Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

ar g.gif senųjų Headway knygu pasvordas kitoks g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos anglakalbes smile.gif
norejau paklausti gal kuri turit angliskos medziagos statybu ir nekilnojamojo turto tema, o gal ta medziaga dar ir elektroniniam formate? smile.gif buciau labai labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(lily_white @ 2006 11 14, 14:46)
Sveikos anglakalbes smile.gif
norejau paklausti gal kuri turit angliskos medziagos statybu ir nekilnojamojo turto tema, o gal ta medziaga dar ir elektroniniam formate? smile.gif buciau labai labai dekinga

įvardink kaip šie terminai taisyklingai skamba angliškai - paieškosiu prie progos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zarija @ 2006 11 14, 00:24)
ar g.gif senųjų Headway knygu pasvordas kitoks g.gif

Aciu  4u.gif

pagal kurias nuorodas siunteis, idek nuorodele, patikrinsiu.
Atsakyti
http://www.supermama...?...3498&st=144

Siunciausi pagal sias nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Nekilnojamasis turtas -"real estate", dar - "real estate market"
Statyba - "construction"
Ačiū labai iš anksto
Atsakyti
Lankau nemokamus anglu kalbos kursus.Nepasakyciau, kad didele nauda, bet po truputi einu i prieki... Matau kaip daro pazanga grupiokai. Gal kas norit lankyti Murmonu baznicioje (jie tokia labdara uzsiima). Kaune prie Maximos II ir IV nou 18.30 val. Pamokeliu metu jokios agitacijos ir jokio spaudimo del tikejimo nera. Labai malonus vaikinukai praveda pamokas. Nauda vien tai kad visa valanda priverstas klausytis,mastyti ir kalbeti angliskai.
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2006 11 16, 03:04)
Lankau nemokamus anglu kalbos kursus.Nepasakyciau, kad didele nauda, bet po truputi einu i prieki... Matau kaip daro pazanga grupiokai. Gal kas norit lankyti Murmonu baznicioje (jie tokia labdara uzsiima). Kaune prie Maximos II ir IV nou 18.30 val. Pamokeliu metu jokios agitacijos ir jokio spaudimo del tikejimo nera. Labai malonus vaikinukai praveda pamokas. Nauda vien tai kad visa valanda priverstas klausytis,mastyti ir kalbeti angliskai.

O nežinai, gai ir Vilniuje yra? Aš labai norėčiau. Kažkada (prieš 100metų blush2.gif ) viena draugė lankė. Bet net nežinau kur ta bažnyčia Vilniuje yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 08 07, 00:37)
Pagalvojau, kad jau cia susidomejusiu pagausejo - pasidalinsiu dar keleta knyguliu 4u.gif
tiems kuriems svarbu verslo kalba ir ne tik - naujas leidimas/nauja metodika:
VADOVELIS
Business Basics, New Edition Student's Book

user posted image
Lygiams: Elementary, Pre-Intermediate
Formatas: PDF
Knyga
DARBU SASIUVINYS
Business Basics, New Edition, Workbook with keys

user posted image
Knyga

sveika gal galetum taip pat siu knygu slapt., buciau dekinga , gal kartais turetum kanors vokieciu kalba kad butu susije su vadyba, marketingu ir pan., aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 11 16, 11:53)
sveika gal galetum taip pat siu knygu slapt., buciau dekinga , ., aciu 4u.gif

Aš ir labai norėčiau šių knygų slaptažodžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2006 11 16, 10:38)
O nežinai, gai ir Vilniuje yra? Aš labai norėčiau. Kažkada (prieš 100metų blush2.gif ) viena draugė lankė. Bet net nežinau kur ta bažnyčia Vilniuje yra  doh.gif

Nesu visiskai tikra, bet, atrodo, tokia baznycia yra Ateities g., priesais NorfaXXL. Senokai esu macius skelbimuka apie anglu k., bet kazkaip nedrisau nueit, dar itrauks i organizacija biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2006 11 16, 12:55)
Nesu visiskai tikra, bet, atrodo, tokia baznycia yra Ateities g., priesais NorfaXXL. Senokai esu macius skelbimuka apie anglu k., bet kazkaip nedrisau nueit, dar itrauks i organizacija  biggrin.gif  doh.gif

Na gal neturėtų įtraukti g.gif tongue.gif
Reiks rimčiau pasidomėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 06 08, 15:15)

user posted image
  Market Leader Pre-Intermediate Course Book : Bill Mascull, Christine Johnson, David Cotton, David Falvey, John Rogers, Pamela Pickford, Richard Crowe, Simon Kent
Knyga tiems kurie nori mokintis verslo kalbos.
Knyga

pasrisiunčiau šitą knygą, įsiinstalinau tą Djvu, ir Winrar3,6 bet man vistiek neišsiarchyvuoja. ką daryt patarkit?
Atsakyti