Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

gal galit padet man, pasimetusiai kompiuterijos tyruose blush2.gif parsisiunciu knygute, ivedu slaptazodi, turiu reikiama programele, bet man nieko nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 12 05, 22:28)
gal galit padet man, pasimetusiai kompiuterijos tyruose blush2.gif parsisiunciu knygute, ivedu slaptazodi, turiu reikiama programele, bet man nieko nerodo g.gif

formatas djvu?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 12 06, 00:47)
formatas djvu?

taip, ten rase kad reikia parsisiust ta programele, tai as parsisiunciau
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 12 06, 12:07)
taip, ten rase kad reikia parsisiust ta programele, tai as parsisiunciau

man raso, kai atidaro nauja langa : to help protect your security, Internet Explorer has restricted this file from showing active content that could access your computer.
as nesuprantu ka tai reiskia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 12 06, 12:11)
man raso, kai atidaro nauja langa : to help protect your security, Internet Explorer has restricted this file from showing active content that could access your computer.
as nesuprantu ka tai reiskia blush2.gif

Čia tavo kompiuteris blokuoja, kei aš suprantu. Bet aš spausdavua acess ir pasileisdavo. Atrodo taip, jei jūsų kompe neinstaliuota dar kokia nors apsauga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 12 06, 00:47)
formatas djvu?

dar karta bandem parsisiust sia programa, bet neina. gal dar karta galit idet nuoroda is kur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 12 06, 20:21)
dar karta bandem parsisiust sia programa, bet neina. gal dar karta galit idet nuoroda is kur 4u.gif

kiek pamenu djvu failiukams programele rasi cia:
http://windjview.sourceforge.net/ru/
ir is tikruju turi patvirtinti, kad tikrai nori atsidaryti failiuka...
mirksiukas.gif
Atsakyti
FAINulka@, man į AŽ pasworduką iš 4 žinutės gali atsiųsti? Ačiū
Atsakyti
O man niekaip neina parsisiųsti Tell ME More sad.gif Parsisiunčiau 1,2,3,4 ir 7 dalis. Trūksta dar dviejų. Bandžiau ir pagal linkus iš 27 puslapio ir iš anksčiau, bet neina. Viskas atrodo gerai pradžioje, bet kai depositfiles svetainėj sekundės sumažėja iki 0 man nebeparodo paveiksliuko su raidėm ir skaičiais, kuriuos suvedus reikia spaust ant failo linko ir galima siųstis. Dabar tik iškrenta free mirror nuoroda, kuri išvis neveikia:( Ar kam nors taip buvo? Čia gal serveris nuolat užimtas ar koks velnias? Ką daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jpg @ 2006 12 07, 12:13)
FAINulka@, man į AŽ pasworduką iš 4 žinutės gali atsiųsti? Ačiū

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 11 20, 23:06)
***Course
English Course for Beginners
Audio kursas pradedantiesiems
user posted image

knyga arba arba cia knyga

Audio
1 2 3
4 5 6

gal galima gaut slaptažodį 4u.gif iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 12 06, 23:29)
kiek pamenu djvu failiukams programele rasi cia:
http://windjview.sourceforge.net/ru/
ir is tikruju turi patvirtinti, kad tikrai nori atsidaryti failiuka...
mirksiukas.gif

parsisiuntem ir veikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar galesiu parsisiust ir keleta knyguciu, aciu 4u.gif
Atsakyti