Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(taša @ 2013 08 19, 16:40)
vajetau...taip ilgai virt? cia kiaulienos?
o vistos vertingas? ar nelabai?

geriausi žolėdžių, bet tinka bet kokie, o vištienos iš broilerio figą ten išvirsi, vertingiausias sultinys yra seno gaidžio.
Svarbu, kad konsistencija gautūsi atvėsinto- žele. Trumpai pavirus dalis naudingų medžiagų lieka kauluose. Todėl ant karto reik pasidaryt bent 2-3 litrus, vėliau, kai jau virsta žele, galima užšaldyt.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 08 19, 15:44)
kokio nago??? Rašiau apie pirštą  biggrin.gif  Ir tai čia mažiausias kiekis. Jei matuot šaukštais, tai 1-2 sriubiniai šaukštai kiekvienam valgyme (2 būna, jei žinau, kad ilgai teks nevalgyt), arba 1 avokadas, arba sauja alyvuogių juodų.

doh.gif ne taip perskaiciau

jo jo, avokadai irgi gerai sueina, tik jie parduotuvese sudini buna. tie kur sakiau pradejo ruduot- supuvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 19, 15:46)
geriausi žolėdžių, bet  tinka bet kokie, o vištienos iš broilerio figą ten išvirsi, vertingiausias sultinys yra seno gaidžio.
Svarbu, kad konsistencija gautūsi atvėsinto- žele. Trumpai pavirus dalis naudingų medžiagų lieka kauluose. Todėl ant karto reik pasidaryt bent 2-3 litrus, vėliau, kai jau virsta žele, galima užšaldyt.

supratau.
biski tik pasakiskai skamba - duokit man sena gaidi... smile.gif

o verdant krutinele - ta vandeni galima naudot?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 19, 16:54)

o verdant krutinele - ta vandeni galima naudot?

taip tinka, bet...krūtinėlę virti ? kam? Ji tik išsausėja.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 19, 16:03)
taip tinka, bet...krūtinėlę virti ? kam? Ji tik išsausėja.

na tam kad nekept..
Atsakyti
o kiek ilgai trunka tas virimas pas tave.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 19, 16:58)
o kiek ilgai trunka tas virimas pas tave.

iki 10 min

dar norejau paklaust - grybai Paleo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 19 rugpjūčio 2013 - 18:00
QUOTE(taša @ 2013 08 19, 18:59)
iki 10 min

dar norejau paklaust - grybai Paleo?

aaa, tada pusė velnio.
grybai g.gif sunkus klausimas...

http://www.grybai.ne..._maistine_verte
vanduo beveik 80-90 proc, o likę beveik neįsisavinama. Tai kokia prasmė juos valgyt, jei organizmą jie praeina tranzitu ir beveik jokios naudos iš jų negaunam?
pripažįstu-skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 19, 18:29)
aaa, tada pusė velnio.
grybai  g.gif sunkus klausimas...

http://www.grybai.ne..._maistine_verte
vanduo beveik 80-90 proc, o likę beveik neįsisavinama. Tai kokia prasmė juos valgyt, jei organizmą jie praeina tranzitu ir beveik jokios naudos iš jų negaunam?
pripažįstu-skanu  ax.gif

skaiciau kad tas chitinas(?) vovieraitese pasizymi helmintinemis savybemis, del to jose niekada nebuna kirmeliu .. kas gali but naudinga zmonem ..
Atsakyti
Laba ryta, dzyzes kaip sunku keltis..saules neber..man peledai.. doh.gif
Atsakyti
Uztat man super eit miegot - dar neprasvite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 20, 06:19)
Uztat man super eit miegot - dar neprasvite biggrin.gif

a tu čia ką? iš klubo parėjai? lotuliukas.gif
jo miegot man eit irgi būdavo geriausia paryčiais - iki pietų ..ech jaunystės dienos buvo.. wub.gif

mane mano galva baigi aiš proto išvaryt, skausmas pakenčiamas..nedidelis..bet yra ir nepraeina nė naktį schmoll.gif
Atrodo, kad smegeny splaukioja galvoje, pasilenku snemalonu, o jei nusikosti, atrodo sprogs galva ir isleks smegenai.. blink.gif tai judu kaip kiaušinis ir stengiuos nekosėti (neseru, kartais gerklę tik užkutena..)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 20 rugpjūčio 2013 - 06:50
Merginos, tos kurios daugiau sveria.. (aš per zingsnį nuo 100)..
Kaip jus ir po kiek mintate? g.gif

Susivedziau MAZDAUg duomenis i chronometra (nezinau ir neradau kaip ivesti kiaulienos kumpis su oda, keptas, labiau ne grilintas o vandenuke)..

zodziu uz vakar dieną preliminariai gaunasi taip:
Viso apie 1400 kal. (71 proc. )
baltymų- 68 g (o mano norma 49)
anglių- 59 g (mano norma 63)- tik čia įsipaišiau..
riebalų- 101 g (mano norma 10,50).. doh.gif

bet savo profilyje pasirinkus numest 0,5 lbs/week..
ir paleo dietą - man siulo suvartoti 1962 (OHO) kal maždaug ir santykis Balt.15-Anglių-20: riebalo- 65..ar kažką reikėtų pakeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 20 rugpjūčio 2013 - 07:45