Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 18:46)
Kaip faina, Egliuk... smile.gif

Pumpica tai po 400 gr.pietus valgai, newirsyji? O kitus valgius po kiek? :-)
Mano cia puse porcijos butu...
Gali nuo darzoviu..na maisto luri rasau jums uzkietet viduriai? Sr cia pereinamas toks laikotarpis?

Tai 400 gr tik darzoves, o prie ju gi mesa, siandien pvz buvo puse vistos krutineles, nzn kiek ji sveria g.gif dar sviesto rieke aisku ten imakaluota ant galo biggrin.gif tai nemanau kad tau cia puse porcijos butu, juk pilna keptuve maisto g.gif apsirytum biggrin.gif
O kiti valgiai tai ivairiai, pusryciai mano visada 3 kiausiniai ir darzoves, o vakariene siandien buvo nuo vaiku like 3 ploni vistos-cukinijos blyneliai, pora mazu pomidoru, daugiau nenoriu, pietus sotus:-)
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 19:46)
Gali nuo darzoviu..na maisto luri rasau jums uzkietet viduriai? Sr cia pereinamas toks laikotarpis?

viduriai per savaitėlę, kitą, ir susitvarkys. Dabar atliekų pas tave bus mažiau, juk tikrą maistą valgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 21 rugpjūčio 2013 - 19:30
as tikra maista valgydama 2-4 kart dienoj einu biggrin.gif
o anksciau 2-3 savaitej
o gal mano maistas vis gi netoks tikras??
tiesa nenurimau tol, kol nesurijau visu vynuogiu. rugscios padlos buvo, bet as vistiek nenurimau. dabar ramu, neber, o rinkt reik 1.5 val vaziuot, neprilakstysi biggrin.gif ir kitokiu reikalu yra.
bandziau kazkokia ferma auginancia ozkas, avis, karves, klibinti del organu. tai nesulaukiu ats. ar kas valget pvz aviu ar ozku kepeneles ar liezuvi? as neragavus, neisivaizduoju ar turi koki prieskoni? mesa tai turi.
Atsakyti
labas rytas, na va chronometras pastrigo, ar kosk virusas nzn..ivedu visus nika, pasworda, ir negaliu prisijungti, kas uzblokavo,kad neskaiciuociau? Tai dabar teks i sasiuviny rasytis..kad matyt.. g.gif o ten taip patogu buvo.. sad.gif

Vakar vakare sugriesyjau su 'cukrum"...na pasikepiau kalakutienos-darzoviu kotletų ir su marinuotais burokeliais, i rpomidorais savo sultyse valgiau.. seimai dar bulviu pakepiau.. Tai ten cukraus aisku, kad yra, nubet gal ne saukstais..pabaigt reikia, ismest negaliu, o ir megstu labai tokius dalykus..suprantu kad ateityje, ju nedera vartoti..
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 08 22, 00:04)

ar kas valget pvz aviu ar ozku kepeneles ar liezuvi? as neragavus, neisivaizduoju ar turi koki prieskoni? mesa tai turi.

Labas rytas, man avienos kepeneles tikriausiai skaniausios, bet velgi, skonio reikalas 4u.gif Berods yra teke ir ozkos liezuvi ragauti, nepamenu, kad butu nepatike blush2.gif
Atsakyti
As tik pamenu, drauges pazystamas pardavinejo kaimiska, gera, eko produkcija..uzsisakiau ten darzoviu ir etc..ir vista TIKRA (maziems vaikuciams, sau...)..buvo tokia kauleta, mesos dvigubai maziau..papilkejus biski..kepiau orkaitej uzmarinavus, bet mesa ir kvapas tokio skonio buvo..net nzn kaip pasakyt..atbulais dantimis valgeme, o ant kitos dienos, jau ir nebevalgeme.. g.gif
tai nesupratau..ar tiek priprate prie kombikorminiu broileriu ar kas.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Jungiuosi prie Jusu ax.gif
Neseniai supratau kad blogai jauciuosi nuo miltiniu patiekalu. Visada maniau kad sergu nervu liga, nors neturejau psichologiniu problemu. Dabar kai maziau valgau miltinius patiekalus, truputi pradejau geriau jaustis. Vakar internete skaitinejau apie alergijas grudams, tai atitiko mano simptomus. Nuo sios dienos keisiu mitybos iprocius. Ar perkates maisto produktus be gliuteno, pvz. miltus, sausainius? Siandien daugiau pasiskaitysiu apie sia dieta.
Atsakyti
Cia nevartojama apskritai JOKIU miltų, sausainių, cukraus..košių, grūdų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2013 08 22, 11:41)
Sveikos
Jungiuosi prie Jusu  ax.gif
Neseniai supratau kad blogai jauciuosi nuo miltiniu patiekalu. Visada maniau kad sergu nervu liga, nors neturejau psichologiniu problemu. Dabar kai maziau valgau miltinius patiekalus, truputi pradejau geriau jaustis. Vakar internete skaitinejau apie alergijas grudams, tai atitiko mano simptomus. Nuo sios dienos keisiu mitybos iprocius. Ar perkates maisto produktus be gliuteno, pvz. miltus, sausainius? Siandien daugiau pasiskaitysiu apie sia dieta.

Sveika, neperkam nei sausainių, nei miltų, nes mevalgom ir begliutenių grūdų. Tiesa, miltų pasidarom kartais iš kokoso drožlių, dar valgo kitos migdolų miltus. O šiaip, ir be miltų gerai gyvenasi smile.gif
Atsakyti
Nu ir durniuoja tas chronometras (kuris baisiai streikuoja man visa diena...)..gal yra kokiu kitokiu skaiciuokliu, kad daug ka rodytu, ypac BAR? g.gif

Vakar dienos rezultatai.. Anglys- 90, balt- 180, Fat- 57..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 22 rugpjūčio 2013 - 11:52
QUOTE(*vandene* @ 2013 08 22, 11:41)
Sveikos
Ar perkates maisto produktus be gliuteno, pvz. miltus, sausainius? Siandien daugiau pasiskaitysiu apie sia dieta.

Sveika.
O kokia prasmė valgyti tuščią krakmolą ir gauti cukraus šuolį kraujyje?
Bent jau mano mityba labai skani ir be jo.

Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 08 22, 12:47)

Vakar dienos rezultatai.. Anglys- 90, balt- 180, Fat- 57..

nesumaišei nieko? g.gif nes kad gauti tiek baltymų reik beveik visą kg mėsos sulapsyt...
Atsakyti
Hm..na vakar buvo kepenelės pietums..ir kalakutienos-darzoviu kotletai+ burokeliai marinuoti su pomidorais marinuotais..
g.gif dar pietums vos keptos darzoves
jei leis prisijungt, chronius-metras..perziuresiu.. g.gif
Papildyta:
330 -kepeneliu
apie 300-kotletų.. nu ir taip rodo..nu nieko nesumaišiau...
tik ten nera tiksliu pvz, mesos kotletu, tai pasirenku farsas, ar "desreles" sviezios.. ar su kepimu/virimu- nera pasirinkimo normalaus, t.y. realaus.. tai 100 proc.tikslumo nera..
Atsakyti