Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 08 20, 08:44)

zodziu uz vakar dieną preliminariai gaunasi taip:
Viso apie 1400 kal. (71 proc. )
baltymų- 68 g (o mano norma 49)
anglių- 59 g (mano norma 63)- tik čia įsipaišiau..
riebalų- 101 g (mano norma 10,50).. doh.gif

mano akimis, santykis visai normalus, bet juk neprivalgei iš tiek ? Sakyčiau išlaikydama maždaug tokį santykį (riebalo daugiausia) pirmas savaites gali valgyti ir didesnį kiekį maisto.
O dabar papasakok, ar tau galvą visad taip skaudėdavo ar tik dabar, nes anglių trūkumo baisaus nematau.
Dar- apie ankstyvą atsikėlimą- žinok , kai įsivažiuosi , tai irgi keisis , miegosi trumpiau ir kelsies šviesia galva ir žvali. Aš irgi pelėda ir sunkiai keldavaus
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 20, 09:01)
mano akimis, santykis visai normalus, bet juk neprivalgei iš tiek ? Sakyčiau išlaikydama maždaug tokį santykį (riebalo daugiausia) pirmas savaites gali valgyti ir didesnį kiekį maisto.
O dabar papasakok, ar tau galvą visad taip skaudėdavo ar tik dabar, nes anglių trūkumo baisaus nematau.
Dar- apie ankstyvą  atsikėlimą- žinok , kai įsivažiuosi , tai irgi keisis , miegosi trumpiau ir kelsies šviesia galva ir žvali. Aš irgi pelėda ir sunkiai keldavaus

ačiū už nuomonę 4u.gif

Visų pirma darosi baisu valgyti, norisi apsiriboti tik tuo ką galima (iš serijos sąrašiukas maisto produktų), būtų lengviau gal parduotuvėje, bet kita vertus, jau ėmiau jausti tą "baimę", kad tik ko netinkamo ar per daug..bet ir alkanai , kad nelikt.. juk negalima/oj per daug turbūt suvalgiau..o jau norisi bulvių ..(niekad labai nemėgau, bet vakar lupdama šviežias šeimai, taip užsimaniau..)..nes šitą jausmą durną žinau, labai lengva nutrūkt patampa.. unsure.gif

Man retai, labai retai kada skaudėdavo galvą, beveik niekada.. Gal kuom apsinuodijau, nes jaučiuos žiauriai keistai.. Tikrai ir iš maisto juk daug visko gaunu, dar pirmo sdieno snormalesnės..todėl biski paranoja kartais apima, kad nebutu koks augintinis (tfu tfu tfu) galvoje.. swoon.gif

Norėčiau lengviau keltis, o labiausiai turėti jėgų ir energijos..nes db, norisi judėt daugiau, nors ir sunkoka, bet iškart ispila kibiras prakaito, tai kaip atrodau.. doh.gif uzburtas ratas..

tiesa, nepaskaičiavau maždaug suvartoto maisto gramų, turbūt pereboras būtų biški.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 20, 04:58)
Laba ryta, dzyzes kaip sunku keltis..saules neber..man peledai.. doh.gif

ne tas zodis...
man mm pagaliau pramuse, tai visa nakti, ryta merdejau..
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 20, 09:10)
ačiū už nuomonę  4u.gif

Man retai, labai retai kada skaudėdavo galvą, beveik niekada..

tai gal kavos, jei jos nebegeri, abstinencija . praeis netrukus, dar dienelė kita ir palengvės.
tiesa, nepaskaičiavau maždaug suvartoto maisto gramų, turbūt pereboras būtų biški..  blush2.gif

o jų ir nebūtina skaičiuoti, jei maisto kiekis atrodo per mažas, rinkis daržoves, kuriose anglių mažiau- kopūstas, agurkas, cukinija- su jomis niekaip neviršysi.
Atsakyti
Akutee, o nesergi siuo metu, na persalimu? nes tas vandens plaukiojimas galvoj tai man nuo slogos visada buna, kai sinusai uzgule...arba dar spaudimas gali buti, nesimatavai? g.gif

Vaikis mano puse nakties nemiegojo, jauciuosi lengvai dauzta siandien wacko.gif
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 20, 09:32)
Akutee, o nesergi siuo metu, na persalimu? nes tas vandens plaukiojimas galvoj tai man nuo slogos visada buna, kai sinusai uzgule...arba dar spaudimas gali buti, nesimatavai?  g.gif

Vaikis mano puse nakties nemiegojo, jauciuosi lengvai dauzta siandien  wacko.gif
Labas rytas.

sveikatos vaikui 4u.gif

as jau trecia tabletke riju.....atrodo kad padvesiu

merginos, ka tokio greit sumeistraut snd pietums, turiu gabala mesos atsildytos, bet del sveikatos tokios galvoji pasilikt ji vakarui.
nieko neturiu namie tik kiausus.. gal omleta koki.....

Papildyta:
snd pusryciams:

vakarikstis kiausinis + kotletas ir agurkas.
buvo ne per daug, skrandyje lengva atsistojus.

nustojus est bruda mano viduriai susitvarke. bet pries mm ziauriai uzkietejo, per mmm kaip visada paleido ir su tokiais skausmais doh.gif
tikejausi stebuklo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 20 rugpjūčio 2013 - 10:08
QUOTE(Akutee @ 2013 08 20, 08:44)
Merginos, tos kurios daugiau sveria.. (aš per zingsnį nuo 100)..
Kaip jus ir po kiek mintate? g.gif

Susivedziau MAZDAUg duomenis i chronometra (nezinau ir neradau kaip ivesti kiaulienos kumpis su oda, keptas, labiau ne grilintas o vandenuke)..

zodziu uz vakar dieną preliminariai gaunasi taip:
Viso apie 1400 kal. (71 proc. )
baltymų- 68 g (o mano norma 49)
anglių- 59 g (mano norma 63)- tik čia įsipaišiau..
riebalų- 101 g (mano norma 10,50).. doh.gif

bet savo profilyje pasirinkus numest 0,5 lbs/week..
ir paleo dietą - man siulo suvartoti 1962 (OHO) kal maždaug ir santykis Balt.15-Anglių-20: riebalo- 65..ar kažką reikėtų pakeisti?

Aš kai tik pradėjau, maždaug pagla cronometer pasižiūrėjau, panašiu santykiu ir dabar maitinuosi, kaip tas procentas jų pateikiamas paleo, man gerai - sotu, alkana nesijaučiu. Kalorijų gaunasi apie 1500 - 2000, tame tarpe, dažniau link mažesniosios pusės. Maisto kiekis - ne ats mažiausias buvo iš pradžių, tikrai atrodydavo kalnai daržovių biggrin.gif Va, Egliukazs sako, kad negalėtų sukišti daug, Aš tai galėjau, laisvai biggrin.gif Dabar kažkiek sumažėjo porcijos, bet nesuku labai galvos dėl to, kad bus per daug. Svoris krenta, tiesa, lėčiau, bet man taip tinka, gali dabar po du kilogramus per mėnesę ir krist, nereik man, kad po penkis čiuožtų, kaip pirmą mėnesį buvo. Beje, mano svoris dar gerokai didesnis, nei tavo. Bent jau pradinis smile.gif Šiandien kažkaip neuslaukus mėnesio galo pasisvėriau, tai iš viso per beveik tris mėnesius nukrito 10 kg ax.gif bigsmile.gif
Pagal galvos skausmo apibūdinimą sakyčiau, kad čia migrena
QUOTE(pumpica @ 2013 08 20, 10:32)
Vaikis mano puse nakties nemiegojo, jauciuosi lengvai dauzta siandien  wacko.gif
Labas rytas.

Aš taip gyvenu jau kelias savaites doh.gif Daug streso ir mažai miego.

QUOTE(taša @ 2013 08 20, 11:16)
sveikatos vaikui 4u.gif

as jau trecia tabletke riju.....atrodo kad padvesiu

merginos, ka tokio greit sumeistraut snd pietums, turiu gabala mesos atsildytos, bet del sveikatos tokios galvoji pasilikt ji vakarui.
nieko neturiu namie tik kiausus.. gal omleta koki.....

Tai ir daryk omletą su kokiom nors daržovėm. Aš papusryčiavau omletu su pievagrybiais ir cukinija, buvo skanu. Norėjau dar paprikos prisimesti, bet palikau ją vakarui, turiu gabaliuką avienos, reikės tirštos sriubos vakarienei išsivirti.
Kaip mane užkniso visokie giminės ir tetulytės beigi močiutės. Žino visi iki vieno, ką vaikui galima maitinti, ko negalima. Vaikas irgi žino, prieš valgydama dar pasitikslina, ar tikrai be neleistinų produktų gaminta. Tai mieli giminaičiai slapčia prikiša pvz į kotletus miltų, manų, ryžių ar kitokių nesąmonių belekur kitur, maždaug, kas čia per maistiniai išsidirbinėjimai. O po to vaikas kankinasi su skaudančiu pilvu ir ligų paūmėjimais, kurie visai nejuokingi ir ne šiaip kokie ten einantys - praeinantys doh.gif O tada jau sako, va, matai kaip, iš tikrųjų negalima doh.gif Pikta, vaiko gaila, ir net nesitiki, kad žmonės tokie kvaili gali būti.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 08 20, 10:29)
Kaip mane užkniso visokie giminės ir tetulytės beigi močiutės. Žino visi iki vieno, ką vaikui galima maitinti, ko negalima. Vaikas irgi žino, prieš valgydama dar pasitikslina, ar tikrai be neleistinų produktų gaminta. Tai mieli giminaičiai slapčia prikiša pvz į kotletus miltų, manų, ryžių ar kitokių nesąmonių belekur kitur, maždaug, kas čia per maistiniai išsidirbinėjimai. O po to vaikas kankinasi su skaudančiu pilvu ir ligų paūmėjimais, kurie visai nejuokingi ir ne šiaip kokie ten einantys - praeinantys  doh.gif O tada jau sako, va, matai kaip, iš tikrųjų negalima  doh.gif  Pikta, vaiko gaila, ir net nesitiki, kad žmonės tokie kvaili gali būti.

console.gif
net vaika palikt baisu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 20, 11:40)
console.gif
net vaika palikt baisu.. unsure.gif

Nepalikau,prie manęs čia taip sugebėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 20, 10:32)
Akutee, o nesergi siuo metu, na persalimu? nes tas vandens plaukiojimas galvoj tai man nuo slogos visada buna, kai sinusai uzgule...arba dar spaudimas gali buti, nesimatavai? 

Vaikis mano puse nakties nemiegojo, jauciuosi lengvai dauzta siandien  :

butent kad nesergu, snarglio ne laso.. biggrin.gif

manoiki siol naktimi sbludija, aisku, zymiai maziau, bet.. 4u.gif
QUOTE(nomore @ 2013 08 20, 11:29)
Maisto kiekis - ne ats mažiausias buvo iš pradžių, tikrai atrodydavo kalnai daržovių Va, Egliukazs sako, kad negalėtų sukišti daug, Aš tai galėjau, laisvai

per beveik tris mėnesius nukrito 10 kg
Pagal galvos skausmo apibūdinimą sakyčiau, kad čia migrena

Kaip mane užkniso visokie giminės ir tetulytės beigi močiutės. Žino visi iki būti.

na pagal mano aprašymus trubut supratai, kad ir aš daug "pakeliu" maisto lotuliukas.gif blush2.gif
tai bandau pratintis tiek prie naujos mitybos, tiek prie porciju mazinimo..

oho, kokie šaunūs pasiekimai, aš tiek numetus, jau tilpčiau i nemza kiekį turimų rūbelių.. blush2.gif

Dėl giminių..-pipiec blink.gif
Na bet tikiuos JIE jau pasimokė ir nekenks tavo vaikui ?? doh.gif

na štai papietavau, soti, tik dar kokį lašinuką sugraužčiau..jei turėčiau.. visa laimė, kad ne namie.. biggrin.gif
O tau nekyla jokiu norų pagundų sugriešyt? ar nurimo iprato organizmas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 19, 16:46)
geriausi žolėdžių, bet  tinka bet kokie, o vištienos iš broilerio figą ten išvirsi, vertingiausias sultinys yra seno gaidžio.
Svarbu, kad konsistencija gautūsi atvėsinto- žele. Trumpai pavirus dalis naudingų medžiagų lieka kauluose. Todėl ant karto reik pasidaryt bent 2-3 litrus, vėliau, kai jau virsta žele, galima užšaldyt.

Voresta, o kaip gi jūs nežinote, kad mėsos sultiniai yra didelis blogis? Net internete yra informacijos apie tai:

"Mėsos sultinys – vienas iš netinkamiausių sveikos mitybos požiūriu patiekalų. Gydytojai tvirtina, kad verdant mėsai į vandenį pereina visos kenksmingosios medžiagos, viena iš jų – sunkiai pasisavinami gyvuliniai riebalai.

Kaip tik dėl jų didėja cholesterolio kiekis kraujyje, užsikemša kraujagyslės ir netgi gali ištikti infarktas. O štai daržovių sultinys – visai kas kita. Jame lieka daug maistingųjų medžiagų, todėl išvirus daržoves jų nuoviro nereikia išpilti, o sunaudoti ruošiant kitus patiekalus."

http://www_sveikatos...n...82&tid=1449
Atsakyti
Tiesa, kava as vis dar geriu, po arbatini saukstuka uzpilu vandeniu, silpna tokia, be cukraus, be grietinėlių.. tik cinamono pasibarstau.. bet kavo snegeriu savaitgaliais..ir pries tai du metu snegeriau, o dabar baisiai norisi.. tai ta galva, kazi nebusiu migreno spasigavus..blyn to dar betruko..
Atsakyti