as spejau atsisiusti tik 11 Beginnerio
is kur galima gauti likusias dalis....
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 27, 00:11)
Beje kam dar reikes djvu failams atsidaryti programele WinDjView (0,5 mb)
rasit cia.
Dar del Tell me More English DVD 1+2+3 ver. 8.0
RapidShare | App | 28x50Mb 33x50Mb 36x50Mb
nuorodas rasit cia - jei kam reikia paskubekit - ilgai neuzsilaiko..
nuoroda
rasit cia.
Dar del Tell me More English DVD 1+2+3 ver. 8.0
RapidShare | App | 28x50Mb 33x50Mb 36x50Mb
nuorodas rasit cia - jei kam reikia paskubekit - ilgai neuzsilaiko..
nuoroda
Noreciau paklausti ar negalima but i koki sutarta ftp... nes as visai nespejau ir manau kitos nespejo... gal ftp ilgiau laikysis
QUOTE(zarija @ 2006 10 27, 18:34)
Noreciau paklausti ar negalima but i koki sutarta ftp... nes as visai nespejau ir manau kitos nespejo... gal ftp ilgiau laikysis
zinoma butu galima - bet as nesisiunciau, tiesiog radau naujas nuorodas ir imeciau.. jei dar kur uzmatysiu imesiu - bet reikia reguoti greitai - nes gamintojas nemegsta kad platintu tokiu budu - tad kai tik priskundzia - istrina
beja jau atsigavo visos ankstesnes nuorodos, kuriu negalejot atidaryti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 27, 20:29)
beja jau atsigavo visos ankstesnes nuorodos, kuriu negalejot atidaryti
As jau irgi kelios dienos sunerimau del to saltinio laimei viskas
Labas anglistės!
turiu gerų žinių dėl TELL ME MORE ENGLISH šiaip ne taip pavyko parsisiųsti. Dedu originalias nuorodas. o atsidariusiame lange laukiat kiek liepia sek. po to išmeta free mirror ir 2 nuorodas, aš siunčiausi iš megaupload. Greitis .Jei kartais mes lentelę kad per daug siuntikų, tai bandykit ir vėl. Parsisiuntus liepia kartais palaukt kelias valandas - aš laukiau, bet per vakar popietę ir šį rytą jau turiu viską savo kompe. Beje, ketvirtą ir septintą dalį reikėjo siųsti tiesiogiai iš deposite files, ten greitis tragiškas, bet tuo pačiu man davė siųst kitas dalis iš megaupload. Nu rodos aiškiai išdėsčiau sumetu nuorodas ir sėkmės Jums! pirma
antra
trečia
ketvirta
penkta
šešta
septinta
turiu gerų žinių dėl TELL ME MORE ENGLISH šiaip ne taip pavyko parsisiųsti. Dedu originalias nuorodas. o atsidariusiame lange laukiat kiek liepia sek. po to išmeta free mirror ir 2 nuorodas, aš siunčiausi iš megaupload. Greitis .Jei kartais mes lentelę kad per daug siuntikų, tai bandykit ir vėl. Parsisiuntus liepia kartais palaukt kelias valandas - aš laukiau, bet per vakar popietę ir šį rytą jau turiu viską savo kompe. Beje, ketvirtą ir septintą dalį reikėjo siųsti tiesiogiai iš deposite files, ten greitis tragiškas, bet tuo pačiu man davė siųst kitas dalis iš megaupload. Nu rodos aiškiai išdėsčiau sumetu nuorodas ir sėkmės Jums! pirma
antra
trečia
ketvirta
penkta
šešta
septinta
QUOTE(Bajm @ 2006 10 28, 12:40)
Ačiū joreta
jau siunčiuosi
kaip išverstume: There was a glass ceiling which prevented her from being promoted.
Nepagaunu esmės
jau siunčiuosi
kaip išverstume: There was a glass ceiling which prevented her from being promoted.
Nepagaunu esmės
pagal prasme - "ja paaukstinti neleido stiklo lubos" Itariu, kad cia perkeltine prasme, turint omeny, kad buvo kazkokiu kliuciu, is pirmo zvilgsnio kitiems nematomu (todel stiklo), del kuriu ji negalejo gauti paaukstinimo. Aj, reikia konteksta zinot
QUOTE(kismet @ 2006 10 28, 17:47)
pagal prasme - "ja paaukstinti neleido stiklo lubos" Itariu, kad cia perkeltine prasme, turint omeny, kad buvo kazkokiu kliuciu, is pirmo zvilgsnio kitiems nematomu (todel stiklo), del kuriu ji negalejo gauti paaukstinimo. Aj, reikia konteksta zinot
ten tik sakinys buvo pratime
panašiai ir aš supratau
ačiū
QUOTE(Forma @ 2006 10 27, 12:48)
jau gundausi
Ir as jau nutariau save prispaust pradet mokytis ...Bet va ..matyt visai ziopla esu... tu knygeliu pradedanciom niekaip nerandu is kur atsisiust
QUOTE(aristokrate @ 2006 10 28, 22:27)
Ir as jau nutariau save prispaust pradet mokytis ...Bet va ..matyt visai ziopla esu... tu knygeliu pradedanciom niekaip nerandu is kur atsisiust
Labux,as radau.Nuo pradziu mokytis,as nemoku angliskai ir man ten sunku reikia kiekviena zodi versti,ziuret i zodynaziurek pirmam pusl.