Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(Bajm @ 2006 10 23, 20:14)
tikrai? unsure.gif
nes neseniai kažkur skaičiau, kad pvz. 1900 m. reikia skaityti "nineteen o o"

g.gif  g.gif  g.gif

stai ka raso protingi puslapiai smile.gif
How do we say "2000"?
Many people say "two thousand" for next year. But we can also say "twenty hundred" (just as we say "nineteen hundred" for 1900). And for the following years:

2001 "twenty-o-one"
2002 "twenty-o-two"
2010 "twenty-ten"
2025 "twenty-twenty-five"
etc

bet lygiai taip pat "protinguose" vadoveliuose raso kad 2001 two thousand and one (market leader)...
taigis isvada - kaip nori taip sakyk - bus gerai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 23 spalio 2006 - 19:36
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 20, 17:29)
***Pronunciation
Sounds English. A Pronunciation Practice Course

user posted image

In this pronunciation course for intermediate students of English, each unit provides intensive practice in stress and intonation of particular sound contrasts. Designed for students working alone as well as for classroom use it provides an intonation list and language chart to help students work out their particular area of difficulty and plan their programme. The book aims to integrate the practice of intonation patterns with sounds and to use realistic texts and conversations for the practice material. A spelling box in each unit shows how the sounds can be spelled and a key to the listening tasks is included at the back of the book.
knyga

PAPILDYMAS
KNYGA
pirma
antra
trecia
cia tiems kas nemegsta rapidshare...
Atsakyti
ačiū clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 23 spalio 2006 - 19:49
QUOTE(Bajm @ 2006 10 23, 20:14)
tikrai? unsure.gif
nes neseniai kažkur skaičiau, kad pvz. 1900 m. reikia skaityti "nineteen o o"

g.gif  g.gif  g.gif

Taip, bet 2000 m. sakoma (the year) two thousand, pvz., I was in London in the year two thousand. 2009 m. - two thousand and nine, o štai nuo 2010 m. prasidės twenty ten, 2011 - twenty eleven, etc.
Oi, žiūriu, jau atsakyta. ax.gif Dar ir žodyne pasitikslinau - taip, kaip parašiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 23 spalio 2006 - 20:06
***Pronunciation
Better English Pronunciation

user posted image
Acknowledgements
- Foreword to the second edition
- 1 Problems in pronunciation
- 2 How the speech organs work in English
- 3 The consonants of English
- 4 Consonant sequences
- 5 The vowel of English
- 6 Words in company
- 7 Intonation
- Conversational passages for practice
- Answers to exercises
- Appendices
- Glossary

knyga
audio pirma
audio antra
Atsakyti
Sveikos,

Nu man nesiseka su kaip gi cia blush2.gif neatidarau Macmilono zodyno simta metu, o vyras sako, kad kazkaip gali but, kad klaidingus failiukus siuncia. del to ir neatidaro g.gif

Mergaites kai mokinates laikus gal kokia sistema turite g.gif lengviau juos isisavinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarija: 23 spalio 2006 - 23:17
laba diena, kažkaip jus per vėlai radau doh.gif šiandien perku quick teacher diską, nors pas jus blink.gif visiems gyvenimo atvejams galima rasti anglų kalbos thumbup.gif

peržiūrėjau, tai norėčiau truputį dar pasitobulinti verslo kalboje bei telefoniniuose pokalbiuose. mačiau Fainulka buvo temos pradžioje įdėjus. tad jei aš nusipelnysiu paswordo į až, tai būtų malonu blush2.gif

man su laikais irgi tamsus miškas - nu niekaip neperprantu jų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 24 spalio 2006 - 07:48
Na, kad perprastumėte laikus, reikia laiko. wink.gif Darykite kiek galima daugiau užduočių - ne vienoje knygoje, o visose, kiek tik turite. Taip pat labai padeda skaitymas - imi tiesiog jausti, kada kuris laikas ar kokia kita struktūra labiausiai tinka, kaip sakoma, ima skambėti. good.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 06 08, 16:15)
user posted image
  Market Leader Pre-Intermediate Course Book : Bill Mascull, Christine Johnson, David Cotton, David Falvey, John Rogers, Pamela Pickford, Richard Crowe, Simon Kent
Knyga tiems kurie nori mokintis verslo kalbos.
Knyga

Knyga djvu formate, jam atsidaryti per Explorery reikalinga nemokama programelė DjVuWebBrowserPlugin - parsisiuntimui

va šita knyga mane sudomino, bet pažiūrėjau kad ta programėlė jau mokama g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 23, 23:57)
Sveikos,

Nu man nesiseka su kaip gi cia  blush2.gif neatidarau Macmilono zodyno simta metu, o vyras sako, kad kazkaip gali but, kad klaidingus failiukus siuncia. del to ir neatidaro g.gif

Mergaites kai mokinates laikus gal kokia sistema turite g.gif lengviau juos isisavinti g.gif

del zodyno - buvau rasius ka reik daryt.. ten toks failiukas buvo pach ar koks kuri reikia pasileisti.. pasiskaityk atidziau..
o del laiku - megstu gramatinius testukus daryt buvo ideta serija grammar in use berods...
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2006 10 24, 08:44)
laba diena, kažkaip jus per vėlai radau  doh.gif šiandien perku quick teacher diską, nors pas jus  blink.gif visiems gyvenimo atvejams galima rasti anglų kalbos  thumbup.gif

peržiūrėjau, tai norėčiau truputį dar pasitobulinti verslo kalboje bei telefoniniuose pokalbiuose. mačiau Fainulka buvo temos pradžioje įdėjus. tad jei aš nusipelnysiu paswordo į až, tai būtų malonu  blush2.gif

man su laikais irgi tamsus miškas - nu niekaip neperprantu jų  verysad.gif

slaptazodis jau pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 24, 14:25)
slaptazodis jau pas tave smile.gif

thumbup.gif dėkui, tik va dar gal galit paaiškinti kaip su ta DjVuWebBrowserPlugin programėle. ar aš nesuprantu, ar ji tikrai jau kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 10 24, 14:29)
thumbup.gif dėkui, tik va dar gal galit paaiškinti kaip su ta DjVuWebBrowserPlugin programėle. ar aš nesuprantu, ar ji tikrai jau kainuoja?

gal ir kainuoja.. paieskok per google djwu browser free tikrai rasi nemokamai iš kur parsisiųst smile.gif ji labai populiari vakaruose.. ten visos elektronines bibliotekos siame formate laikomos...
Atsakyti