Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 09, 21:10)
Mano buviusios destytojos raso apie cholesterolio mitus , prisipazinsiu, nustebau  bigsmile.gif

pasharinau. Super!

aš po pusryčių biggrin.gif lol kaip užsikirtus plokštelė biggrin.gif
du kiaušiai, kalafioro žiedynėlis, trys morkikės minimalios, plem..kas dar buvo... pamiršau šakės.. a cukinija... ant kokossviestio patroškinu, kalendrų, kuminų priberiu ir druskos. niam.

višta užmarinuota su druska ir šafranu, bus pietums-vakarienei (hehe šafranas buvo prieskonių rinkinuke, kurį mama parvežė iš Turkijos.. na tikrai nebūtų pirkus jo, jei tie prieskoniai nebūtų ''pritaikyti'' turistams biggrin.gif bet nu vis tiek alia šafranas užrašyta biggrin.gif skonį duoda biggrin.gif ), plius kava su kokossviesčiu.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 10, 10:21)
višta užmarinuota su druska ir šafranu,

Et, aš tai dar nesu tiek įgudusi kad jausčiau šafrano prieskonį. Man jo spalva graži. ax.gif
Pusryčiams-pietums buvo naminės (anytos augintos) vištos krūtinėlė kepta tos pačios vištos taukuose, ir šalia morkos pakeptos su kokosais ir cukinijos makaronai pakepti su daug daug baziliko. Super, kad viskas išskyrus druską ir kokso aliejų namie gaminti-auginti. O tai taip retai pasitaiko.
Labai, ypatingai gerai, jaučiuosi nenaudodama pieno produktų. O visada buvau tokia varškės ir pasukų mėgėja, kad neklausk. Dabar net valyto sviesto nenaudoju.
Apimtys truputį pakito thumbup.gif (šiaip šiandien neiškenčiau nepasisverus, nes bijau kad nepradėčiau sunkėti,o svoris irgi sumažėjęs truputį).
Ir vis dėl to, reikia pripažinti, kad atostogos tai ypač palankus metas susitvarkyti mitybai. Kada nori keliesi, kada nori valgai. Bet tikiuosi dabar sėdus į teisingas vėžes bus ir darbo metu lengviau ir paprasčiau save kontroliuoti. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. man sianakt buvo kosmariska naktis..pravemiau puse nakties ir prasikankinausu migrena.....senokai taip nebuvo.. karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 10, 09:21)
pasharinau. Super!
aš po pusryčių biggrin.gif lol kaip užsikirtus plokštelė biggrin.gif
du kiaušiai, kalafioro žiedynėlis, trys morkikės minimalios, plem..kas dar buvo... pamiršau šakės.. a cukinija... ant kokossviestio patroškinu, kalendrų, kuminų priberiu ir druskos. niam.

višta užmarinuota su druska ir šafranu, bus pietums-vakarienei (hehe šafranas buvo prieskonių rinkinuke, kurį mama parvežė iš Turkijos.. na tikrai nebūtų pirkus jo, jei tie prieskoniai nebūtų ''pritaikyti'' turistams  biggrin.gif bet nu vis tiek alia šafranas užrašyta biggrin.gif skonį duoda biggrin.gif ), plius kava su kokossviesčiu.

as kai pravemiau visa nakti, pabudau isbadejusi, tai ir begau daryt pusrysius.

o as cia vakar geriau laba iskania Pilies arbata vadinasi -ten ir buvo piprmeciu, pipro man rodos ir safrano, aisku safrano ten gal minimaliai, bet labai patiko man smile.gif
Atsakyti
MB kepa blynelius, su apelsinu dzemu.....
kaip gardziai kvepia...... o tas apelsinu dzemas kaip vylioja, vat pamaciau vakar kai parnese namo ir kaip uzsinorejau doh.gif wub.gif
Atsakyti
na ir valgyk, argi kas draudžia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 10, 10:21)

(hehe šafranas buvo prieskonių rinkinuke, kurį mama parvežė iš Turkijos.. na tikrai nebūtų pirkus jo, jei tie prieskoniai nebūtų ''pritaikyti'' turistams  biggrin.gif bet nu vis tiek alia šafranas užrašyta biggrin.gif skonį duoda biggrin.gif )

100% feikas smile.gif tikro safrano dar ir paieskoti reikia. esu pirkusi pora siuliuku Dubajuje, is tikro prieskoniu dilerio, tai nepalyginsi su visais kitais isbandytais. padejus indeliuky taupau ypatingoms progoms smile.gif o as siandien ryju bananus sad.gif tikraja ta zodzio prasme. po lietuvos nelabai sekasi grizti i doros kelia, issibalansavau. bet tik va vaisiai mano pagalia i ratus, visa kita kaip buve.
Atsakyti
as si savaitgali pas jo tevelius, nors apsistoje hotely. pusryciai hoteli angliski: kiausiai, kiaules kumpis, desreles, pomidoras ir pupeles. isrinkau kas valgoma: kiausius, kumpi ir pomidora. pupeles pomidoru padaze tai vienas cukrus, bjauriai saldzios viau viau... sedziu alkana dabar pas jo tevus, negi lysi i saldytuva, bet ir tai jame vien slamstas. vakar jo mama pietus pagamino: miltuose apvoliota balta zuvis be jokiu prieskoniu, virti zali zirneliai ir aliejuj virti bulviu cipsai (saldyti is poko). suvalgiau pora gabaliuku zuvies nukrapstydama miltus ir sauksta zirniu su sviestu ir likau alkana, gryzus i hoteli uzgiedojau, kad alkada tai ejom i restorana dar valgyt, bet ir ten sunku su menu...
labai noriu namo, kad normaliai pavalgyt...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 08 10, 15:16)
as si savaitgali pas jo tevelius, nors apsistoje hotely. pusryciai hoteli angliski: kiausiai, kiaules kumpis, desreles, pomidoras ir pupeles. isrinkau kas valgoma: kiausius, kumpi ir pomidora. pupeles pomidoru padaze tai vienas cukrus, bjauriai saldzios viau viau... sedziu alkana dabar pas jo tevus, negi lysi i saldytuva, bet ir tai jame vien slamstas. vakar jo mama pietus pagamino: miltuose apvoliota balta zuvis be jokiu prieskoniu, virti zali zirneliai ir aliejuj virti bulviu cipsai  (saldyti is poko). suvalgiau pora gabaliuku zuvies nukrapstydama miltus ir sauksta zirniu su sviestu ir likau alkana, gryzus i hoteli uzgiedojau, kad alkada tai ejom i restorana dar valgyt, bet ir ten sunku su menu... 
labai noriu namo, kad normaliai pavalgyt...

a cia kurioj saly?...
Atsakyti
Voresta, nia, igrysiu , bet nepaliksiu jusu ramybej ax.gif

Oriaugau gal kokius du kilus, seip daug vaiksciojimo ir plaukiojimo buvo, nors su maistu ir nekas..
Jau vilniui, keliones baiges..tai sen susiemus..kiausiniene ryte, sparneliai, vakare du kotletai su darzovem..ir pieno salto stikline po to..
Atsakyti
nu mieloji, pienukas geriamas, kai svorio reik priaugti , o ne metant. biggrin.gif
Žiu, kaip mano veršiukas ant pienuko greit paaugo, gimęs buvo 25-30 kg, dabar visas 100 ir ko gera, daugiau, per 4 mėn
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 10, 13:35)
100% feikas smile.gif tikro safrano dar ir paieskoti reikia. esu pirkusi pora siuliuku Dubajuje, is tikro prieskoniu dilerio, tai nepalyginsi su visais kitais isbandytais. padejus indeliuky taupau ypatingoms progoms smile.gif o as siandien ryju bananus sad.gif tikraja ta zodzio prasme.  po lietuvos nelabai sekasi grizti i doros kelia, issibalansavau. bet tik va vaisiai mano pagalia i ratus, visa kita kaip buve.

tai ir sakau kad feikas biggrin.gif o ne feiko net nežadu pirkinėt, nei man reik nei ką biggrin.gif

Ryk bananus, jei jauti, kad nori ir valgyk. Nėra nieko blogo. Sugrįžk į normalų ritmą, kai jausies kad vsio noriu, ir viskas bus gerai! Neprievartauk savęs, kad oi valgau bananą tai pz jau man, jau cheatinu... pamiršk tokius žodžius. Nieko blogo nevalgai.

Atsakyti
Voresta, gal žinai su kokiom problemom susijęs dažnas bronchitas? Vyro sesuo niekaip neišsivaduoja ir bent kartus per metus serga juo. Va paskutinį kartą važiavom kartu į kelionę, buvo baisus karštis, tai neleido nei vieno lango mašinoj pradaryt, nes ją perpūs ir susirgs. Bet visi kiti neištvėrė ir vis tiek langas buvo šiek tiek pravertas. Tai va šiandien skambino ir guodės, kad po tos kelionės jau dvi savaites bronchitas kankina, tipo mes dabar kalti. Maistas jos tai visiškas antipaleo, mane kaltina, kad jos brolį noriu cholesteroliu nužudyt biggrin.gif
Atsakyti