Ooo kokia puiki tema Šaunuolė FAINulka@
Aš anglų mokiausi mokykloje, 12 klasėje mokėjau tikrai gerai, egzus puikiai išlaikiau ir univiere į aukščiausią lygį pakliuvau, bet paskui viskas po truputi pradėjo užsimiršti... Pernai, kad visia nepamirščiau, lankiau kursus, bet nelabai padėjo. Vis kai ką pasimokau iš internetinių puslapiukų įvairių, bet nelabai reguliariai Bet dabar, kai atradau tokius lobius šitoj temoj, būtinai reiks prisėsti. Jau parsisiunčiau paveikslėlių žodyną ir test you pronounciation. Dar labai noriu atsiusiųst TELL ME MORE ir pradėsiu mokytis. Gal ir man galima passw?
QUOTE(egliuke @ 2006 10 18, 15:03)
Ooo kokia puiki tema Šaunuolė FAINulka@
Aš anglų mokiausi mokykloje, 12 klasėje mokėjau tikrai gerai, egzus puikiai išlaikiau ir univiere į aukščiausią lygį pakliuvau, bet paskui viskas po truputi pradėjo užsimiršti... Pernai, kad visia nepamirščiau, lankiau kursus, bet nelabai padėjo. Vis kai ką pasimokau iš internetinių puslapiukų įvairių, bet nelabai reguliariai Bet dabar, kai atradau tokius lobius šitoj temoj, būtinai reiks prisėsti. Jau parsisiunčiau paveikslėlių žodyną ir test you pronounciation. Dar labai noriu atsiusiųst TELL ME MORE ir pradėsiu mokytis. Gal ir man galima passw?
slaptazodi issiunciau.. sekmes prisijungiant i savarankiskai studijuojanciu buri
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 10 18, 15:03)
vakar bandžiau atsidaryti TELL ME MORE
tai rašo wrong password
tai kaip suprantu Tell me more galioja standartinis slaptažodis?
ir dar niekaip nepavyksta atsidaryti Talk to me
reikalauja CD-ROM'o
tai rašo wrong password
tai kaip suprantu Tell me more galioja standartinis slaptažodis?
reikalauja CD-ROM'o
jei siunteis tell me more pagal naujesnes nuorodas - passw nereikia.. pagal kuri siunteis?
QUOTE(Bajm @ 2006 10 18, 15:03)
vakar bandžiau atsidaryti TELL ME MORE
reikalauja CD-ROM'o
reikalauja CD-ROM'o
talk to me reikia daryt su spec programom Alkohol 120 ir Daemon tools tada veikia puikiai Bet kaip tiksliai daryti aš nežinau, reikėtų broliuko konsultacijos, nes jis man sukonfigūravo 3 virtualius CD
aptikau dar tokį žodyną verčia tekstus į 50 klb, siunčiuosi pati, nežinau ar pilna ar tik demo versija babilonas 6
išsiryškinau bandomoji 7 dienų versija, gal kas vaistų jau turit?
QUOTE(joreta @ 2006 10 18, 20:10)
aptikau dar tokį žodyną verčia tekstus į 50 klb, siunčiuosi pati, nežinau ar pilna ar tik demo versija babilonas 6
Aš turiu .
Gersnė programa yra PROMT 7. Ta, kurią aš turiu, verčia iš pagrindinių Europos kalbų į rusų ir atvirkščiai. Bet visa esmė yra tame, kad vertimas labai tiklus. Aš pvz rusų kalbą moku labai gerai. Todėl, tam, kas rusiškai nei bum bum - būtų jau problematiška. Man juk rusiškai 100 kartų aiškiau negu angliškai ar kokia nors kita kalba.
QUOTE(babouziuke @ 2006 10 18, 23:52)
Aš turiu .
Gersnė programa yra PROMT 7. Ta, kurią aš turiu, verčia iš pagrindinių Europos kalbų į rusų ir atvirkščiai. Bet visa esmė yra tame, kad vertimas labai tiklus. Aš pvz rusų kalbą moku labai gerai. Todėl, tam, kas rusiškai nei bum bum - būtų jau problematiška. Man juk rusiškai 100 kartų aiškiau negu angliškai ar kokia nors kita kalba.
pritariu - beje sio zodyno prototipas yra internete www.translate.ru jei kada reiketu ka issiversti - galimybiu ten yra ne tik i rusu bet is vienokios kalbos i kita - isbandykit
Šiaip ne taip radau laiko mokslai.....
Štai FCE GOld listening nuorodos
listening1
Listening 2
Bet jaučiu irgi greit dings nes nedaug kas siunčias, tai vis dingsta iš ten
Štai FCE GOld listening nuorodos
listening1
Listening 2
Bet jaučiu irgi greit dings nes nedaug kas siunčias, tai vis dingsta iš ten
***Pronunciation
Sounds English. A Pronunciation Practice CourseIn this pronunciation course for intermediate students of English, each unit provides intensive practice in stress and intonation of particular sound contrasts. Designed for students working alone as well as for classroom use it provides an intonation list and language chart to help students work out their particular area of difficulty and plan their programme. The book aims to integrate the practice of intonation patterns with sounds and to use realistic texts and conversations for the practice material. A spelling box in each unit shows how the sounds can be spelled and a key to the listening tasks is included at the back of the book.
knyga