Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

as spejau atsisiusti tik 11 Beginnerio cray.gif cray.gif
is kur galima gauti likusias dalis.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fizz: 27 spalio 2006 - 13:25
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 27, 00:11)
Beje kam dar reikes djvu failams atsidaryti programele WinDjView (0,5 mb)
rasit cia.

Dar del  Tell me More English DVD 1+2+3 ver. 8.0
RapidShare | App | 28x50Mb 33x50Mb 36x50Mb
user posted image
nuorodas rasit cia - jei kam reikia paskubekit - ilgai neuzsilaiko..
nuoroda

Noreciau paklausti ar negalima but i koki sutarta ftp... nes as visai nespejau sad.gif ir manau kitos nespejo... gal ftp ilgiau laikysis
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 27, 18:34)
Noreciau paklausti ar negalima but i koki sutarta ftp... nes as visai nespejau sad.gif ir manau kitos nespejo... gal  ftp ilgiau laikysis

zinoma butu galima - bet as nesisiunciau, tiesiog radau naujas nuorodas ir imeciau.. jei dar kur uzmatysiu imesiu - bet reikia reguoti greitai - nes gamintojas nemegsta kad platintu tokiu budu - tad kai tik priskundzia - istrina sad.gif
beja jau atsigavo visos ankstesnes nuorodos, kuriu negalejot atidaryti thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, seku as jusu pokalbius,kaika spejau jau ir parsisiusti, bet reikia slsptazodzio, gal galeciau ji gauti FAINulka@ Didelis aciu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 27, 20:29)
beja jau atsigavo visos  ankstesnes nuorodos, kuriu negalejot atidaryti  thumbup.gif

As jau irgi kelios dienos sunerimau del to saltinio mirksiukas.gif laimei viskas thumbup.gif
Atsakyti
Labas anglistės!
turiu gerų žinių dėl TELL ME MORE ENGLISH šiaip ne taip pavyko parsisiųsti. Dedu originalias nuorodas. o atsidariusiame lange laukiat kiek liepia sek. po to išmeta free mirror ir 2 nuorodas, aš siunčiausi iš megaupload. Greitis thumbup.gif .Jei kartais mes lentelę kad per daug siuntikų, tai bandykit ir vėl. Parsisiuntus liepia kartais palaukt kelias valandas - aš laukiau, bet per vakar popietę ir šį rytą jau turiu viską savo kompe. Beje, ketvirtą ir septintą dalį reikėjo siųsti tiesiogiai iš deposite files, ten greitis tragiškas, bet tuo pačiu man davė siųst kitas dalis iš megaupload. Nu rodos aiškiai išdėsčiau sumetu nuorodas ir sėkmės Jums! pirma

antra

trečia

ketvirta

penkta

šešta

septinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 28 spalio 2006 - 10:20
Ačiū joreta 4u.gif
jau siunčiuosi tongue.gif

kaip išverstume: There was a glass ceiling which prevented her from being promoted.

Nepagaunu esmės blush2.gif
Atsakyti
Well , i can see you don't feel like being very helpful ,

maybe some other time

Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 28, 12:40)
Ačiū joreta 4u.gif
jau siunčiuosi tongue.gif

kaip išverstume: There was a glass ceiling which prevented her from being promoted.

Nepagaunu esmės blush2.gif

pagal prasme - "ja paaukstinti neleido stiklo lubos" wink.gif Itariu, kad cia perkeltine prasme, turint omeny, kad buvo kazkokiu kliuciu, is pirmo zvilgsnio kitiems nematomu (todel stiklo), del kuriu ji negalejo gauti paaukstinimo. Aj, reikia konteksta zinot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 28 spalio 2006 - 16:51
QUOTE(kismet @ 2006 10 28, 17:47)
pagal prasme - "ja paaukstinti neleido stiklo lubos" wink.gif Itariu, kad cia perkeltine prasme, turint omeny, kad buvo kazkokiu kliuciu, is pirmo zvilgsnio kitiems nematomu (todel stiklo), del kuriu ji negalejo gauti paaukstinimo. Aj, reikia konteksta zinot wink.gif

ten tik sakinys buvo pratime
panašiai ir aš supratau
ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 10 27, 12:48)
jau gundausi  biggrin.gif

Ir as jau nutariau save prispaust pradet mokytis ...Bet va ..matyt visai ziopla esu... tu knygeliu pradedanciom niekaip nerandu is kur atsisiust sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2006 10 28, 22:27)
Ir as jau nutariau save prispaust pradet mokytis ...Bet va ..matyt visai ziopla esu... tu knygeliu pradedanciom niekaip nerandu is kur atsisiust sad.gif

Labux,as radau.Nuo pradziu mokytis,as nemoku angliskai ir man ten sunku reikia kiekviena zodi versti,ziuret i zodynaziurek pirmam pusl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 28 spalio 2006 - 21:30