Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 08 22, 13:58)
330 -kepeneliu
apie 300-kotletų.. nu ir taip rodo..nu nieko nesumaišiau...
tik ten nera tiksliu pvz, mesos kotletu, tai pasirenku farsas, ar "desreles" sviezios.. ar su kepimu/virimu- nera pasirinkimo normalaus, t.y. realaus.. tai 100 proc.tikslumo nera..

o tu gal pasirenki produktus šviežius/nepagamintus, o susveri pagamintus? arba atvirkščiai?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 22, 13:58)

tik ten nera tiksliu pvz, mesos kotletu, tai pasirenku farsas, ar "desreles" sviezios..

biggrin.gif jokių faršas ar dešrelės tik grynos mėsos (riebios, liesos ar kitokios) svoriai, vėliau jau darai iš to ką nori. Faršas parduotuvėje nėra lygu malta mėsa.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 08 22, 14:03)
o tu gal pasirenki produktus šviežius/nepagamintus, o susveri pagamintus? arba atvirkščiai?

jo as sveriu darzoves pries apkepdama.. unsure.gif
o mesas, kotletus tai jau kai iskepa.. g.gif

o pasirinkau kalakutieno sfarsas..lyg tais..nes nebuvo kotletu..

QUOTE(" voresta " @ 2013 08 22, 14:21)
biggrin.gif  jokių faršas ar dešrelės tik grynos mėsos (riebios, liesos ar kitokios) svoriai, vėliau jau darai iš to ką nori. Faršas parduotuvėje nėra lygu malta mėsa.

zinau, kad farsas ne kas, bet kai skubi, ir neturi TIKRO faršo, kas belieka.. perki ka randi..kas atrodo geriau..musu parduotuveles nedideles..sali anamu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 22, 14:25)

o mesas, kotletus tai jau kai iskepa..  g.gif

Tai tada arba sverk dar nepagaminta mėsą, jei renkiesi ten šviežią mėsą skaičiavimui, arba ieškok pagamintos mėsos įvedimui, nes netiksliai gaunasi suskaičiavimas. Su daržovėmis tai gerai, žalias sverti reik.
Vaiko pilvo skausmai po giminaičių užmaitinimų tęsėsi tris dienas blink.gif Džiaugiuosi, kad baigėsi pagaliau.
Atsakyti
supratau, bandysiu ieškot..
Tai jei aš nusipirkau 1kg kalakutienos faršo, tai suvalgiau keptus tris kotletus, kaip man ka zinot? ar suraityt zalius kotletukus ir visus susvert zalius, tada kept? g.gif

sorry uz durnus klausimus..kai mesa kepi tai pasirenki kepta kiauline.a.o cia su tais kotletais gavos taip.. lotuliukas.gif

vargšas vaikas..ir kaip nors pagelbeti su tais skausmais iseina jam? ar tik vandenukas/vaistai..na neisivaizduoju.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 22 rugpjūčio 2013 - 13:53
QUOTE(Akutee @ 2013 08 22, 14:25)

o pasirinkau kalakutieno sfarsas..lyg tais..nes nebuvo kotletu..
zinau, kad farsas ne kas, bet kai skubi, ir neturi TIKRO faršo, kas belieka.. perki ka randi..kas atrodo geriau..musu parduotuveles nedideles..sali anamu.. doh.gif

perki gryną kalakutieną ir patroškini ją supjausčiusi gabaliukais- tik tada būsi tikra ką valgai. Jei turi laiko, susimali.
Jei dar rasi etiketę, pasitikslink kokia buvo to faršo sudėtis.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 08 22, 14:39)

Vaiko pilvo skausmai po giminaičių užmaitinimų tęsėsi tris dienas  blink.gif Džiaugiuosi, kad baigėsi pagaliau.

vaikas gavo pamoką. O tokie giminaičiai - suskiai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 22, 15:08)
vaikas gavo pamoką. O tokie giminaičiai - suskiai.

Žinai, blogiausia, kad vaikas tai nieko nepageidautino nedarė, o buvo elementariai išdurta. Tai tokia ir pamoka - netikėk ne tik parduotuvėm/ gamintojais/reklamuotojais, bet ir artimaisiais? doh.gif

Sukroviau atidavimui per didelių drabužių maišiuką bigsmile.gif Šito jausmo neturėjau turbūt kokį dešimtmetį blush2.gif
Atsakyti
Ech kaip faina... wub.gif aš savo mazus isdalinau, naujus, net nenesiotus.. sad.gif uzsiknisau saugot..nes praradau vilty..tokia jau turbut niekad nebusiu, kokia buvau, bet apmazint swori iki jausciaus zmogumi, ir jegu tureciau, o ne prakaito maišas būčiau- tai noreciau... smile.gif

Nomore kur desi rubus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 22 rugpjūčio 2013 - 14:44
QUOTE(Akutee @ 2013 08 22, 15:43)
Nomore kur desi rubus?  bigsmile.gif

Tikriausiai nunešiu į motinos ir vaiko namus, arba į Caritą.
Atsakyti
Supratau smile.gif smile.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 08 22, 15:47)
Tikriausiai nunešiu į motinos ir vaiko namus, arba į Caritą.

neskubėk taip, gal netrukus bandelių pasilgsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 22, 16:05)
neskubėk taip, gal netrukus bandelių pasilgsi  lotuliukas.gif

Aga lotuliukas.gif Visko gyvenime pasitaiko, sugalvosiu, kad netinka man paleo, arba save kai norėsiu nusiskriaust, tai paknopstom prie bandelių bigsmile.gif
O šiaip, dar niekada man nepavyko taip nuosekliai ir be vargo laikytis kažkokios mitybos, nekalbant jau apie tai, kad nekyla jokios panikos pagalvojus, kad ruošiuosi taip, kaip dabar maitintis ilgai ilgai..
Atsakyti