QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 08 20, 17:49)
ryjant natūralius ryžius 2 mėn, kurie jūsų nuomone vienas iš didžiausių mūsų priešų, ir turėję praktiškai pribaigti žmogų, net neįtakojo jokio pablogėjimo, o priesingai, be vaistų išsigydė ir išvengė gydytojų prognozuojamo gyvenimo invalidų vežimėlyje tai čia gi smulkmė,ar ne? Nes ko gero čia kažkas kito, bet jokiu būdu ne grūdai. bet kažin kodėl nepablogėjo dar nuo jų?
O taip,
gyvenimas be glitimo , daug kam sutvarko gyvenimą, ir nebūtina buvo vien ryžiais misti, kai/jei netoleruoji glitimo, lygiai taip pat gali susitvarkyti su paleo, su vaisiavalgyste ar bet su kuo, svarbu būtų
gluten-free, jei tik tas baltymas jam kenkė.
Pažįstu vieną jauną vyruką irgi su alia neišgydoma autoimunine sąnarių liga, lygtai organizmas naikina sąnarių kremzles, tai jis dabar irgi ant paleo sėdo, o jo liga nustojo reikštis. Tik va ligos pavadinimas neužsifiksavo
gal net kažkas panašaus būtų.
**Čia du skirtingi dalykai - vaistai ir maistas. Tada pagal jūsų teoriją, jūs irgi susitvarkėte sveikatą su paleo mityba, ir gana kam visą laiką kankinatės? *** O, pasirodo jūs ir chemoterapiją garbinate
Deja, teko išbandyti chemoterapijos malonumus, kadangi buvau tokia naivi durnė ir irgi tikėjau tokiais straipsniais, kurių nuorodų dosniai pažėrei. Man pasisekė, kad nieko pjaustyt nereikėjo.
Apie paleo tada dar nieko nebuvo girdėti, tada dar ir kompu nesinaudojau, o ir HS dar tik pradėjo rašyti(2007) savo informaciją. Juk aiškiai rašau: Paleo leidžia gyventi be disbalansų, o nėra disbalansų- nėra ligų, nėra vėžio recidyvo.
Be to, paleo mityba- malonumas, o ne kankynė.
**dantis reikia valyti pagrinde, kad pašalinti maisto likucius.
jei beveik nėra angliavandenių, nėra maisto karieso bakterijoms, nesigamina apnašos, negenda dantys, nėra jokio blogo kvapo net jei jų visiškai nevalai .
O jei bėgti zulinti po vaisių pavartojimo, tai ir emalį galima nudrožt.
Stiklinė sulčių pusryčiaujant nėra labai pavojinga mūsų dantims, tačiau dauguma žmonių vos baigę pusryčiauti bėga valytis dantų.
Po rūgštaus maisto ar gėrimų, dantų emalio viršutinis sluoksnis šiek tiek suminkštėja ir gali būti tiesiog nušlifuotas valantis dantis.
Seilių ph atsistato burnoje po pusvalandzio ar valandos suvalgius vaisius.
kalba apie pastovų seilių pH, jei mityboje pastoviai daug angliavandenių tokie dalykai įtakoja žymius pokyčius ilgam, visame organizme, ne tik burnoje.
***Bet kodėl jūs taip priešiškai žiūrite į tuos kurie daro ne taip kaip jūs?
kas sakė, kad aš į kažką žiūriu priešiškai? Mudvi kalbamės, aš aiškinu savo poziciją, kalbu aiškiai nesuprantamus/negirdėtus dalykus,( ir man įprasta tokia reakcija
) tu savo nuomonę reiški.