Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(vaya @ 2006 07 05, 17:54)
Pronunciation Power 1 (beginning-to-intermediate )
Elements of Pronunciation (forintermediate and more advanced studens)

Ko gero sitos domina.

Nuo situ ir pradekim
Pronunciation Power 1 (beginning-to-intermediate )
didelis failas susideda is 15 gabaleliu po ~30MB
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 13 liepos 2006 - 20:36
Elements of Pronunciation (forintermediate and more advanced studens)

user posted image
knyga
Audio 1, Audio 2, Audio 3

Jei kurioj nuorodoj issigadines failas bus - brukstelkit i AZ pabandysim ikelt kur kitur. slaptazodizz irgi i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 13 liepos 2006 - 21:16
QUOTE(Lethe @ 2006 07 12, 15:59)
Fainulka,
ka galetum pasiulyti tokiam zmogenui kaip as - mokiausi mokykoj anglu, paskui univere siek tiek. Ziuriu, kad nieko neatsimenu ir pan. Siaip stengiuosi filmus ziuret anglu kalba, bet kazkaip tai daug vilties neteikia? Gal zinai koki universalu patarima, kaip ta kalba gludinti, tobulinti?
Dekoju smile.gif

Na net ir nezinau - jei mokeis ir pagrindai yra, tai manau kuo daugiau skaityt, klausyt ir ziuret reik, o jei yra galimybe - kalbet su kuo nors angliskai:P
As pavyzdziui zodyna prisimenu ir lavinu skaitydama knygas ir i spec programele isivesdama tuos zodzius kuriu nezinau ar esu primirsus.. tada veliau tuos zodzius kartojuos. Gramatika pasikartoju darydama pratimukus is grammar practice for... knyguciu pagal lygius.. kalbejima lavinu - naudojant prisisiustas programeles ir dar nuom seno turimus english+ (plius) kompaktus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 13 liepos 2006 - 21:35
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 13, 12:06)
Įmesk šitų nuorodas, jei nesunku ax.gif

English Pronunciation in Use
user posted image
knyga
Papildyta:
QUOTE(Fanta @ 2006 07 13, 14:12)
FAINulka, na tu šaunuolė  wub.gif Tu čia, žiūriu, turi daug medžiagos, o gal gali ką pasiūlyti, kad galėčiau prisiminti laikų derinimą, kada kokį naudot ir t.t. Šiaip anglų neblogai kertu, bet va šitas dalykas su laikais - man košmaras  doh.gif

paieskosiu ko nors specialaus..
turetu tikt zinant lygi ir knygutes is serijos "grammar practice for ... students" (intermediate, pre -, upper-)

O tiems kas norit palavint skaitymo zinias - supper proga parsisiusti nemokamai arti ketvircio milijono e-book'su is puslapiuko http://www.worldebookfair.com/
Jie daro akcija nuo liepos 4 iki rugpjucio 4 - parsisiuntimas nekainuoja, yra ir su audio variantais - nebloga paieska - pagrinde knygos anglu kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 13 liepos 2006 - 22:15
Fanta radau si bei ta tau del laiku:

Changing times, changing tenses
user posted image
knyguteje apie tai:
1. to present clear time lines for each tense
2. to introduce categories of verbs which act in certain ways: punctual verbs, durative verbs, and non-continuous verbs
3. to teach the proper use of time markers to show points in time, frequency, and duration for each tense.

knyga
ar tinka?, pati jos nevarciau - tiesiog pagal pavadinima tiko, na kaip? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2006 07 18, 14:34)
Man atsisiunte tik knyga .Reik slaptazodzio.O didelis failas is 15 daliu nepavyko.

sveika - slaptazodi atsiusiu i AZ
o ta is daug failiuku knyga reikia parsisiuntineti kiekviena dali ieinant i puslapi pagal nuoroda.. tame puslapyje reik rasti nuoroda su zodeliu free (Click here to download this file for free. ).. tada kartais ismeta o kartais ne i juoda langa tenreik spausti "Click here to continue to File Factory " o tada pradeda tikseti sekundes ir tau pasiulo issaugoti faila ir ji parsisiusti.
kai kuriu failu galiojimo terminas gali jau buti pasibaiges - informuokit - idesiu kur kitur... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2006 07 18, 14:57)
Kalbėjimą dar lavinti galim psikabinus per skype kokį angliakalbį ir kalbant su juo per mikrofoną biggrin.gif

Aš asmeniškai niekada gyvenime jokioje mokymo įstaigoje nesimokiau anglų kalbos, bet vien bendraudama internetu jau sugebu vieną kitą sakinį suregzti. Bet idant vietoj nestovėčiau, reiks pasinaudot ir jūsų nuorodomis

Na pasidairyk, gal ka rasi tinkamo mirksiukas.gif ar gal zinai ko ieskai - pabandysiu padet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 19 liepos 2006 - 22:56
QUOTE(Nike @ 2006 07 27, 15:32)
Labas  4u.gif

Atsiprasau jei apie tai jau buvo rasyta, neturiu kada viska perskaityti, bet gal kas esate susidure su QUICK TEACHER ??? Tai yra diskas, kuris kainuoja apie 600 lt - savarankiskai mokytis anglu kalbos???? Mano brolis labai pasiryzes ji pirkti...Ar apsimoka ?Aisku pinigai nemazi, bet gal ten labai geras diskas ????

Pati nesu bandziusi, kazkada - dar sausi buvo galima parsisiusti sitom nuorodom - paziurek - gal nereiks pirkti?smile.gif
248 MB (5 arhyvai po 47,6 MB ir vienas 10,2 MB) - bet negarantuoju ar dar bus - neturiu laiko patikrinti... sorry - islekiu Prahon o po to soksiu i vestuvinius batelius - pasimatysim po 08.16:)

http://www.megaupload.com/?d=PTKWTRV0
http://www.megaupload.com/?d=MNAVT9Z1
http://www.megaupload.com/?d=184TKBP2
http://www.megaupload.com/?d=HW5W5GPX
http://www.megaupload.com/?d=VJDRUIVU
http://www.supashare.com/85882777/
Atsakyti
Alissa, Tutti, Mamairute, Mergele, cipliukas - issiunciau slaptazodzius ir jums visoms:)
Mokykites i sveikata 4u.gif

QUOTE(Poli1 @ 2006 08 01, 23:28)
Aš štai pagalvojau, o prie šių visų knygučių: pradedantiesiems, pažengusiesiems ar nėra kad būtų ir garsiai kalbama  g.gif

yra - ten kur nurodyta Audio...

QUOTE(Mergelė @ 2006 08 04, 09:25)
Paaiškinkit man vištelei kaip būtų galima parsisiūsti HEADWAY knygas. Man ko tai nesigaina. Paspaudžiu siūsti ir atsiranda nuoroda"naršyti", tai ten gal reikia įmesti slaptažodžius. Tai jei galite įmeskite į AZ.

QUOTE(FAINulka@ @ 2006 06 09, 16:43)
IR TAIP - PRADEDANTIESIEMS - New Headway knygutes - paswordo klausti i AZ:
New Headway Elementary
user posted image
42MB PDF formatas
Knyga
Aš mokiausi pagal šią knygą, o tai toliau kurią reikėtų man parsisiūsti.

Parsisiuntimui reikia paspausti atsiradusiame naujam lange Save ir nurodyti kur nori issaugoti, o slaptazodzio reikes tik kai parsisiusi ir noresi atsidaryti arhyva...
Jei jau mokeis elementary - sekantis lygis pre-intermediate

Poli, klausei, kur rasti programele issiarhyvavimui - na kad ir cia tik tai yra berods versija menesiui - tada reikalaus pirkt licenzija:) bet gal spesi issiarhyvuot ka reiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 06 rugpjūčio 2006 - 12:04
Pagalvojau, kad jau cia susidomejusiu pagausejo - pasidalinsiu dar keleta knyguliu 4u.gif
tiems kuriems svarbu verslo kalba ir ne tik - naujas leidimas/nauja metodika:
VADOVELIS
Business Basics, New Edition Student's Book

user posted image
Lygiams: Elementary, Pre-Intermediate
Formatas: PDF
Knyga
DARBU SASIUVINYS
Business Basics, New Edition, Workbook with keys

user posted image
Knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 06 rugpjūčio 2006 - 22:48
as ir labai noreciau gauti slaptazodi medicinines knygutes smile.gif ,nes butu ne prosal pasitobulint smile.gif
dar radau puslapi kur yra gramatika (cia pratimukai ir paaiskinimai)

http://www.ego4u.com/
dar vienas puslapiukas

http://www.1-languag...unit1_index.htm

Atsakyti
FAINulka@, o gal pasidalintum plačiau apie savo mokymasi anglų kalbos. Mokykloje mokiausi vokiečių, tai pagrindu jokių, lankiau kursus - begineri baigiau - patiko, tada is tavo arsenalo parsisiunčiau elemntary lygi, bet sunkokai einas. Gal, kad kolektyvo nėra ir nesilavina kalbėjimas, o gal ir dėl to, kad mokytojo nėra ir nepaiškina gramatikos (laikų), o gal visai neimli mokslams esu verysad.gif tiesiog būtų labai įdomu, kiek laiko pati skirdavai anglų mokslams per diena, savaitę ar pan. gal turėjai kokia sistemą susikūrusi, kuri tau padėjo stumtis į priekį? aš dar neatrandu savo vėžių, todėl visi patarimai būtų labai naudingi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2006 08 09, 18:24)
FAINulka@, o gal pasidalintum plačiau apie savo mokymasi anglų kalbos. Mokykloje mokiausi vokiečių, tai pagrindu jokių, lankiau kursus - begineri baigiau - patiko, tada is tavo arsenalo parsisiunčiau elemntary lygi, bet sunkokai einas. Gal, kad kolektyvo nėra ir nesilavina kalbėjimas, o gal ir dėl to, kad mokytojo nėra ir nepaiškina gramatikos (laikų), o gal visai neimli mokslams esu  verysad.gif tiesiog būtų labai įdomu, kiek laiko pati skirdavai anglų mokslams per diena, savaitę ar pan. gal turėjai kokia sistemą susikūrusi, kuri tau padėjo stumtis į priekį? aš  dar neatrandu savo vėžių, todėl visi patarimai būtų labai naudingi  drinks_cheers.gif

Na pas mane buvo ta pati situacija, mokykloj vokieciu, universitete vokieciu, bet panorus pakeisti darba prireike anglu.
Uz begineriu kursus moketi tokius pat (ir tikrai nemazus) pinigelius kaip uz daug aukstesniu lygiu kursus man pasirode per brangu, tad pradejau nuo nulio pati - tai turi ir pliusu ir minisu:
+ sutaupiau pinigeliu, neuzsiciklinau ant tarimo, vienu metu studijavau gramatika, mokiaus zodyna.
- siek tiek sunkeliau su tarimu, klaidingai ismoktus tarti zodzius po siai dienai net ir zinodama istariu klaidingai ax.gif
Jei sakysiu, kad viska ismokau savarankiskai - meluosiu - savarankiskai studijavau, kol pamaciau, kad pre-intermediate vadoveliai darosi siek tiek suprantami, nebeatrodo tankus miskas tada emiau pora kursu: preintermediate lygi su mokytoja (viena), antra karta kituose kursuose ta pati lygi - grupeje.
Pirmines mano mokymosi priemones iki kursu buvo:
Tokia melyna gramatika "Grammar is easy" autore Ann Pikver
Headway senojo leidimo vadoveliai ir darbiniai sasiuviniai (workbookai)
Minetieji English plius kompaktai (pirmieji beginner, preintermediat lygiai)
Bei ICQ kur bandydavau zodyno pagalba pasirasyneti su anglakalbiais.
Kursu su mokytoja nauda - lavinau kalbejima, taise tarima, uztvirtinau jau ismoktus zodzius stipriai griebem gramatikos naudojimo kalboje..
Kursu su grupe nauda - prisigaudziau ivairiu fraziu is tokiu pat besimokanciu kolegu, iveikinejau kalbos baime kalbeti su nepazistamais zmonemis.
Po kursu vel smarkiai dirbau savarankiskai kol nebeatrode baisu upperintermediate lygis.. vel kursai..
Zodziu visada stengiuosi pati ismokti kuo daugiau - uzsikeliu kartele, o kursuose tik uztvirtinu savo zinias, vartoju ismoktus zodzius, gramatines konstrukcijas.. Dabar stengiuos paskaitineti anglisku knygeliu, istoriju, pavartau ivairius ivairiu lygiu vadovelius, ir paskaityneju tuos skyrius, kur jauciu kad mano gramatika tose vietose streikuoja.. kur idomus/aktualus tekstai (susije su mano darbu) ir t.t.

Na ir prirasiau cia - kazin ar bus naudinga. Faktas vienas - reikia tik labai noreti ir tureti tiksla thumbup.gif
Atsakyti