Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(nomore @ 2013 08 21, 12:34)
Tai kad tu ne valgai, o užkandžiauji po dešimt kartų. Valgyk normaliai tris kartus per dieną, o ne penkiolika, nes toks va kąsniavimas surenka daug daugiau maisto per dieną, nei sotus pavalgymas. Nekalbant jau apie insulino šuolius. Skaitai gi knygą rusiškai, ten viskas labai puikiai apie hormonus ir valgymo dažnumą bei svorio nekritimą surašyta.
O aš pietus planuoju. Manau, kad grįš į meniu pertraukoje pabuvęs šventas kopūstas pakepintasai  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif

oj ne neuzkandziauju..Valgau pietus/pusrycius-11 val.

Vakariene kol dariau tik syky uzkandau to lasinio 60 gr..tada dariaus salotas, ir per ta laika ir kepeneles jau iskepe..vaikams idejau ir sau isidejau..
O tada jau ir vista iskepe.. gavos viskas +- valandos begyje (na tai suoliu kaip ir neturejo labai buti.. g.gif )..taip sita zinau, knyga irgi skaitau, labai gera knyga bigsmile.gif
Aisku galejau susilaikyti nuo vistos, bet kai svieziai paruosta, taip sunku atsilaikyti... o kai sen susumavau visas mesas ir salotas vakarienės prie vakar pietų..tai ir gavos bombikė.. doh.gif

kopusto daug receptuku turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 12:40)
o kai sen susumavau visas mesas ir salotas vakarienės prie vakar pietų..tai ir gavos bombikė..  doh.gif

kopusto daug receptuku turi? smile.gif

Kažkaip įtartinai daug tau gavosi tada g.gif

Jokių receptų neturiu, riebalo ant keptuvės, ir kopūsto pripjaustyti, viskas. Priedai pagal pageidavimą. Svogūnai, morkos, paprikos, cukinijos - viskas tinka. arba jei rimtesniam valgymui, faršo kokio dar primetu.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 12:17)
Sveikos smile.gif

sedindriuke, nu buna ir linksma, nepabek smile.gif

Nu as siandien susideliojau viska..(del saves ir smalsuma patenkint)..
Pasirodo vakar gavau apie  2600 kal. swoon.gif

ten tiksliai labai visko nesuvesi, bet.. doh.gif
vakare sukisau i orkaite kepeneles vistienos ir  slauneles..

Buvau labai alkana, atsipjoviau sudytos sonines lasiako- 60 gr..
tuo metu pasidariau salotu su grietines sauksciuku..

po kiek laiko palesiau kepeneliu ( 200) su salotom.. O poto  apie 200 gramu vistos slauneles.. ir tris odeles (nuo vaikų nulupau).. ax.gif

O Sitiek kaloriju blink.gif

Baltymų- 137 (20 proc.)
anglių-71 (10 proc.)
riebalų-205 (69 proc.)

Buvau soti ir laiminga..bet, nenuostabu, kad svoris ne is vieto snuo 5-dienio, stabiliai 96,700 biggrin.gif

gerai, kad bent stabiliai nedidėja biggrin.gif , o kalorijų ne tiek ir daug surinkai, nepergyvenk dėl jų, pavalgyk taip porą savaičių ir užsikimši. Pamatysi.
O kodėl vaikus apiplėšinėji, manai, jiem riebalo nereik?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 21 rugpjūčio 2013 - 11:47
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 21, 12:42)
gerai, kad bent stabiliai nedidėja  biggrin.gif , o kalorijų ne tiek ir daug surinkai, nepergyvenk dėl jų, pavalgyk taip porą savaičių ir užsikimši. Pamatysi.

Va, šitas tai gryna tiesa. Norimo suvalgyti maisto kiekis tikrai sumažėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 12:17)

Nu as siandien susideliojau viska..(del saves ir smalsuma patenkint)..
Pasirodo vakar gavau apie  2600 kal. swoon.gif

ten tiksliai labai visko nesuvesi, bet.. doh.gif
vakare sukisau i orkaite kepeneles vistienos ir  slauneles..

Buvau labai alkana, atsipjoviau sudytos sonines lasiako- 60 gr..
tuo metu pasidariau salotu su grietines sauksciuku..

po kiek laiko palesiau kepeneliu ( 200) su salotom.. O poto  apie 200 gramu vistos slauneles.. ir tris odeles (nuo vaikų nulupau).. ax.gif

O kur darzoves???.
Dabar negaliu tiksliai pasakyti kur skaiciau, greiciausiai ISWF , kad Paleo tai tons and tons of vegetables .... g.gif

O cia kazkoks Dukanas su riebalu gaunasi ?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 08 21, 13:29)
O kur darzoves???.
Dabar negaliu tiksliai pasakyti kur skaiciau, greiciausiai ISWF , kad Paleo tai tons and tons of vegetables .... g.gif

O cia kazkoks Dukanas su riebalu gaunasi ?

na na, anglių tai vis vien surinko ne taip jau mažai, reiškia daržovių per akis, aš niekaip iš eilinių bekrakmolių daržovių nesurenku tokio kiekio, tiksliau netelpa skrandin, nebent pastarnoką įmetus.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 21, 12:42)
gerai, kad bent stabiliai nedidėja  biggrin.gif , o kalorijų ne tiek ir daug surinkai, nepergyvenk dėl jų, pavalgyk taip porą savaičių ir užsikimši. Pamatysi.
O kodėl vaikus apiplėšinėji, manai, jiem riebalo nereik?

nu tikiuos kad nedides, kur jau dar, niekur ir taip nebeitelpu.. doh.gif

o vaikai nemegsta skuryciu..nesupranta dar.. biggrin.gif

atsimenu mama kadais is kazkur istraukdavo keptu skuryciu, budavo man kaip "cipsai" bet tai kaip skanu budavo.. ale ir buvau tada 49 kg... lotuliukas.gif

NomORE, supratau..aciu, su farsu darzovieniu dar neturejus.. bigsmile.gif

AZU, darzovies buvo pietums, ir darzoviu salotos vakare su kepenelem, ir vista(pomidoru, krapu, svog.laisku, agurku, ridiku+ saukstas grietines) rolleyes.gif

darzoves everyday buna , bijau kad nepabostu (diena apkeptos/troskints, vakare- zalios) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 21, 13:55)
na na, anglių tai vis vien surinko ne taip jau mažai, reiškia daržovių per akis, aš niekaip iš eilinių bekrakmolių daržovių nesurenku tokio kiekio, tiksliau netelpa skrandin, nebent pastarnoką įmetus.

pastebejau kai suvedineju darzoves, ko nesitikejau, kad sitiek jose anglių, maniau tik gera lengva ju sudetis.. blush2.gif

GAli primest, kokios krakomilingiausios/angliškiausios..i r kokios ne?

vakar ka radau ta nusipirkau..(sparagines pupeles, pomidorai, krapu, svogunu laisku, ridikeliu ir cukinijos parsitysiau...) g.gif

kokias tu valgai darzoves? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 14:08)
nu tikiuos kad nedides, kur jau dar, niekur ir taip nebeitelpu..  doh.gif

o vaikai nemegsta skuryciu..nesupranta dar.. biggrin.gif

atsimenu mama kadais is kazkur istraukdavo keptu skuryciu, budavo man kaip "cipsai" bet tai kaip skanu budavo.. ale ir buvau tada 49 kg...  lotuliukas.gif

NomORE, supratau..aciu, su farsu darzovieniu dar neturejus..  bigsmile.gif

AZU, darzovies buvo pietums, ir darzoviu salotos vakare su kepenelem, ir vista(pomidoru, krapu, svog.laisku, agurku, ridiku+ saukstas grietines)  rolleyes.gif

darzoves everyday buna , bijau kad nepabostu (diena apkeptos/troskints, vakare- zalios)  biggrin.gif
Papildyta:

pastebejau kai suvedineju darzoves, ko nesitikejau, kad sitiek jose anglių, maniau tik gera lengva ju sudetis..  blush2.gif

GAli primest, kokios krakomilingiausios/angliškiausios..i r kokios ne?

vakar ka radau ta nusipirkau..(sparagines pupeles, pomidorai, krapu, svogunu laisku, ridikeliu ir cukinijos parsitysiau...)  g.gif

kokias tu valgai darzoves? 4u.gif

valgyk visas ir nepergyvenk, krakmolingiausios yra bulvės, kurių mes nevalgom.
Anglių daugiau moliūge, pastarnoke, morkose, briuselio kopūstuos.
Šiuo metu dažniausiai valgau troškintas šparagines su morkomis, šparaginės jau baiginėjasi, o morkos tik tik priaugo.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 13:08)

NomORE, supratau..aciu, su farsu darzovieniu dar neturejus..  bigsmile.gif

nu geras, mano cia einamiausias skaniausias valgis bigsmile.gif biggrin.gif

dabar pietauju -vistos pasitroskinau, darzoves, isipjausciau paprika is mamos parsivezta, pasirodo aitrioji ten buvo doh.gif lotuliukas.gif tai dabar toks uch troskinukas gavos biggrin.gif
Del kiekiu buvo kalba...tai man stipriem pietum 400 gr darzoviu su siek tiek mesos nera kas veikt blush2.gif iveikiu tikrai...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nebeturiu laiko Jūsų paskaitinėti - 4 dienas praleidau prie jūros ir kitą savaitę pradedu dirbti naujame darbe.
Net neįsivaizduoju kaip reikės darbe pietus pavalgyti, sakau, pradžioje įsimesiu keletą pomidorų ar agurkų į rankinę ir sugriaušiu kur nors, į kavinukes tikrai neisiu. Paskui bus matyti... reikia apsižvalgyti kaip ir kas.
Skaičiau, kaip Jūs maitinatės darbe, pravers patarimai:)

Sugėriau 10 dienų magnio ir kalcio, kojos raumenų nebetraukia:)

Kustuce, smagu, kad įveikei pooperacinį laikotarpį 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Namie nebunu, vos ne darbe gyvenu, gryztu tik pamiegot rytais ir atgal lotuliukas.gif Tai rasau is darbo 4u.gif Gyvenu puikiai, persokau y 79,5 kg zona thumbup.gif Tai va toks pozityvas ax.gif
Maciau diskusijas praleidau, viska paskaiciau. Buvau ir zaliavalge, ir vegane, ir is iherbo vis dar perku daug ka biggrin.gif Kiekviena mityba man turejo ir pliusu, ir minusu, tad daug ka reikia isbandyt, kad atsirinktum, kas tinka. Ypac kas turi ligu. Todel peace, gyvenkim taikoj ir viskas bus liuks 4u.gif
Atsakyti
Kaip faina, Egliuk... smile.gif

Pumpica tai po 400 gr.pietus valgai, newirsyji? O kitus valgius po kiek? :-)
Mano cia puse porcijos butu...

Gali nuo darzoviu..na maisto luri rasau jums uzkietet viduriai? Sr cia pereinamas toks laikotarpis?
Atsakyti