinstaliavau kažkaip (nes nelabai suprantu ką darau), bet jis sako OK, instaliavot. Bet dabar ten yra tik NUORODA, kurią paspaudus ji reikalauja CD !!!! Nu jaučiuosi bjauriai. Ką daryt?

Bandau paaiškinti. Jei turi programėlę Daemoon Tools arba Alcohol 120 tai nereikia net išsiarchyvuoti. Per tą programikę kažin kaip turi būti sukuriamas virtualus CD, t. y. kompą apgauni, kad įdedi diską. Šiaip viską man broliukas padarė, pati nelabai gaudaus, bet ta programikė DT yra būtina, nes kitaip prašo disko. Dar yra variantas susikurti tą CD, bet kaip aš nelabai įsivaizduoju.
Atsakyti