QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 08 20, 14:10)
-man nepatinka, kad žmogus galvoja, kad tik tai ką ji žino yra šventa tiesa, ir tik ji tokia protinga, o visi kurie turi kitokią nuomonę yra durniai, nes jie nesupranta, kad tik taip valgyti ir gyventi visi turi kaip ji.
-Aš esu tos nuomonės, kad reikia išbandyti ir vienokį būdą ir kitokį. ir jei netinka anie, ieškoti dar kito. kuris tinka ir patinka būtent tau. Bet ne auklėti visą liaudį pagal save ir durniukais laikyti tuos kurie ne taip daro kaip tu
-Aš esu tos nuomonės, kad reikia išbandyti ir vienokį būdą ir kitokį. ir jei netinka anie, ieškoti dar kito. kuris tinka ir patinka būtent tau. Bet ne auklėti visą liaudį pagal save ir durniukais laikyti tuos kurie ne taip daro kaip tu
-o tai sitoje ne tik Voresta, nelabai supratau -aiskinkites tuomet privaciai ar jus manot, kad Voresta sitos temos Dievas, ir visi jos besalygiskai klauso? tad atejot musu i prota atvest? nu nesam mes cia durneles susirinke, kurios esam Vorestos uzhipnotizuotos as cia pusiau su jumoru, siaip tai man jokio skirtumo, kas/ka/kur raso, jei noriu skaitau, jei nenoriu -ne
-ir as tos pacios nuomones