Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

Hm, gal patarsit smile.gif
Viena mano mokine paprase anglu medziagos pasiklausyti masinoje ir pan. Tai galetu buti kazkas panasaus i Learn French in Your Car, tik angliskai. Lygis - pre-intermediate iki intermediate. Gal turit patarimu, man taip staiga nieks i galva neateina... Kaip vadinasi koks nors audio kursas, kur nebutina kartu sekti vadoveli.. g.gif

As is vieno saito internete labai neblogas "english podcast" temines pamokeles naudodavau kitiems, bet ten upper-intermediate lygis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 05 spalio 2006 - 18:29
QUOTE(saulelyte @ 2006 10 05, 17:43)
Na įdedu, ką žadėjau  ax.gif
user posted image
Course book
Listening1
Listening2

viskas be slaptažodžių, nes nemoku jų uždėt, imkit ir siųskitės, kam reikia  4u.gif
Papildyta:

Būtų faina ir teacher's book gauti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2006 10 05, 21:30)
Būtų faina ir teacher's book gauti...  ax.gif

Bandysiu surasti mirksiukas.gif kažkokią dabar kaip tik siunčiu, bet nežinau ar tos knygos doh.gif
Atsakyti
Štai ir Teacher's book mirksiukas.gif Gero naudojimosi

FCE Gold Teacher's book
Atsakyti
***FCE Gold
FCE Gold Teacher's book

user posted image
knyga
kazin ar cia ta pati.. butu gerai, kad prie medziagos imestumet rade knygos virseli - tada lengviau gaudytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 06 spalio 2006 - 11:53
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 06, 12:46)
***FCE Gold
FCE Gold Teacher's book

user posted image
knyga
kazin ar cia ta pati.. butu gerai, kad prie medziagos imestumet rade knygos virseli - tada lengviau gaudytis smile.gif

niekur neradau paveiksliuko doh.gif aha, čia ta pati wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2006 10 06, 18:17)
niekur neradau paveiksliuko  doh.gif aha, čia ta pati wink.gif

Bet tai čia ne prie to vadovėlio juk, ane?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 05, 17:33)

o tu senaja tema atidziai pervertei ? mirksiukas.gif

Dabar ka tik perverciau ir radau, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2006 10 06, 18:34)
Bet tai čia ne prie to vadovėlio juk, ane?.. g.gif

tikrinau pagal temas unsure.gif lyg ir atitinka g.gif atidžiau peržiūrėt laiko nebuvo....
Atsakyti
Na as cia ir vel su savo HEadway Elementary wub.gif

Senoj temoj radau tik kazkoki CD-rom siunciuosi vis po truputi, bet kazkaip man atrodo, kad ten tik kompui, o ne knygos CD, gal kas turit ar matet kur knygos CD gauti parsisiusti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 10 07, 12:05)
Na as cia ir vel su savo HEadway  Elementary  wub.gif

Senoj temoj radau tik kazkoki CD-rom siunciuosi vis po truputi, bet kazkaip man atrodo, kad ten tik kompui, o ne knygos CD, gal kas turit ar matet kur knygos CD gauti parsisiusti  verysad.gif

vat tu man pasakyk kuo skirias knygos cd nuo cd kompui tavo zinutej? kazkaip nesupratau klausimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 07, 13:04)
vat tu man pasakyk kuo skirias knygos cd nuo cd kompui tavo zinutej? kazkaip nesupratau klausimo blush2.gif

Man atrodo, kad Dovesa turėjo omeny: kad nygos CD yra audio CD, o kompo CD yra kokios nors programos instaliacinis CD. ax.gif
Atsakyti