Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(joreta @ 2006 10 30, 22:41)
su slaptažodžiais įprastai. O jei išpakuota nepasileidžia, matyt reikia susiformatuot virtualų diską naudojant programas alkohol 120 ar daemon tools  mirksiukas.gif

nu va o as to daryt nemoku sad.gif blush2.gif gal ka pavyks sugalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2006 10 30, 22:41)
su slaptažodžiais įprastai. O jei išpakuota nepasileidžia, matyt reikia susiformatuot virtualų diską naudojant programas alkohol 120 ar daemon tools  mirksiukas.gif

TAIP IR DAREM BET DEJE NEPAVYKSTA g.gif kazkas cia man ne taip
Atsakyti
Labukas, o gal kas turit vln parsisiunte visas tel me more dalis ir galetu pasidalint, nes su tuo parsisiuntimu, man vargas, kai namuos dar letas internetas...
atvaziuociau kada ir tiesiog persirasyciau i cd...
Atsakyti
Sakykit su kuria knyga geriau sekasi prikelti turimas anglų kalbos žinias Headway ar Cutting Edge. Kuri geriau? Pasidalinkite patirtimi?
Atsakyti
Klausykit- as kaip ta blondine ne i tema bigsmile.gif - ar Headway beginner - sena versija yra ar tik NeW????????/
Atsakyti
QUOTE(nebloga @ 2006 10 30, 19:49)
Sveika, gal gali pasakyt kaip siūstis? Kažką netaip darau. Vieną pabandžiau , parsisiunčiau ir man neatsidaro.

Manęs prašo pasvordo, gal kas žinot jį?
Atsakyti
QUOTE(nebloga @ 2006 11 01, 17:36)
Manęs prašo pasvordo, gal kas žinot jį?

tie kas papraso issiunciu i AZ> pasitikrink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nebloga @ 2006 10 30, 19:49)
Sveika, gal gali pasakyt kaip siūstis? Kažką netaip darau. Vieną pabandžiau , parsisiunčiau ir man neatsidaro.

kol visu neparsisiusi ir neiseis - tai vieno failo dalys, kol visu nebus neiseis surinkt orginalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(evid @ 2006 10 31, 20:28)
Sakykit su kuria knyga geriau sekasi prikelti turimas anglų kalbos žinias Headway ar Cutting Edge. Kuri geriau? Pasidalinkite patirtimi?

o ka tu nori prikelti? zodyna, gramatika, viska is eiles? ax.gif
Atsakyti

o ka tu nori prikelti? zodyna, gramatika, viska is eiles? ax.gif
[/quote]

Labiau žodyną (klabėjimą)
Atsakyti
Man atrodo, kad kalbėjimui, žodynui, geriausia būtų skaityti knygas... Bent jau aš taip darau. Nesuprantamus žodžius verčiuosi, ties nesuprantamais sakiniais ilgiau pasėdžiu. Tik įdomią knygą reikia išsirinkt, kad skaityti norėtųsi. O vadovėliai...... Na, aš dabar kankinuosi su gramatika. Bet mano tikslas ir yra gramatiką judinti, tai vargstu doh.gif O knygos kalbą padaro gyvesnę, norint pramokt kalbėti, geriausia garsiai skaityti, labai liežuvis prasilaužia rolleyes.gif Tik tam garsiam skaitymui aš pati vis sąlygų nerandu, prie namiškių drovu ax.gif
Atsakyti
aš kadaise bandžius skaityti knygas
man nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
kaip siųstis iš moload.com?

nes aš vargstu su Tell me more doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 02, 12:49)
aš kadaise bandžius skaityti knygas
man nepatiko schmoll.gif

Tai gal nepatiko knygos kurias skaitei tongue.gif , arba šiaip skaityti nepatinka..... Man tai patinka mirksiukas.gif

O kaip jūs patikrinat kokiam lygy dabar kalbos žinios? Internete daug testų, bet visi daugiausia gramatiką tikrina, ir aš tai jau kokius metus kaip intermediate taip intermediate..verysad.gif .na, o kaip jūs tikrinat.? Nes juk norisi kartais pasidžiaugti savo pačios pažanga ax.gif
Atsakyti