Hm, gal patarsit
Viena mano mokine paprase anglu medziagos pasiklausyti masinoje ir pan. Tai galetu buti kazkas panasaus i Learn French in Your Car, tik angliskai. Lygis - pre-intermediate iki intermediate. Gal turit patarimu, man taip staiga nieks i galva neateina... Kaip vadinasi koks nors audio kursas, kur nebutina kartu sekti vadoveli..
As is vieno saito internete labai neblogas "english podcast" temines pamokeles naudodavau kitiems, bet ten upper-intermediate lygis.
QUOTE(saulelyte @ 2006 10 05, 17:43)
Na įdedu, ką žadėjau
Course book
Listening1
Listening2
viskas be slaptažodžių, nes nemoku jų uždėt, imkit ir siųskitės, kam reikia
Papildyta:
Course book
Listening1
Listening2
viskas be slaptažodžių, nes nemoku jų uždėt, imkit ir siųskitės, kam reikia
Papildyta:
Būtų faina ir teacher's book gauti...
QUOTE(Pasaulė @ 2006 10 05, 21:30)
Būtų faina ir teacher's book gauti...
Bandysiu surasti kažkokią dabar kaip tik siunčiu, bet nežinau ar tos knygos
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 06, 12:46)
***FCE Gold
FCE Gold Teacher's bookknyga
kazin ar cia ta pati.. butu gerai, kad prie medziagos imestumet rade knygos virseli - tada lengviau gaudytis
niekur neradau paveiksliuko aha, čia ta pati
QUOTE(saulelyte @ 2006 10 06, 18:17)
niekur neradau paveiksliuko aha, čia ta pati
Bet tai čia ne prie to vadovėlio juk, ane?..
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 05, 17:33)
o tu senaja tema atidziai pervertei ?
Dabar ka tik perverciau ir radau, aciukas
QUOTE(Pasaulė @ 2006 10 06, 18:34)
Bet tai čia ne prie to vadovėlio juk, ane?..
tikrinau pagal temas lyg ir atitinka atidžiau peržiūrėt laiko nebuvo....
Na as cia ir vel su savo HEadway Elementary
Senoj temoj radau tik kazkoki CD-rom siunciuosi vis po truputi, bet kazkaip man atrodo, kad ten tik kompui, o ne knygos CD, gal kas turit ar matet kur knygos CD gauti parsisiusti
Senoj temoj radau tik kazkoki CD-rom siunciuosi vis po truputi, bet kazkaip man atrodo, kad ten tik kompui, o ne knygos CD, gal kas turit ar matet kur knygos CD gauti parsisiusti
QUOTE(dovesa @ 2006 10 07, 12:05)
Na as cia ir vel su savo HEadway Elementary
vat tu man pasakyk kuo skirias knygos cd nuo cd kompui tavo zinutej? kazkaip nesupratau klausimo
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 07, 13:04)
vat tu man pasakyk kuo skirias knygos cd nuo cd kompui tavo zinutej? kazkaip nesupratau klausimo
Man atrodo, kad Dovesa turėjo omeny: kad nygos CD yra audio CD, o kompo CD yra kokios nors programos instaliacinis CD.