QUOTE(vaya @ 2006 10 26, 16:33)
Is 7 psl ,81 zinutes neatidaro."Cannot" raso. O man taip reikia.
panasu kad laikini sutrikimai serveryje bandyk kitu metu.. turetu atsigauti
QUOTE(krika @ 2006 10 24, 08:44)
laba diena, kažkaip jus per vėlai radau šiandien perku quick teacher diską, nors pas jus visiems gyvenimo atvejams galima rasti anglų kalbos
peržiūrėjau, tai norėčiau truputį dar pasitobulinti verslo kalboje bei telefoniniuose pokalbiuose. mačiau Fainulka buvo temos pradžioje įdėjus. tad jei aš nusipelnysiu paswordo į až, tai būtų malonu
man su laikais irgi tamsus miškas - nu niekaip neperprantu jų
peržiūrėjau, tai norėčiau truputį dar pasitobulinti verslo kalboje bei telefoniniuose pokalbiuose. mačiau Fainulka buvo temos pradžioje įdėjus. tad jei aš nusipelnysiu paswordo į až, tai būtų malonu
man su laikais irgi tamsus miškas - nu niekaip neperprantu jų
paskui savo atsiliepimus apie quick teacher parasyk Gundausi ir as o kuri paketa pirkai?
QUOTE(nighttingale @ 2006 10 27, 12:33)
jau neber
yra yra, bandyk vakare, sitas puslapis dienom streikuoja, nes apkrovimai dideli.. gi buna
pabandziau - veikia - netgi dabar rapidshare yra laimes valanda - turetu leist siustis viena faila po kito - sekmes
As noreciau kokios nuorodos, nuo ko pradeti mokytis, nes niekada nesimokiau anglu kalbos, o laaabai reikia. Tos nuoros is pirmo psl neatidaro
QUOTE(Forma @ 2006 10 27, 12:38)
As noreciau kokios nuorodos, nuo ko pradeti mokytis, nes niekada nesimokiau anglu kalbos, o laaabai reikia. Tos nuoros is pirmo psl neatidaro
tas serveris jau antra diena uzluzes - kai tik prades rodyt paveiksliukus - tada turetu but atsigaves - kai tik pastebesiu - informuosiu
o pradet siulau nuo opportunities knyguciu serijos.. ir kai susimatysim galesiu tau duot pirmuosius kompaktus is 12 kursu serijos english plius - jei susigundysi
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 27, 12:43)
tas serveris jau antra diena uzluzes - kai tik prades rodyt paveiksliukus - tada turetu but atsigaves - kai tik pastebesiu - informuosiu
o pradet siulau nuo opportunities knyguciu serijos.. ir kai susimatysim galesiu tau duot pirmuosius kompaktus is 12 kursu serijos english plius - jei susigundysi
jau gundausi
QUOTE(Forma @ 2006 10 27, 12:48)
jau gundausi
turesiu omeny - as nuo ju pradejau savo mokslus
hello ,
Does anybody speak English here?
My name is Anamaria and I am very interested in the books you post here , especially MARKET LEADER.
Could you give me some help? could you explain me how to download them? some seem to have no links ........
If you need any textbooks I could help you with NEW INTERCHANGE , some business books , some grammars....
thanks a lot
Does anybody speak English here?
My name is Anamaria and I am very interested in the books you post here , especially MARKET LEADER.
Could you give me some help? could you explain me how to download them? some seem to have no links ........
If you need any textbooks I could help you with NEW INTERCHANGE , some business books , some grammars....
thanks a lot
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 27, 00:11)
Beje kam dar reikes djvu failams atsidaryti programele WinDjView (0,5 mb)
rasit cia.
Dar del Tell me More English DVD 1+2+3 ver. 8.0
RapidShare | App | 28x50Mb 33x50Mb 36x50Mb
nuorodas rasit cia - jei kam reikia paskubekit - ilgai neuzsilaiko..
nuoroda
rasit cia.
Dar del Tell me More English DVD 1+2+3 ver. 8.0
RapidShare | App | 28x50Mb 33x50Mb 36x50Mb
nuorodas rasit cia - jei kam reikia paskubekit - ilgai neuzsilaiko..
nuoroda
Aaaaa nespėjau visų failų parsisiųsti rašo, jog jau ištrinti jeigu kas spėjot parsisiųsti visa advanced laaabai prašau pasidalinkit paskutiniais failais (32, 33, 34, 35, 36)