QUOTE(cushy @ 2013 08 25, 19:56)
Labas vakaras
paaiškinkinkit, kas ta ketozė ?
Ir dar klausimas ne į temą. Kadangi čia renkasi protingos moterys, kurios tvarkosi su savo mityba, vadinasi moka tvarkytis ir su savo emocijom. Gal bus vertingų patarimų, kaip nereaguoti į kai kurias situacijas žliumbimu? Bent jau iki to laiko kol kažkas mato
Žinau, kad kvaila reakcija, bet jei kažkas mane įžeidžia, aš moku atsikirst, bet kitą minutę jau puolu ašarot ir tas mane labai erzina. Tai va, gal kas turės kokių gudrių patarimų, kaip dirbt su savim, ar knygų kokių pasiskaityt?
"Jei kūno ląstelės badauja (taip gali nutikti lėtinės ligos atveju ar net intensyviai sportuojant), acetilas Co-A kepenyse paverčiamas į acetoactą (angl. acetoacetate), kuris tam tikrų cheminių procesų metu virsta acetonu. O acetonas itin degus. Tam tikromis aplinkybėmis organizme gali išsivystyti ketozė (angl. ketosis). Ketozė tai sąlyga, kuriai esant ketonų (ketoninių kūnų) koncentracija kraujyje yra padidėjusi. Būtent ketozės procesų metu ir gaminasi acetonas. Kokios yra ketozei palankios sąlygos? Alkoholizmas, mityba vartojant mažai angliavandenilių, diabetas." nukopinau is
http://www.technologijos.lt/
QUOTE(cushy @ 2013 08 25, 19:56)
Ir dar klausimas ne į temą.
Idomu kokios butu tos situacijos, nes galbut Tau jos labai skaudzios, kad reikia atsikirsti, po to net asarele nubraukti. Na ta prasme paliecia Tavo sirdi giliai, tai taip ir gaunasi. o del kokiu menkniekiu, tai net galvos sukti nereikia. geriausia mintimis save stiprinti, kad neistizti
man asmeniskai padejo kazkada sportas, ypac toks, kur gerai paprakaituoti reikia, gal net truputi paboksuoti
suteikia ne tik fizines, bet ir vidines jegos, isijungia kovos instinktas. Jei kas izeisdavo, mintyse paboksuoju ir greit galvoju apie ka kita