as gal ir ne i tema, bet...
esu visiskoje neviltyje... Gal kaune kokia anglu destytoja ar mokytoja galit rekomenduot... nes nebeapsiverciu be pagalbos.
Man reiktu kokiam menesiui, kad su manim dirbtu..
Aciu ir atsiprasau darkarteli
Pažiūrėk skelbimų skyrelyje, ten buvo man rodos net ne vienas skelbimukas Ir kainos įvairios, aš tai niekad neturėjau tokios mokytojos, bet gal irgi reiks kada susirast. Sėkmės
FAINULKA,tam psl,is kur tu siunti,maciau knygas Longman leidyklos,NEW PROFICIENCY USE OF ENGLISH;TOTAL ENGLISH ir ADVANCED LISTENING AND SPEAKING SKILLS. Bet uzejus ant nuorodos ,kad parsisiust,nera mygtuko I AGREE,tai nezinau,kaip atsiust Jei nesunku,gal imestum cia Arba gal pasakytum,kur ieskot
QUOTE(Cheburashka @ 2006 11 26, 15:11)
FAINULKA,tam psl,is kur tu siunti,maciau knygas Longman leidyklos,NEW PROFICIENCY USE OF ENGLISH;TOTAL ENGLISH ir ADVANCED LISTENING AND SPEAKING SKILLS. Bet uzejus ant nuorodos ,kad parsisiust,nera mygtuko I AGREE,tai nezinau,kaip atsiust Jei nesunku,gal imestum cia Arba gal pasakytum,kur ieskot
Pabandyk pasirinkti sone rusu kalba, tada ten turbut bus nurodyti psl is kur siustis . Sekmes.
labas,
FAINulka, gal ka uztikai is express publishing? is enterprise serijos? pvz, cd-rom..... arba is Welcome 2 ....
FAINulka, gal ka uztikai is express publishing? is enterprise serijos? pvz, cd-rom..... arba is Welcome 2 ....
QUOTE(emiline @ 2006 11 25, 22:45)
as ir noreciau slaptazodzio jei galima
kai tik surinksi 10 zinuciu
Papildyta:
QUOTE(Cheburashka @ 2006 11 26, 14:11)
Longman Exam Skills: CPE Listening and Speaking (audio) yra tik mp3 failai
pirma
antra
tokios lyg nebuvo
This comprehensive and up-to-date descriptive grammar is a complete course for first degree and postgraduate students of English, especially those whose native language is not English. It is also used as a reference book providing the linguistic basis for courses and projects on translation, contrastive linguistics, stylistics, reading and discourse studies. Grammatical usage is illustrated with authentic texts from a wide range of sources, both spoken and written.
This new edition has been thoroughly rewritten and redesigned with many new texts and examples of language in use.
Key features include
Čia
ir dar viena radau gal kam pravers
Grammar and Usage for Better Writing is a basic workbook that can provide a foundation
for further study in English grammar and usage. It will benefit students who are learning
the essentials for the first time as well as those who wish to review concepts they have
previously learned. The premise of this book is that understanding how language works
enables us to use it more effectively. This skill can enhance our personal communications,
schoolwork, and professional lives.
va čia
merginos, pasakykit ar teisingai irasiau (reikia irasyt -; a/an arba the)
"You are ....." says Mira Jans, a Chief Executive.
"You are ....." says Mira Jans, a Chief Executive.
QUOTE(Bajm @ 2006 11 29, 11:21)
aš rašyčiau a
kazkaip man tie a the arba nieko nerasymas taip painu kai kalbu tai arba visur a arba visur teh naudoju ir galvos nesuku, bet kai rasyt reik...
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 11 29, 11:22)
kazkaip man tie a the arba nieko nerasymas taip painu kai kalbu tai arba visur a arba visur teh naudoju ir galvos nesuku, bet kai rasyt reik...
čia gi kalba, o nie tikslieji mokslai