Laba,
parsivariau dar kartą pagal naujas nuorodas Tell me more pirmą dalį. Jokios naudos - rezultatas tas pats file has been corrupted. O siuntimo greitis tai į neviltį varo Ar siuntėt dar kas ar tik man vienai blūdija.?
QUOTE(joreta @ 2006 10 24, 18:43)
Laba,
parsivariau dar kartą pagal naujas nuorodas Tell me more pirmą dalį. Jokios naudos - rezultatas tas pats file has been corrupted. O siuntimo greitis tai į neviltį varo Ar siuntėt dar kas ar tik man vienai blūdija.?
neturiu net ka bepridet - pati nesu parsisiuntus...
QUOTE(joreta @ 2006 10 24, 18:43)
Laba,
Aš parsisiunčiau Tell me more dar pagal pirmas įdėtas nuorodas, man viskas buvo tvarkoj, viskas veikia... tTriu kompe visas dalis, galiu pabandyt įmest pirmą dalį kur nors... Jei tik reikia...
QUOTE(eliva @ 2006 10 25, 00:35)
Aš parsisiunčiau Tell me more dar pagal pirmas įdėtas nuorodas, man viskas buvo tvarkoj, viskas veikia... tTriu kompe visas dalis, galiu pabandyt įmest pirmą dalį kur nors... Jei tik reikia...
įdėk
QUOTE(eliva @ 2006 10 25, 00:35)
Būtų labai malonu , o gal dar galėtum ir slaptažodį įmest, kokiu išsiarchyvavai, nes pagal pirmas nuorodas man metė password is wrong. Beje, jei nelabai sunku sumesk visas dalis, nes ten kaip suprantu vienas failas papildo kitą ir prilipinti gali nelabai išeiti
Ok, bandysiu šiandien vakare, nes viskas naminiam kompe Tik patarkit prašau, kur geriausiai būtų sudėti, kad pats sudėjimo procesas per ilgai neužtruktų? Niekad nedėjus niekur, be rapidshare kaip ir nieko daugiau nežinau...
QUOTE(lita11 @ 2006 10 25, 21:39)
(Sveiki, esu visiska naujoke, tiksliau tariant zalia zalia. noreciau ir as potruputi prie jusu pritapti, tik nezinau nuo ko pradeti.)
sveika prisijungus, slaptazodi kad issiarchyvuoti knygutes gausi kai surinksi 10 zinuciu - pasiskaitynek foruma, padalyvauk, kai surinksi zinuciu skaiciu - sugrisk
QUOTE(audrona @ 2006 10 25, 22:20)
Fainulka esi labai šauni, kad daliniesi informacija
Noriu ir aš mokytis anglų.
Mokykloj vokiečių ir rusų mokiaus, universitete anglų. Norėčiau tobulinti kalbą, nes ieškau naujo darbo, anglų manau, tikrai reikės.
Norėčiau parsisiųsti keletą knygelių, ar galėčiau gauti slaptažodį?
Noriu ir aš mokytis anglų.
Mokykloj vokiečių ir rusų mokiaus, universitete anglų. Norėčiau tobulinti kalbą, nes ieškau naujo darbo, anglų manau, tikrai reikės.
Norėčiau parsisiųsti keletą knygelių, ar galėčiau gauti slaptažodį?
issiunciau
Papildyta:
QUOTE(vaya @ 2006 10 26, 11:54)
Radau ko ieskojau,bet nebeatidaro to psl.O man labai reikia Cutting edge .gal gali pakartoti is kur parsisiusti .Aciu
knygutes turi atsidaryti - del audio - visko gali buti... jau tiek laiko praejo - neturiu pas save.. ar tau knyga nesisiuncia?
Papildyta:
QUOTE(eliva @ 2006 10 25, 12:17)
Ok, bandysiu šiandien vakare, nes viskas naminiam kompe Tik patarkit prašau, kur geriausiai būtų sudėti, kad pats sudėjimo procesas per ilgai neužtruktų? Niekad nedėjus niekur, be rapidshare kaip ir nieko daugiau nežinau...
turbut geriausia ir yr rapidshare.. ten greiciai padorus..