Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai

QUOTE(Legute @ 2006 09 15, 13:01)
... o tarimui ir kalbejimui lavinti naudoju programa Tell Me More  thumbup.gif  labai man sita programa patinka, kiek skaiciau atsiliepimu daug kas ja megsta, bent as ja gavau dovanu, taciau kiek maciau galima ir is interneto nemokamai parsisiusti  ax.gif  ...

taigi jei kas noretu sios programos neuzsilgo idesiu nuorodas:
English. Talk to me.

1diskas
1,
2,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 17 rugsėjo 2006 - 13:49
Oi pasirode, kad cia ne ta pati programele.. ax.gif hehe pabandysiu paieskot ir tell me more biggrin.gif
English. Talk to me.
2diskas
1, 2, 3, 4
Papildyta:
English. Talk to me.
3diskas
1, 2, 3, 4, 5,

Slaptazodis kitoks.. nei standartas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidile @ 2006 09 17, 14:48)
jei gali ideki fainulka progrmale " Tell me more", nes turiu bureli siemet anglu klb., tai galesime pabandyti su vaikais, nes turime galimybe prieiti prie kompiuterio

Tell me more turiu vokieciu kalbai mokytis... kazkaip maniau kad turiu ir anglu bet pasirodo ten talk to me.. kazkuo panasu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 17 rugsėjo 2006 - 13:54
QUOTE(dovesa @ 2006 09 17, 20:42)
Labai idomu

Headway Elementary Video
Headway.Elementary - Unit 01 - A Day In London
user posted image
cia
Headway Elementary - Unit 02 - The Train Driver
user posted image
cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 17 rugsėjo 2006 - 21:31
Labutis, labai sudomino si temele rolleyes.gif Vis kirba mintis atgaivinti savo anglu kalbos zinias, tik vat metodines medziagos neturiu. Karts nuo karto apsilankau BBC saite. Jei kam idomu, stai nuorodele i "Learn English with the BBC":

http://www.bbc.co.uk...earningenglish/

Taciau pati pirmenybe teikciau knyginiam variantui, kad galeciau isirangius lovoje tobulintis thumbup.gif
Gal butu galima gauti reikalaujama slaptazodi, kad galeciau parsisiusti viena kita knygele ir prisijungti i jusu, besimokanciuju, gretas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zolia: 19 rugsėjo 2006 - 13:46
QUOTE(Cheburashka @ 2006 09 20, 12:43)
O kam tau susidarinet paciai programa,ciupk viena pasirinkta knyga,ir ten viskas bus,ir skaitymas,ir rasymas,kalbejimas.Gramatika kartosi,spresdama workbooko pratimus.Tik aisku reikia apsisprest del knygos.O kaip suprantu,pagrindus turi?Tai kaip ir nieko sudetingo tada.Kam is naujo dvirati isradinet  mirksiukas.gif

Va va, aš dviratį turbūt ir bandau čia išrasti blush2.gif Mokiaus aš anglų kalbos ir mokėjau pakankamai neblogai, bet va, nenaudojau, pamiršau... Bandysiu išsirinkt kokią knygą. Jaučiu pradėsiu nuo New Headway Intermediate. Tik reik kažkaip dabar atsispausdint doh.gif Kad tik kantrybės užtektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliva @ 2006 09 20, 12:34)
Nu žinokit visai pasimečiau, matyt medžiagos per daug.... Niekaip nesugalvoju nuo ko čia pradėt, kad pakartot tai ką  jau žinojau, bet pamiršau ir tobulintis toliau... Prisisiunčiau krūvą knygų, neišsirenku, noriu mokytis iš visų, ale kur tiek atsispausdinsi  doh.gif Bet iki pilnos laimės vis dar trūksta... FAINulka@, gal kur turi English Vocabulary in Use tarp elementary ir advanced?
Papasakokit kaip susidaryt tokią programą, kad apimtų viską (skaitymą, klausymą, kalbėjimą, rašymą, gramatiką, žodyną) ir nedaug laiko kasdien užimtų?  blush2.gif Aš turbūt nerealaus kažko noriu smile.gif

Galiu parekomenduot išties neblogą adresiuką anglų klb.mokymuisi http://www.globalenglish.com Jei nepatingėsi atlikt testą,sistema tau sudarys individualų mokymosi planą, kuriame bus konkrečiai nurodomos užduotys.Beje,kas dar įdomu,online vyksta anglų klb.pamokos ir prie didelio noro galima pabendraut su English teacher'iu bei bendraminčiais,besimokančiais anglų kalbos smile.gif Vienas minusas,jog programa galima naudotis nemokamai tik 14 dienų..
Atsakyti
English Vocabulary in Use (Pre & Intermediate)
user posted image
knygute
Papildyta:
English Vocabulary in Use Upper-intermediate
user posted image
knygute
Atsakyti
Uz pastarasias dvi Vocabulary ypac aciu smile.gif 4u.gif
Cia dabar tiek resursu norincioms mokytis... smile.gif
Deja, mano visa medziaga popierine, tai neturiu kaip savaja pasidalinti...

Beje, jei kam reikia pagalbos, nesuprantat kokio nors konkretaus gramatikos momento ar zodzio/issireiskimo vartojimo, rasykit AZ smile.gif
Atsakyti
Gal kam pasirodys naudinga - daugybė nemokamų knygų anglų kalba:
E-Books

Knygų skaitymui reikalinga MS Reader programėlė, kurią galima parsisiųsti čia:
MS Reader
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2006 09 22, 22:04)
instaliavo sūnukas ir norint paleist programą prašo cd. būčiau dėkinga už pagalbą  wub.gif

nu aišku, bet dabar tiksliai pažiūrėk kokį failą atsisiuntei. Man reikia žinoti kokia failo galūnė *.rar ar *.iso

Tau tikriausiai reikėjo siųstis ne vieną failiuką, kad gautm CD. Jie visi turėjo būti su *.rar galūne. Tada tu turėjai išextraktuoti tuos visus failiukus ir gauti vieną didelį, kuriame ir buvo tas CD.Tai man reikia žinoti ką tu radai tame išextraktuotame faile.

Nes matai, jeigu CD failo galūnė buvo *.ISO, tai ir CD reikėjo instaliuoti ne paprastai, o per kitą tokią programą. Paklausk dar sūnaus kaip jis instaliavo CD - ar naudojo instaliavimui kokią nors programą?
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 09 22, 21:41)
FAINulka@, nu tiesiog super  thumbup.gif šaunuolė esi, kad rūpinies ir padedi tobulinti  mamyčių kalbos įgūdžius  mirksiukas.gif

Aš vat labai norėčiau paprašyti password'o šitam gėriui:

Test Your Pronunciation (book + audio CD) Lygis - Intermediate (FCE) - Advanced (CPE) British English  ax.gif

O nepasirodysiu per daug įžuli, jei pasiteirausiu- gal kartais turi ką nors teisinei anglų kalbai lavinti?  ax.gif

zr az pasworduka issiunciau

o teisines kalbos ne labai ka turiu.. kadais teko matyt ju terminu zodyna - paieskosiu gal bus... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Monika @ 2006 09 23, 11:31)
Labai neblogos yra Face2face serijos knygutes. Aktualios skaitymo temos, gal tik su gramatika prsciau - nera labai daug. bet prie knygos paprastai buna ir CD, ten daug pratimu tarimo, zodyno ir gramatikos itvirtinimui. Bet kaina kandziojasi - kiek pamenu, apie 40 lt. Gal Fainulka yra radus  ir tas knygutes? Beje, verslo kalbai labai geros Market Leader, pradzioje maciau ideta Pre-Intermediate lygio.
Papildyta:

Domina  ax.gif Gal dar ir Powerhouse serijos knyguciu yra? Ir activities? 4u.gif

Face2face... neteko matyt.. o Market leader pati is ju mokaus smile.gif
turiu pre, intermediate ir upper-intermediate - man tikrai jos patinka ax.gif
Papildyta:
Business Vocabulary in Use: Elementary
user posted image
knyga
atsakymai
Papildyta:
Business Vocabulary in Use Intermediate/Upper-Intermediate

user posted image
knyga
Papildyta:
Business Vocabulary in Use Advanced
user posted image
knygute
Papildyta:
Test Your Business Vocabulary in Use: Intermediate
user posted image
knygute
Papildyta:
Čia gal bus įdomu klausymui/skaitymui

Welcome to Penguin Dossiers - articles for learners of English.
There is a new article on the 1st of every month. There is a 'Factsheet' too, with teacher's notes and exercises. Each article is written at the same language level as a level 3 Penguin Reader.The archive has all the past Penguin Dossiers. Penguin Dossiers are great for reading and listening practice, for class discussion, and for learning new vocabulary.

nuoroda
Papildyta:
JEI DAR NETURIT NAMIE ŽODYNO mirksiukas.gif
Macmillan English Dictionary V1.1 | mdf format | 546 Mb
user posted image user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
1 24.80 MB
2 24.80 MB
3 24.80 MB
4 24.80 MB
5 24.80 MB
6 24.80 MB
7 24.80 MB
8 24.80 MB
9 24.80 MB
10 24.80 MB
11 24.80 MB
12 24.80 MB
13 24.80 MB
14 24.80 MB
15 24.80 MB
16 24.80 MB
17 24.80 MB
18 24.80 MB
19 24.80 MB
20 24.80 MB
21 1.22 MB

Papildyta:
EnJoY and learn English
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2006 09 24, 18:13)
ir man ta pati meta.." file not found "

labai atsiprasau - visose nuorodose pries rar gale turi buti taskelis... o as ji praleidau... tada viskas bus ok ax.gif
Atsakyti