QUOTE(Akutee @ 2013 08 20, 12:04)
Dėl giminių..-pipiec
Na bet tikiuos JIE jau pasimokė ir nekenks tavo vaikui ??
O tau nekyla jokiu norų pagundų sugriešyt? ar nurimo iprato organizmas?
Na bet tikiuos JIE jau pasimokė ir nekenks tavo vaikui ??
O tau nekyla jokiu norų pagundų sugriešyt? ar nurimo iprato organizmas?
Giminės nepasimokė, garantuoju, bet aš pasimokiau.
Nekyla man jokių pagundų, o jei kyla - kokoso aliejaus burnon, ir viskas Nuo pat pradžių nesinorėjo man jokių desertų, bulvių, duonų ar kitokių dalykų. Gal kad organizmas gauna tinkamo maisto, ir nereikia jam daugiau nieko. Ir šiaip, aš per daug vertinu dabartinę savijautą, kad leisčiau ją griauti akimirkos norams.
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 08 20, 12:07)
Voresta, o kaip gi jūs nežinote, kad mėsos sultiniai yra didelis blogis? Net internete yra informacijos apie tai:
"Mėsos sultinys vienas iš netinkamiausių sveikos mitybos požiūriu patiekalų. Gydytojai tvirtina, kad verdant mėsai į vandenį pereina visos kenksmingosios medžiagos, viena iš jų sunkiai pasisavinami gyvuliniai riebalai.
Kaip tik dėl jų didėja cholesterolio kiekis kraujyje, užsikemša kraujagyslės ir netgi gali ištikti infarktas. O štai daržovių sultinys visai kas kita. Jame lieka daug maistingųjų medžiagų, todėl išvirus daržoves jų nuoviro nereikia išpilti, o sunaudoti ruošiant kitus patiekalus."
http://www_sveikatos...n...82&tid=1449
"Mėsos sultinys vienas iš netinkamiausių sveikos mitybos požiūriu patiekalų. Gydytojai tvirtina, kad verdant mėsai į vandenį pereina visos kenksmingosios medžiagos, viena iš jų sunkiai pasisavinami gyvuliniai riebalai.
Kaip tik dėl jų didėja cholesterolio kiekis kraujyje, užsikemša kraujagyslės ir netgi gali ištikti infarktas. O štai daržovių sultinys visai kas kita. Jame lieka daug maistingųjų medžiagų, todėl išvirus daržoves jų nuoviro nereikia išpilti, o sunaudoti ruošiant kitus patiekalus."
http://www_sveikatos...n...82&tid=1449
Taip taip, dar gydytojai sako, kad košę reik valgyt, ir duonutė šventa, bet mes tai čia nieko nežinom, susirinkom va tokie štai beraščiai, ir užsiiminėjam nesąmonėm