QUOTE(bituteba @ 2013 08 23, 16:27)
mano silpnybe yra tu tie blogieji angliavandeniai - cukrus ir krakmolas: visi miltu produktai (duona, batonai, baronkos, makaronai ir t.t.) ir saldumynai: medus, uogiene, sokoladas. dar pieno produktai: baltas suris.
siaip valgau daug svieziu vaisiu ir darzoviu. ir be kosiu negaliu gyventi.
bet labai noreciau nors kiek apmazinti miltinius ir koses ir kazkiek ismokti vartoti baltymus. nes galeciau is vis nevalgyti nei mesos, nei kiausu, zuvies, riesutu.
Taigi, Tavo smegenys nori angliavandeniu ir galiu is patirties pasakyti, kad kuo daugiau ju valgysi, tuo labiau ju noresi. As savo gyvenimo kazkada neisivaizdavau be makaronu, taciau jau du menesius nevalgiau ir nei kiek nepasiilgau. Kazkuria diena paragavau, fui, kazkokia nesamone... miltai su vandeniu.. na geresni gal dar su kiausiniu. Anksciau makaronai man buvo dievisko skonio !
QUOTE(bituteba @ 2013 08 23, 16:27)
klausimas: ar galima grikius ir bulves ? kadangi nera glitimo ?
kaip su medum, uogiene ? tikriausiai ne
grikiu ir bulviu negalima, bulves krakmolingos, grikiai turi labai daug angliavandeniu, o cia mes juos ribojam is paskutiniu, tiksliau renkam tik is darzoviu, is vieno kito vaisiaus (ir geriausia sezoninio, lietuvisko, arba tos salies vietinio kur gyveni).
Is pradziu sunku taip kapitaliai pakeisti mityba, ypac jei mitai vien bulkom. Na man skanu bandele irgi buvo, labai net, bet dabar skaniausias man pomidoras
medus jei naturalus, tai galima su saiku, uogiene
na kam ta uogiene? cukraus bomba.
Bulviu irgi nepasiilgstu, ju pavalgius man skrandi spausdavo. Atradau pakaitala, moliuga
dar skaniau!
Zinok mityba, ipratimo reikalas
sitiek daug darzoviu rusiu, o mes norim butent bulbu
eee, na nenorekim