Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

http://www.sitesforteachers.com/

Daugybė nuorodų į kitus tinklalapius rašo kad sites for teachers , bet manau juos sėkmingai panaudos ir students. biggrin.gif
Atsakyti
Labai as irgi noriu ismokti Anglu klaba, gal kas galetumete paskyti ir man pasvardus?, blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://avaxhome_ru/e...hree_parts.html

jei kam nepavyko atsisiusti
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2006 11 03, 11:58)
O jei visgi norima pabrezti, kad Pantagonia (o ne kazkas kitas) introduced ta fleece, tai reikia vartoti active. Pafilosofavau ;D

Nesutinku, nes kaip tik ta informacija, kurią norima pabrėžti, turėtų būti sakinio gale. Būtent tokia yra viena iš priežasčių naudoti the passive.
Atsakyti
O koki/kokius zodynus kompiuteryje turit/ naudojat? As turiu lietuviska alkona ir longmano of contemporary english.
Atsakyti
O as tik turiu alkona verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau pasvordų smile.gif Jungiuos į jūsų būrį - bandysiu savarankiškai mokytis smile.gif
Atsakyti
please įdėkit Tell me more 2-3 ir 5-6 dalis
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 06, 15:51)
please įdėkit Tell me more 2-3 ir 5-6 dalis

kur įdėti parašyk, bandysiu, jei ne per ilgai užtruks. Ar pagal mano nuorodas siunteis?
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2006 11 06, 17:57)
kur įdėti parašyk, bandysiu, jei ne per ilgai užtruks. Ar pagal mano nuorodas siunteis?

jo, iš tavo nuorodų

nes kur Fainulka buvo iš naujo įdėjus - tai irgi kai kurių dalių nebėra

o kur įdėti nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2006 11 03, 20:10)
Labai as irgi noriu ismokti Anglu klaba, gal kas galetumete paskyti ir man pasvardus?,  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

sveikute junkis i super mamu forumo diskusijas - surink virs desimt zinuciu ir tada gausi slaptazodi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mucka @ 2006 11 04, 20:27)
Aš irgi norėčiau pasvordų smile.gif Jungiuos į jūsų būrį - bandysiu savarankiškai mokytis smile.gif

zinoma prasom - jau pas tave AZ biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinam Fainulką@!
už ką parašyta čia
Atsakyti