Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(joreta @ 2006 10 13, 19:38)

Be je su talk to me kas vakarą pasikalbu, labai tarimą gerai lavint - matosi kreivės  thumbup.gif

as ir labai noreciau blush2.gif gal kur praziopsojau, nes tikrai esu kaip kuriuos zodzius blogai ipratus tarti.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 07, 22:56)
***Dictionary CD/atnaujintos nuorodos

Macmillan English Dictionary CD
user posted image
1,2,3,4,5,6,7,8

Man kazkodel neatsidaro g.gif gal kazkaip ne taip darau. Kaip tuos failus reikia atidarit.
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 14, 10:00)
Man kazkodel neatsidaro g.gif gal kazkaip ne taip darau. Kaip tuos failus reikia atidarit.

reikia isarchyvuoti ir jei gerai pamenu vel isarchyvuoti...
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2006 10 13, 20:38)
Fainulka@, aš ir vėl su kita programa vargstu. Iš senosios temos parsipumpavau TELL ME MORE ir man su tuo slaptažodžiu parsiųstu notepade neduoda išarchyvuot ar aš ką ne taip vėl darau  g.gif
Be je su talk to me kas vakarą pasikalbu, labai tarimą gerai lavint - matosi kreivės  thumbup.gif

paziuresiu koks psw ir permesiu i az
o kokia klaida meta?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 14, 15:51)
reikia isarchyvuoti ir jei gerai pamenu vel isarchyvuoti...
Papildyta:

paziuresiu koks psw ir permesiu i az
o kokia klaida meta?

pirmą paradeda arhyvuot su tuo pasw, po to vėl prašo ir meta wrong password daug kartų, t.y. kiek failų. Mislinu gal tą notepadą visą kur nors reik įkišt g.gif
Atsakyti
Labux FAINulka,perskaiciau jusu zinutes,kad jus galite padet ismokt anglu kalba.Labai prasau padekite verysad.gif ,nes dabar esu uzsienyje o be kalbos yra labai sunku.Noreciau nuo pat pradziu mokytis,nes zinau angliskai tik kelis zodzius.Yra dar problema,kompiuterines zinios.Na gal kaip nors susitvarkyciau jusu pagalba.Buciau be galo dekinga jei padesit.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2006 10 14, 20:53)
pirmą paradeda arhyvuot su tuo pasw, po to vėl prašo ir meta wrong password daug kartų, t.y. kiek failų. Mislinu gal tą notepadą visą kur nors reik įkišt  g.gif

pabandyk kopijuot ta zodi ir bandyk irasyt.. ar tas pats gaunas? man tvirtina kad viskas turi but ok...
blogiausiu atveju turiu kitas nuorodas.. gal ten jau ir failai issigadine...

Papildyta:
QUOTE(norwa @ 2006 10 14, 22:16)
Labux FAINulka,perskaiciau jusu zinutes,kad jus galite padet ismokt anglu kalba.Labai prasau padekite  verysad.gif  ,nes dabar esu uzsienyje o be kalbos yra labai sunku.Noreciau nuo pat pradziu mokytis,nes zinau angliskai tik kelis zodzius.Yra dar problema,kompiuterines zinios.Na gal kaip nors susitvarkyciau jusu pagalba.Buciau be galo dekinga jei padesit.

turim mes cia tokiu taisykliu, kaip kad reiktu kad tu dalyvautum forume.. rasytum zinutes.. ar pasidalintum medziaga... o kai jau turesi daugiau nei desim zinuciu tikrai tau pagelbesim - tada sugrisk i musu tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 15, 00:31)
pabandyk kopijuot ta zodi ir bandyk irasyt.. ar tas pats gaunas? man tvirtina kad viskas turi but ok...
blogiausiu atveju turiu kitas nuorodas.. gal ten jau ir failai issigadine...

Papildyta:

turim mes cia tokiu taisykliu, kaip kad reiktu kad tu dalyvautum forume.. rasytum zinutes.. ar pasidalintum medziaga... o kai jau turesi daugiau nei desim zinuciu  tikrai tau pagelbesim - tada sugrisk i musu tema smile.gif

na as nelabai suprantu ka kur rasyti, ka kur kopijuoti? koki zodi? papasakokit smulkiau man. labai prasau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 15 spalio 2006 - 09:18
fainulka@ vis vien man su tuo zodynu nepavyksta verysad.gif isarhivuoju ir vis neleidzia jo pasileisti verysad.gif na vyra prispausiu dar grizusio.

Norwa susirask bureli ar tema, kur tau idomu ir bandyk savo zinutemis isitraukti i pokalbius, o tuomet grizk cia.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 15, 11:10)
fainulka@ vis vien man su tuo zodynu nepavyksta  verysad.gif isarhivuoju ir vis neleidzia jo pasileisti  verysad.gif  na vyra prispausiu dar grizusio.

Norwa susirask bureli ar tema, kur tau idomu ir bandyk savo zinutemis isitraukti i pokalbius, o tuomet grizk  cia..  rolleyes.gif

aciu uz patarima ieskosiu su kuo galeciau pabendraut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 17, 14:02)
Oi pasirode, kad cia ne ta pati programele.. ax.gif  hehe pabandysiu paieskot ir tell me more  biggrin.gif
English. Talk to me.
2diskas
1, 2, 3, 4
Papildyta:
English. Talk to me.
3diskas
1, 2, 3, 4, 5,

Slaptazodis kitoks.. nei standartas ax.gif
[

bandau siustis sia programele, bet ar galeciauy slaptazodeli g.gif suzinot
Atsakyti
Man el.paste jusu zinutes raso heroglifais nelabai eina suprast.???
Atsakyti
parsisiunciau ta medziaga "pradedantiesiems"bet reikia slaptazodzio g.gif padekite prasau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 15 spalio 2006 - 13:13