QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 08 20, 13:55)
taip, netinkamai vartojamas maistas sukelia tokius pojūčius. Pvz prisivalgius vaisių po valgio, pučia pilvą.
Čia kažkas skundėsi, kad galvą labai skauda. viena iš pagrindinių priežasčių - vandens trūkumas organizme. ne skysčių, bet vandens.
aš irgi daug zinau ir skaiciau..bet kas zino, kiek tas daug?
dometis reik visada ir nesustoti..ir rasti kas tink abutent MAN..
vaisus geriausia valgyti iki vidudienio tuščiu skrandžiu..
cia man eme galva skaudet, bet vandens as jau N metų geriu daug, bent 2 litrus tik vandens per diena stabiliai
QUOTE(taša @ 2013 08 20, 14:17)
ir dar- patebejau akd pasidariau labai pikta, ne nuotaikoj, irzli..
siaubas kazkoks, viskas man blogai
na manau tau dar per anksti spręsti, kad nuo mėsos mieguista, ar panasiai..kiek taip minti?
manau rašyki sviską į dienoraštį, pabandyk ivairias skaiciuokles, chronometrą.. ir stebėk-rašykis savijautą.. kelias dienas valgyk ta pati, ir stebek save, tada kazka keisk.. man kolkas viskas tinka, tik noriu lašinių ir kefyrų..
Panašumas mūsų toks, kad dar kolkas norisi to šlamšto, bet mano noras irgi daug didesnis, to šūdino maisto nenorėti, buciau labai laiminga.. anksciau sakiau, kad esu beviltiska ir bevalė.. tad prasiau kantrybės su manimi (jei uzknisiu- iseisiu)..
Mes dar tokios abi zalios..
o tas koloriju skaiciavimas ir viso kito man dar labai neaisku.. Kaip butu paprasta, atsikelei, zinai kiek ko isipjaustyt , ar tau tai tinka, keik isideti ir panasiai... ir VALGAI nebijodama susisikt sveikatos ir sustoret
: