Nei vienos neįžeidžiau, priešingai nei kai kurios mane.
Bet tiek to. Sudrumsčiau čia jums vandenį
Voresta, pagarba Buvo įdomu padiskutuoti
Nu kosiu man seip niekad nesinorejo ir nereikejo,kad ir kiek bandziau..nu be mesos tai bais sunku, ne dienos..nors desros atsiojaudawau, jei kogurtai, kosrs tikbudawo..
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 08 20, 19:54)
Na o jei jau taip tvirtini kad mėsa geriau už kruopas, tai pažiūrėk kokią mėsą valgome, ir taip yra su visa mėsa - vištiena, kiauliena, jautiena:
http://www.adguk-blo...288381481237582
aš kaimietė visą savo gyvenimą, turiu nemažą ūkį, ir žinau kaip auginama mėsa. Ainu karvės melžt
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 08 20, 18:54)
Na o jei jau taip tvirtini kad mėsa geriau už kruopas, tai pažiūrėk kokią mėsą valgome, ir taip yra su visa mėsa - vištiena, kiauliena, jautiena:
Tai ir skanios jums tokios mesos, as ziuriu ka perku.
Nesuprantu koks jusu tikslas, laukiate kol mitybos "religija" pakeisime? Koks jums skirtumas ka mes valgome? Ar skauda?
Prie vegetarizmo nesugrysiu, buvau ten, aciu, daugiau nebenoriu.
QUOTE(kustuce @ 2013 08 20, 20:03)
sveika grįžus, jau buvau bepasigendanti. Ar jau baigėsi pooperaciniai malonumai?
Sveika, pargrįžus, per tave ir aš čia užsukau
Mano naujienas žinai kaip visada kaip diena taip vis ką pasakot. Namo vėlai grįžtu, valgau vakarienę vėlai - sulaukiu komentarų ar tik salotom gyva.. nes morkos, sardinės, kokosas eina pasatarom dienom vakarienei; pusryčiai kiaušiai su daržovėm, pietums faršas su daržovėm, ar mėsos gabaliukai su daržovėm. ai ritmas toks kad kitos dienos pietus gamintis reik 23 val. tai ir lengviausiu variantu tenkinuos
Labanaktis!
p.s. kažkaip nesinoris užsukt ir skaityt, nes nieko doro nėra ką skaityt, neigiamybių pasipila.. kam gaišt kitą sykį pagalvoji
Būkit sveikos mergaitės!
Mano naujienas žinai kaip visada kaip diena taip vis ką pasakot. Namo vėlai grįžtu, valgau vakarienę vėlai - sulaukiu komentarų ar tik salotom gyva.. nes morkos, sardinės, kokosas eina pasatarom dienom vakarienei; pusryčiai kiaušiai su daržovėm, pietums faršas su daržovėm, ar mėsos gabaliukai su daržovėm. ai ritmas toks kad kitos dienos pietus gamintis reik 23 val. tai ir lengviausiu variantu tenkinuos
Labanaktis!
p.s. kažkaip nesinoris užsukt ir skaityt, nes nieko doro nėra ką skaityt, neigiamybių pasipila.. kam gaišt kitą sykį pagalvoji
Būkit sveikos mergaitės!
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 20, 22:06)
sveika grįžus, jau buvau bepasigendanti. Ar jau baigėsi pooperaciniai malonumai?
man rodos, kad jau baigesi. Kazkodel galvoju, kad jei buciau po operacijos edus kruopas, buciau visa likusi gyvenima buvus ligoniu, o dabar toliau varau mesa su riebalais, darzoves ir visa kita ka iki op valgiau ir jauciu, kad jauciuosi zymiai geriau, dingo skrandzio nevirskinimo jausmas ir spaudimas po desiniuoju sonkauliu lanku.
Galvoju, kad operacija man buvo naudinga
Sveikos
sedindriuke, nu buna ir linksma, nepabek
Nu as siandien susideliojau viska..(del saves ir smalsuma patenkint)..
Pasirodo vakar gavau apie 2600 kal.
ten tiksliai labai visko nesuvesi, bet..
vakare sukisau i orkaite kepeneles vistienos ir slauneles..
Buvau labai alkana, atsipjoviau sudytos sonines lasiako- 60 gr..
tuo metu pasidariau salotu su grietines sauksciuku..
po kiek laiko palesiau kepeneliu ( 200) su salotom.. O poto apie 200 gramu vistos slauneles.. ir tris odeles (nuo vaikų nulupau)..
O Sitiek kaloriju
Baltymų- 137 (20 proc.)
anglių-71 (10 proc.)
riebalų-205 (69 proc.)
Buvau soti ir laiminga..bet, nenuostabu, kad svoris ne is vieto snuo 5-dienio, stabiliai 96,700
sedindriuke, nu buna ir linksma, nepabek
Nu as siandien susideliojau viska..(del saves ir smalsuma patenkint)..
Pasirodo vakar gavau apie 2600 kal.
ten tiksliai labai visko nesuvesi, bet..
vakare sukisau i orkaite kepeneles vistienos ir slauneles..
Buvau labai alkana, atsipjoviau sudytos sonines lasiako- 60 gr..
tuo metu pasidariau salotu su grietines sauksciuku..
po kiek laiko palesiau kepeneliu ( 200) su salotom.. O poto apie 200 gramu vistos slauneles.. ir tris odeles (nuo vaikų nulupau)..
O Sitiek kaloriju
Baltymų- 137 (20 proc.)
anglių-71 (10 proc.)
riebalų-205 (69 proc.)
Buvau soti ir laiminga..bet, nenuostabu, kad svoris ne is vieto snuo 5-dienio, stabiliai 96,700
QUOTE(Akutee @ 2013 08 21, 12:17)
Tai kad tu ne valgai, o užkandžiauji po dešimt kartų. Valgyk normaliai tris kartus per dieną, o ne penkiolika, nes toks va kąsniavimas surenka daug daugiau maisto per dieną, nei sotus pavalgymas. Nekalbant jau apie insulino šuolius. Skaitai gi knygą rusiškai, ten viskas labai puikiai apie hormonus ir valgymo dažnumą bei svorio nekritimą surašyta.
O aš pietus planuoju. Manau, kad grįš į meniu pertraukoje pabuvęs šventas kopūstas pakepintasai