Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 08, 00:42)

Aciukas- jei parsisiusiu ir viskas bus ciki- galesi manes prasyti ko nori, nes ziauriai jausiuosi skolinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 08, 08:50)
aciu  4u.gif bet man rodo dabar kad visrita norma mano g.gif ar ilgai reiks laukti g.gif

paskaityk temos pradzioj kur kalbama apie siuntimasi is rapidshare... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dovesa @ 2006 10 08, 15:41)
Aciukas- jei parsisiusiu ir viskas bus ciki- galesi manes prasyti ko nori, nes ziauriai jausiuosi skolinga  wub.gif

ner uz ka smile.gif
Atsakyti
aciu jau pamazu siunciuosi 4u.gif

gal katra turi collocation,synonym, connotation dictionary blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai dekui moderatorei kad taip sutvarke tema!!! 4u.gif
Atsakyti
***FCE

First Certificate Language Practice
user posted image
Unikali knyga, puikus vadovelis is Macmillan leidybos apimantis visa kas butina: labai aiskus, lakoniskas gramatikos isdestymas, sistematiskai papildomas zodynas. Visos uzduotys pateiktos formatu tinkamu FCE egzaminui, kas leidzia isstudijuoti variantus, ko galima laukti teste. Yra atsakymai.
knyga
Papildyta:
Zarijai
***Collocations
English Collocations In Use
user posted image
Learning about collocations: 1 What is a collocation?; 2 Finding, recording and learning collocations; 3 Using your dictionary; 4 Types of collocation; 5 Register; Grammatical aspects of collocations: 6 Intensifying and quantifying adverbs; 7 Everyday verbs 1; 8 Everyday verbs 2; 9 Everyday verbs 3; Special aspects of collocation: 10 Synonyms and confusable words 1; 11 Synonyms and confusable words 2; 12 Metaphor; Topics: Travel and the environment: 13 Weather; 14 Travel; 15 Countryside; 16 Towns; Topics: People and relationships: 17 People ї character;18 People - physical appearance; 19 Family; 20 Relationships; 21 Feelings and mental states; Topics: Leisure and lifestyle: 22 Houses; 23 Eating and drinking; 24 Films and books; 25 Music; 26 Sport; 27 Health and illness; Topics: Work and study: 28 Computers and technology; 29 Study and learning; 30 Work; 31 Business; 32 Academic writing 1; 33 Academic writing 2; Topics: Society and institutions: 34 Laws and punishments; 35 Crime; 36 News; 37 Money; 38 War and peace; 39 Global problems; Basic concepts: 40 Time; 41 Sound; 42 Distance and size; 43 Light and brightness; 44 Texture; 45 Taste and smell; 46 Number and quantity; 47 Movement and speed; 48 Change; 49 Ways of speaking; 50 Ways of walking; Functions: 51 Starting and finishing; 52 Talking about success and failure; 53 Talking about cause and effect; 54 Remembering and sensing; 55 Agreeing and disagreeing; 56 Talking about beliefs and opinions; 57 Deciding and choosing; 58 Claiming and denying; 59 Liking and disliking; 60 Praising and criticising; Answer key; Index
knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 09 spalio 2006 - 22:41
***Dictionary
The Oxford Thesaurus - An A-Z Dictionary Of Synonyms
user posted image
knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 09 spalio 2006 - 23:45
labai labai aciu, zemai lenkiuosi tau Fainulka@ ir ka gi galeciau pasiulyti eilerastuka ir turiu kompaktuose programele anglu kalbos mokymuisi apie 11 CD, bet kaip as jais galeciau pasidalint nezinau sad.gif nemoku kur ikelti
Sie kompaktai yra nuo pradzios iki auksciausio lygio. Ir prie naujausio Headway du CD turiu su tekstuku skaitymu.
Tai jei ka ax.gif Tik nemoksa esu seip
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 09, 23:40)
***Dictionary
The Oxford Thesaurus - An A-Z Dictionary Of Synonyms
user posted image
knyga

didelis aciukas fainulka uz si zodyna,man jis irgi reikalingas
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 10, 00:53)
labai labai aciu, zemai lenkiuosi tau Fainulka@ ir ka gi galeciau pasiulyti eilerastuka ir turiu kompaktuose programele anglu kalbos mokymuisi apie 11 CD, bet kaip as jais galeciau pasidalint nezinau sad.gif nemoku kur ikelti
Sie kompaktai yra nuo pradzios iki auksciausio lygio. Ir prie naujausio Headway du CD turiu su tekstuku skaitymu.
Tai jei ka  ax.gif Tik nemoksa esu seip

o ten tie 11 CD ne English + ?
Atsakyti
fainulka@, jei tave kada pamatyčiau, tikrai išbučiuočiau!!! oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 10, 08:52)
o ten tie 11 CD ne English + ?

JO lyg English+ 2.11 versija kazkaip taip blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2006 10 10, 20:02)
JO lyg English+ 2.11 versija kazkaip taip blush2.gif  ax.gif

as butent is ju pradejau mokytis savarankiskai smile.gif man jie lb patiko:)
Atsakyti