QUOTE(Akutee @ 2013 08 20, 08:44)
Merginos, tos kurios daugiau sveria..
(aš per zingsnį nuo 100)..
Kaip jus ir po kiek mintate?
Susivedziau MAZDAUg duomenis i chronometra (nezinau ir neradau kaip ivesti kiaulienos kumpis su oda, keptas, labiau ne grilintas o vandenuke)..
zodziu uz vakar dieną preliminariai gaunasi taip:
Viso apie 1400 kal. (71 proc. )
baltymų- 68 g (o mano norma 49)
anglių- 59 g (mano norma 63)- tik čia įsipaišiau..
riebalų- 101 g (mano norma 10,50)..
bet savo profilyje pasirinkus numest 0,5 lbs/week..
ir paleo dietą - man siulo suvartoti 1962 (OHO) kal maždaug ir santykis Balt.15-Anglių-20: riebalo- 65..ar kažką reikėtų pakeisti?
Aš kai tik pradėjau, maždaug pagla cronometer pasižiūrėjau, panašiu santykiu ir dabar maitinuosi, kaip tas procentas jų pateikiamas paleo, man gerai - sotu, alkana nesijaučiu. Kalorijų gaunasi apie 1500 - 2000, tame tarpe, dažniau link mažesniosios pusės. Maisto kiekis - ne ats mažiausias buvo iš pradžių, tikrai atrodydavo kalnai daržovių
Va, Egliukazs sako, kad negalėtų sukišti daug, Aš tai galėjau, laisvai
Dabar kažkiek sumažėjo porcijos, bet nesuku labai galvos dėl to, kad bus per daug. Svoris krenta, tiesa, lėčiau, bet man taip tinka, gali dabar po du kilogramus per mėnesę ir krist, nereik man, kad po penkis čiuožtų, kaip pirmą mėnesį buvo. Beje, mano svoris dar gerokai didesnis, nei tavo. Bent jau pradinis
Šiandien kažkaip neuslaukus mėnesio galo pasisvėriau, tai iš viso per beveik tris mėnesius nukrito 10 kg
Pagal galvos skausmo apibūdinimą sakyčiau, kad čia migrena
QUOTE(pumpica @ 2013 08 20, 10:32)
Vaikis mano puse nakties nemiegojo, jauciuosi lengvai dauzta siandien
Labas rytas.
Aš taip gyvenu jau kelias savaites
Daug streso ir mažai miego.
QUOTE(taša @ 2013 08 20, 11:16)
sveikatos vaikui
as jau trecia tabletke riju.....atrodo kad padvesiu
merginos, ka tokio greit sumeistraut snd pietums, turiu gabala mesos atsildytos, bet del sveikatos tokios galvoji pasilikt ji vakarui.
nieko neturiu namie tik kiausus.. gal omleta koki.....
Tai ir daryk omletą su kokiom nors daržovėm. Aš papusryčiavau omletu su pievagrybiais ir cukinija, buvo skanu. Norėjau dar paprikos prisimesti, bet palikau ją vakarui, turiu gabaliuką avienos, reikės tirštos sriubos vakarienei išsivirti.
Kaip mane užkniso visokie giminės ir tetulytės beigi močiutės. Žino visi iki vieno, ką vaikui galima maitinti, ko negalima. Vaikas irgi žino, prieš valgydama dar pasitikslina, ar tikrai be neleistinų produktų gaminta. Tai mieli giminaičiai slapčia prikiša pvz į kotletus miltų, manų, ryžių ar kitokių nesąmonių belekur kitur, maždaug, kas čia per maistiniai išsidirbinėjimai. O po to vaikas kankinasi su skaudančiu pilvu ir ligų paūmėjimais, kurie visai nejuokingi ir ne šiaip kokie ten einantys - praeinantys
O tada jau sako, va, matai kaip, iš tikrųjų negalima
Pikta, vaiko gaila, ir net nesitiki, kad žmonės tokie kvaili gali būti.