Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(aristokrate @ 2006 10 29, 18:47)
Gal yra kuri turi siolius tokius pagrindus ir ruosiasi atgaivint zinias ax.gif  Butu smagu pasitart  tongue.gif

Aš turiu tuos pagrindus senybėj, o va dabar reanimuoju juos. Ale sunkiai einas ax.gif
Atsakyti
Na as irgi turiu pagrindus ir bangysiu juos prikelti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
*I was homesick the whole time I was living in France?
**That's really sad! Had you never lived abroad before?
* Yes. I had lived in USA before.
**Where had you lived when you was in USA ?
* I lived with my uncle in NJ?

Ar cia daug klaidu? su laikais? as kai savimi abejojanti tai ui ui kaip pakisa tas koja besimokinant.

Atsakyti
Sveikutes, gal kas paskutiniu metu suntetes kokia medziaga is pirmuju puslapiu nuorodu. Na man nieko neduoda. g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif , aš naujokė šitoj temoj ir kol kas nieko nesuprantu iš kur jūs čia siunčiatės ir kaip. Sugalvojau atgaivint ir patobulint savo anglų kalbą. Gal galit apšviest mane kaip čia parsisiūsti tų knygelių ? Dar paskaitysiu temą , nes čia nepaskaičius iškart paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(nebloga @ 2006 10 30, 14:41)
Sveikos visos 4u.gif , aš naujokė šitoj temoj ir kol kas nieko nesuprantu iš kur jūs čia siunčiatės ir kaip. Sugalvojau atgaivint ir patobulint savo anglų kalbą. Gal galit apšviest mane kaip čia parsisiūsti tų knygelių ? Dar paskaitysiu temą , nes čia nepaskaičius iškart paklausiau.

Aš ir noriu tuos pagrindus prikelt. O nuo ko pradėt?
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 30, 01:58)
*I was homesick the whole time I was living in France?
**That's really sad! Had you never lived abroad before?
* Yes. I had lived in USA before.
**Where had you lived when you was in USA ?
* I lived with my uncle in NJ?

Ar cia daug klaidu? su laikais? as kai savimi abejojanti tai ui ui kaip pakisa tas koja besimokinant.

Šiaip sakoma the USA.
Ir reiktų sakyti "Where did you live when you were in the USA?", nes veiksmas vyksta tuo pačiu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 30 spalio 2006 - 14:40
Sveikutės, ar kuri vartėt šitą knygutę? Aš dabar kaunuosi su laikais gun_bandana.gif Ir mąstau ar verta ją siųstis. Nes jau kelis kartus bandžiau ir vis kas atsitinka tai nebežinau ar verta. Nes jei atsisiųsiu per vargus ir nieko gero ten nebus, tai būtų gaila. Ir šiaip, kaip jum su laikais sekasi?

QUOTE(FAINulka@ @ 2006 07 14, 00:41)
Fanta radau si bei ta tau del laiku:

Changing times, changing tenses
user posted image
knyguteje apie tai:
1. to present clear time lines for each tense
2. to introduce categories of verbs which act in certain ways: punctual verbs, durative verbs, and non-continuous verbs
3. to teach the proper use of time markers to show points in time, frequency, and duration for each tense.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 30 spalio 2006 - 17:09
QUOTE(Pasaulė @ 2006 10 30, 14:38)
Šiaip sakoma the USA.
Ir reiktų sakyti "Where did you live when you were in the USA?", nes veiksmas vyksta tuo pačiu metu.

Aciukas as matai Present and Past Perfect bei testinius laikus kartojuosi.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 29, 14:29)
Sveikutes,
pamenu buvo susidomejusiu sia medziaga, bet ji buvo gan greit istrinta - vel  radau nauju nuorodu - jei ka domina - paskubekit smile.gif
pirma dali parsisiunciau antra - siunciuos..

***Pronunciation
Pronunciation Power 2

user posted image

Pronunciation Power 2 is an interactive, user friendly yet sophisticated learning tool. Designed for Intermediate to Advanced English learners of all ages, the program contains over 20 hours of professional instruction.

2CD nuorodos atskiruose kataloguose

Sveika, gal gali pasakyt kaip siūstis? Kažką netaip darau. Vieną pabandžiau , parsisiunčiau ir man neatsidaro.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 28, 22:50)

Longman.Preparation.Course.for the TOEFL® Test
http://www.longman.c...prepcourse.html
user posted image
Listening: The listening portion consists of two conversations and four academic lectures, all much longer than current passages. Note-taking is now not only allowed but necessary for successful completion of tasks. Critical thinking, interpreting, categorizing, and understanding purpose and stance are necessary skills.
8 audio CD
pirmas
antras
trecias
ketvirtas
penktas
sestas
septintas
astuntas

Sakykit kaip sita issipakuot. Man neiseina. As tiesiog kaip iprasta ispakavau ir va.. neisein..pagalvojau gal blogai atsiunte tai is naujo siunciuosi.

Sakykit ar mes galim kartais ir laikus pasiiaiskinti cia kartu g.gif na kaip darai pratimus ziuri i atsakymus, kartais noris viena laika vartoti, o kartais reikia kita ir atrodo taisykles supranti, bet ... tai blush2.gif jei viena kita sakinuka pasiiaiskintume g.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 30, 23:28)
Sakykit kaip sita issipakuot. Man neiseina. As tiesiog kaip iprasta ispakavau ir va.. neisein..pagalvojau gal blogai atsiunte tai is naujo siunciuosi.

su slaptažodžiais įprastai. O jei išpakuota nepasileidžia, matyt reikia susiformatuot virtualų diską naudojant programas alkohol 120 ar daemon tools mirksiukas.gif
Atsakyti