QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 07, 19:52)
prisipirkau avokadų, žalių bananų ir kapoju beikoną pasikepintą su bananais. Žalius pradėjau visur dėti, jėga nerealiai skanu.
avokadai irgi amzini mano draugeliai, nieko nera skaniau! nu bet bananu su beikonu dar tikrai neteko valgyti. pabandysim
Papildyta:
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 08 07, 20:35)
Labas,
Mačiau nustebusių veidų dėl ko visko nevalgau, paaiškinau, kad noriu išsivalyti kraują ir visi suprato. Tik nesakau, kad dietos laikausi, žodžio dietos geriau nevartoti, tuomet jau puola aiškinti, kam to reikia, kad ir taip nėra ką svorio numesti ir pan.
neaiskinu ir as nieko apie jokias dietas ar principus, bet zmones nesupranta, kaip galiu nenoret ir vercia mane labai nesmagiai jaustis del to, kad atsisakau, nes is tikro nenoriu ir zinau, kad paskui bus po to bloga... ir pastoviai kisa kisa, siulo siulo... suvalgau kazka to isvis nenoredama, na ir kad paleo maistas buna, bet jei po pusryciu vel uz valandos vistos kulsi turiu susikisti, tai man malonumo nera. aisku, dabar grizau namo, sventa ramybe, kita karta tikrai grieztai uzreksiu, kad arba geriu tik arbata arba einu namo
Su viena mociute tai labai puikiai man pavyksta susitarti, ji man kiausu priverda naminiu, sviesto naminio visada turi, nu bet kita... nemegstu jos, is pareigos bendrauju. jei as nuklistu is kelelio savo, tai man po to labai sunku grizti i vezias, emociskai po tokiu prievartu galiu prisivalgyt belenko...