Dar vienas tinklalapis suskirstyta Unitais.
http://netgrammar.al...Units/menu.html
Aš va jau labai rimtai mokausi , asispausdinau knygą vieną ir kremtu gramatiką, kai įpusėsiu parašysiu ar gerai ten viskas , tik va su klausymu man turbūt nelemta iš rapidshare ką nors normaliai parsisiųsti....
QUOTE(litavkasam @ 2006 10 21, 19:09)
Aš va jau labai rimtai mokausi , asispausdinau knygą vieną ir kremtu gramatiką, kai įpusėsiu parašysiu ar gerai ten viskas , tik va su klausymu man turbūt nelemta iš rapidshare ką nors normaliai parsisiųsti....
o ko gi nelemta? juk rapidshare geri greiciai...
Laba,
man matyt nelemta gaut tell me more, nes vargau, kol parsisiunčiau pagal naujasias nuorodas (labai lėtai siuntė), o dabar išarchyvuojant meta file is corrupted.
man matyt nelemta gaut tell me more, nes vargau, kol parsisiunčiau pagal naujasias nuorodas (labai lėtai siuntė), o dabar išarchyvuojant meta file is corrupted.
QUOTE(nighttingale @ 2006 10 22, 17:44)
Žiūrint, koks kontekstas. Gali reikšti "nesušalti" arba "šiltai jaustis"...
mano kompiuteris toks truputį traumuotas ir kaip ko tiesiog nepripažįsta, nesusišnekam , na kol kas su gramatika pasėdėsiu, o klausymui tenka filmus naudoti, tas irgi yra neblogai. O tarimui lavinti žmones reiks gaudyt
Ir labai labai ačiū už visą medžiagą, parsisiunčiau visa ko, tai dabar tik belieka renktis iš ko mokytis
Ir labai labai ačiū už visą medžiagą, parsisiunčiau visa ko, tai dabar tik belieka renktis iš ko mokytis
QUOTE(joreta @ 2006 10 22, 16:10)
Laba,
na nebūtinai visi failai blogi - gali būt vienas koks blogas, kuri reiks persisiųsti iš naujo..
kaip žinoti kuris blogas - įsimeti pirmą failą į tuščią katalogą, pradedi išarhyvuoti, jį išarhyvavęs jis prašys nurodyti kur antras failas, tada įkopijuoji antrą į tą katalogą, vėl paleidi.. ir taip tol kol po kažkurio failo išmes kad corrupted - ji persisiųsk iš naujo ir turėtų viskas išsispręsti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 23, 13:18)
na nebūtinai visi failai blogi - gali būt vienas koks blogas, kuri reiks persisiųsti iš naujo..
kaip žinoti kuris blogas - įsimeti pirmą failą į tuščią katalogą, pradedi išarhyvuoti, jį išarhyvavęs jis prašys nurodyti kur antras failas, tada įkopijuoji antrą į tą katalogą, vėl paleidi.. ir taip tol kol po kažkurio failo išmes kad corrupted - ji persisiųsk iš naujo ir turėtų viskas išsispręsti
deja neduoda nuo pat pirmo archyvuot, bandysiu dar tą pirmą parsivaryti -tik neaišku ar bus kas
QUOTE(Bajm @ 2006 10 23, 19:56)
2000m. "two thousand years" ?
tikri zinau kad 2001m. tai "two thousand and one"
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 23, 20:09)
tikrai?
nes neseniai kažkur skaičiau, kad pvz. 1900 m. reikia skaityti "nineteen o o"