Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

Dar vienas tinklalapis suskirstyta Unitais.

http://netgrammar.al...Units/menu.html
Atsakyti
Aš va jau labai rimtai mokausi smile.gif , asispausdinau knygą vieną ir kremtu gramatiką, kai įpusėsiu parašysiu ar gerai ten viskas mirksiukas.gif , tik va su klausymu man turbūt nelemta iš rapidshare ką nors normaliai parsisiųsti....
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2006 10 21, 19:09)
Aš va jau labai rimtai mokausi smile.gif , asispausdinau knygą vieną ir kremtu gramatiką, kai įpusėsiu parašysiu ar gerai ten viskas mirksiukas.gif , tik va su klausymu man turbūt nelemta iš rapidshare ką nors normaliai parsisiųsti....

o ko gi nelemta? juk rapidshare geri greiciai...
Atsakyti
Laba,
man matyt nelemta gaut tell me more, nes vargau, kol parsisiunčiau pagal naujasias nuorodas (labai lėtai siuntė), o dabar išarchyvuojant meta file is corrupted. verysad.gif
Atsakyti
Merginos,
ka reiskia "keep warm" snekamojoj kalboj, bet ne pazodziui? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2006 10 22, 17:44)
Merginos,
ka reiskia "keep warm" snekamojoj kalboj, bet ne pazodziui? 4u.gif  ax.gif

Žiūrint, koks kontekstas. Gali reikšti "nesušalti" arba "šiltai jaustis"...
Atsakyti
mano kompiuteris toks truputį traumuotas frusty.gif ir kaip ko tiesiog nepripažįsta, nesusišnekam doh.gif , na kol kas su gramatika pasėdėsiu, o klausymui tenka filmus naudoti, tas irgi yra neblogai. O tarimui lavinti žmones reiks gaudyt help.gif
Ir labai labai ačiū už visą medžiagą, parsisiunčiau visa ko, tai dabar tik belieka renktis iš ko mokytis notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2006 10 22, 16:10)
Laba,
man matyt nelemta gaut tell me more, nes vargau, kol parsisiunčiau pagal naujasias nuorodas (labai lėtai siuntė), o dabar išarchyvuojant meta  file is corruptedverysad.gif

na nebūtinai visi failai blogi - gali būt vienas koks blogas, kuri reiks persisiųsti iš naujo..
kaip žinoti kuris blogas - įsimeti pirmą failą į tuščią katalogą, pradedi išarhyvuoti, jį išarhyvavęs jis prašys nurodyti kur antras failas, tada įkopijuoji antrą į tą katalogą, vėl paleidi.. ir taip tol kol po kažkurio failo išmes kad corrupted - ji persisiųsk iš naujo ir turėtų viskas išsispręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 23, 13:18)
na nebūtinai visi failai blogi - gali būt vienas koks blogas, kuri reiks persisiųsti iš naujo..
kaip žinoti kuris blogas - įsimeti pirmą failą į tuščią katalogą, pradedi išarhyvuoti, jį išarhyvavęs jis prašys nurodyti kur antras failas, tada įkopijuoji antrą į tą katalogą, vėl paleidi.. ir taip tol kol po kažkurio failo išmes kad corrupted - ji persisiųsk iš naujo ir turėtų viskas išsispręsti smile.gif

deja neduoda nuo pat pirmo archyvuot, bandysiu dar tą pirmą parsivaryti -tik neaišku ar bus kas g.gif
Atsakyti
kaip skaityti 2000 m.?
žinojau, bet vėl pamiršau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 23, 19:56)
kaip skaityti 2000 m.?
žinojau, bet vėl pamiršau blush2.gif

2000m. "two thousand years" ?
tikri zinau kad 2001m. tai "two thousand and one" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 23, 20:09)
2000m. "two thousand years" ?