Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Wallis @ 2013 08 09, 13:20)
Sedindriuke, o kur Tu gyveni? na kad daliniesi buta/nama su kazkuo tai suprantama, bet kokioje saly?
Na o morkos ir kokosas- nerealus derinys. apkeptos morkos kokosu aliejuje vienas mano megstamiausiu paleo daikciuku smile.gif

Aš UK. Dabar jau Londone.

Parsitempiau kalafiorą, aisbergą, saldųjį moliūgą, saldžiųjų bulvių, vakuotų burokėlių, agurkus kelis, šlaunelių (neatsimenu vištos skonio.... ), ir apsiputau morkomis tomis, nes nu netgi dėl morkų ir kokoso variau iki pardžių... keptuvėja pasidariau viską, su džiov abrikosais, privariau riebalo kokius 6 a.š. paskui žiū tipo reikėjo vieno a.š. biggrin.gif šakės kaip seniai kažką kitokio valgiau ir per barzdą varvėjo, nei ta užknisanti mėsa kartais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 09 rugpjūčio 2013 - 15:56
QUOTE(cushy @ 2013 08 09, 15:04)
SOS ar reikia putas nugraibyt lydant sviestą???

reikia
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 08 09, 14:39)
Aš šiandien irgi du maišus daržovių parsitempiau, vieną iš daržo, kitą iš "iki" akcijinių - diiidelį kalafiorą, baklažaną ir icebergo salotą (čia ko darže nėr). Prikišau šaldytuvą, vietos nebėra  biggrin.gif Nežinau, kaip reiks tiek įveikt.
Vakarienei bus kokoso grietinėlėj troškintas lynas su daug daržovių, jau dabar seilė tįsta  smile.gif

pas mane dabar vien darzoves saldytuve, tai irgi galvoju - oj kiek daug. o ziu - viena diena cukinija, kita baklazanas, kaskart salotos , pomidorai ir ziu - vel tuscias.

kazkas maciau skaiciavo kad tik 20% padidejo islaidos maistui.
as neskaiciavau, bet man tikrai daugiau. perku mesa kas savaite, o ji dabar vos ne dvigubai skiriasi nuo tos kuria valgiau anksciau..... gerai kad darzoves pigios, bet ju iseina daug. vien kiausiniu kiek doh.gif savaitei neuztenka 10..
nu nieko, tikiuos vaistams maziau isleisiu... ( nors snd nuejau i vaistine - 70 lt....) unsure.gif
net nenoriu skaiciuot.
Atsakyti
gal kuri zinot kodel mobilioj versijoje negaliu rasyt? tik skaityt?

laba, mano grobis is amazons

[img=http://s24.postimg.org/5li5h9fxd/2013_08_09_375.jpg]
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 08 09, 20:23)
gal kuri zinot kodel mobilioj versijoje negaliu rasyt? tik skaityt?
laba, mano grobis is amazons

[img=http://s24.postimg.org/5li5h9fxd/2013_08_09_375.jpg]

Coconut mana nugriebei? biggrin.gif ir apskritai drooling pamačius grobį biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 09, 15:25)
Coconut mana nugriebei? biggrin.gif ir apskritai drooling pamačius grobį biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ne, oil ir ghee maisyta su coconut. ir dar kanapiu seklu maisioka. mums jos labia patiko uzsibarstyt
Papildyta:
blin, kokios dar ten mergos prie paveiksliuko. ot nemoku as tom technologijom naudotis, kur paveiksliukus I foruma sukelt padeda...
tundra ir tiek
Atsakyti
Sweikos, galima Ru kalba knygos ir man?

Paskutines laiswos dienos, kt sawaite jau i darba..ech..bet bus proga rezimui sutwarkyt smile.gif
Atsakyti
O tau tai čia kur? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano buviusios destytojos raso apie cholesterolio mitus , prisipazinsiu, nustebau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 09, 20:12)

Jau padaryta biggrin.gif PAmačiau, kad putos niekur nedingsta, tai nugraibiau, tokia kaip plutelė buvo susidarius. Liuks gavosi, šiandien jau vartojau smile.gif
Neturiu finansinių galimybių turgeliuose iš ūkininkų mėsos ir kiaušinių pirktis, tai iš pardės perku. Mažesnė blogybė, nei kruopas valgyt. Tai išlaidos nepasakyčiau, kad padidėjo. Reik susirast tiesiai iš ūkinikų, gerai būtų kokį ėriuką nusipirkt smile.gif Gal žinot, kas aplink Vilnių augina ir parduoda mėsytei?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 09, 22:51)
Sweikos, galima Ru kalba knygos ir man?

Paskutines laiswos dienos, kt sawaite jau i darba..ech..bet bus proga rezimui sutwarkyt smile.gif

Sveika, maniau, jau pasiplovei biggrin.gif iš mūsų .
Tai kiek papildomų kg prisiauginai atostogaudama ?
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 09, 23:10)
Mano buviusios destytojos raso apie cholesterolio mitus , prisipazinsiu, nustebau  bigsmile.gif

Aha, aš irgi kai aptikau, nustebau, pirmi daigai tarp mokslo žmonių. Gal vėliau jų daugiau atsiras...

va, beveik tinkamas receptas http://www.moteris.l...i.d?id=62033311
man nelabai, nes nekepu tiek ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 10 rugpjūčio 2013 - 07:48
O knygos rusu kalba ir as labai noreciau smile.gif Jei kas turit, mestelkit i katinone@yahoo.com, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 09, 23:10)
Mano buviusios destytojos raso apie cholesterolio mitus , prisipazinsiu, nustebau  bigsmile.gif

Geras thumbup.gif
Atsakyti