QUOTE(" voresta " @ 2013 08 23, 15:56)
pamėginam paanalizuoti, gal pasimatys, kodėl tu taip jautiesi.
Ramiai atsisėsk prieš laikrodį su sekundometru ir suskaičiuok kiek kartų per minutę kvėpuoji. užrašyk. Po to giliai įkvėpk ir sulaikyk orą kiek tik gali ilgiau. Parašyk tuos du skaiciukus.
Ramiai atsisėsk prieš laikrodį su sekundometru ir suskaičiuok kiek kartų per minutę kvėpuoji. užrašyk. Po to giliai įkvėpk ir sulaikyk orą kiek tik gali ilgiau. Parašyk tuos du skaiciukus.
labas,
pirmiausiai labai idomus ir draugiskas jusu forumas. Malonu cia uzeiti.
Antra, tai tikrai nepabegau. vis megstu kuom nors dometis, kas liecia sveikata.
Tracia, tai turiu leliuka ir dar du mazamecius, tai ziauriai ziauriai nieko nespeju tai tik letai paskaitau kiek duoda galimybes ir tiek.
pagaliau pabandziau. o laukiau tik todel, kad neturejau laiko paieskoti telefone sekondometro
mano skaiciai tokie: 10 arba 11 ir 50-53. Na kai galvoji, kad reikia kviepuoti ir skaiciuoti, arba nekviepuoti, gal ne taip naturaliai gaunasi
jei man jus pakomentuosit mano rodiklisu, tai labai dekociau
dar turiu klausima, kuris islindo: cia tokia griezta dieta (darzoves ir baltyminis maistas ir truputis riebalu), t.y. be grudiniu, yra skirta tam tikram periodui? ar ne ? pvz menesiui ? o po to gali nedideliais kiekiais naudoti ? ar ne taip supratau ?
man, manau, butu labai optimalu, sumazinti miltinius ir to gyvenimo pradziai uztektu o vien tik mesa+zuvi ir darzoves, sunkiai .... cia as pagal ta paleo piramide.
Ir dar klausimas: ziurint i paleo piramide, kiausiai butu prie gyvulinio maisto, taip ?
Ar domejosi kuri nors ar nieko tokio vartoti tiek daug kiausiniu. ? Nes liaudyje ir tarp mediku paplitusi nuomone, kad kiausinius galima 2 k per savaite ?
as tik klausiu! neturiu is ankstines nuostatos.
aciu