Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(pumpica @ 2013 08 18, 20:34)
Mitybos keist nezadu, kazkada pasiduos  biggrin.gif

natūraliai tai kristi turi žiemos metu, nes maisto mažiau gamtoj (čia jei nebūtų parduotuvių ir šaldytuvų), o vasarą galima ir priaugt keletą kg su uogytėm ir vaisiais.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 18, 19:44)
natūraliai tai kristi turi žiemos metu, nes  maisto mažiau gamtoj (čia jei nebūtų parduotuvių ir šaldytuvų), o vasarą galima ir priaugt keletą kg su  uogytėm ir vaisiais.

vat man visada taip ir budavo. As nesuprasdavau tu zmoniu, kur sakydavo -ai vasara, karsta, valgyt nesinori, svoris krenta. Man tai ne velnio schmoll.gif as priaugdavau per vasara biggrin.gif paskui ziema ieini i rezima ir pakrenta, ypatingai ankstyva pavasari jausdavosi...
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus ir nuorodas. Man čia pirma mąstymą reikia pakeisti, o ne mitybą...Juk tiek metų kalta, kad visa tai nesveika....
Pumpica, jūsų pamesti kilogramai tikrai įspūdingi thumbup.gif
Turiu prisipažinti, kad mano tikslas, kol kas, tikrai mažesnis svoris, nes nebegaliu į save spoksoti veidrodyje...
Dar toks klausimas (prašau nepykti, jų bus....)-o koks dabar jūsų skaniausias desertas?? Kaip ne kaip, juk valgymas-vienas iš gyvenimo malonumų....Blem, jau tikrai bloga nuo tų varškių ir obuolių, bet kol nesusivokiau toje mityboje nenoriu blaškytis....
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 18, 15:33)
Labai ačiū už atsakymus ir nuorodas. Man čia pirma mąstymą reikia pakeisti, o ne mitybą...Juk tiek metų kalta, kad visa tai nesveika....
Pumpica, jūsų pamesti kilogramai tikrai įspūdingi  thumbup.gif
Turiu prisipažinti, kad mano tikslas, kol kas, tikrai mažesnis svoris, nes nebegaliu į save spoksoti veidrodyje...
Dar toks klausimas (prašau nepykti, jų bus....)-o koks dabar jūsų skaniausias desertas?? Kaip ne kaip, juk valgymas-vienas iš gyvenimo malonumų....Blem, jau tikrai bloga nuo tų varškių ir obuolių, bet kol nesusivokiau toje mityboje nenoriu blaškytis....

nu jau jus neisizeiskit, bet reiketu gyvenime kitu malonumu atrast. veikla kazkokia, ne valgyma. jis turetu but tik priemone energijai gaut.
paloe, tiksliau whole30 tikslas yra atsikratyt iprociu desertams, uzkandziams. ten 30 dienu jokio, kaip jie ten issireiskia "sekso su uzmautomis kelnemis"
kuo grynesnis maistas tuo geriau ir sveikiau. ir kai jau ismoksit nebepataikauti savo pilvui, va tada jau galesit desertus gamintis. as vaikams kepu kokosinius-kakavinius keksiukus su datulemis ar dz abrikosais saldumui. ar ananaso-banano=kokoso skyscio ledus.
issisakiau. tikiuos neizeidziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 18 rugpjūčio 2013 - 23:00
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 18, 16:31)
jautiena - kaip laikais? 4u.gif
ai nieko naujo, sedziu emocinej duobej ir tiek... cia is iprocio ilendu paskaitinet, o pati mitybas kazkiek uzmetus, nors tai nereiskia, kad slamsta kemsu...

Mil@na: smulkiai tarkuotos morkos yra mano desertas nr1, po eina saldytu bananu ledai, bet morkos skaniau rolleyes.gif
Atsakyti
Nemanau dėl nieko įsižeisti..Žinot, yra žmonės priklausomi nuo sekso, nuo rūbų, nuo daiktų...man kažkokia emocinė priklausomybė maistui-pavalgiusi jaučiuosi laimingesnė. plius man labai svarbu ritualai-puodelis kavos su kažkuo, rytą atsikėlus pasėdėti vienai su kava ir desertu, pavargus, po sunkios dienos kažką sugriaužti...Ką darysi-yra kaip yra-dirbu su savimi, bet ...Kol kas maitinuosi pagal Protasovą-viskas neskanu, tik truputi laisvesnės kelnės yra gėris...išsiliejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 18, 19:52)
vat man visada taip ir budavo. As nesuprasdavau tu zmoniu, kur sakydavo -ai vasara, karsta, valgyt nesinori, svoris krenta.

kiti nesupranta kaip per karsti galima valgyt sociai smile.gif
Papildyta:
grizau is isvykos. buvo labai sunku maisto prasme. laukiausi 3 dienas. gaminti slaygu nebuvo. bet 4 diena jau norejau valgyt tarp valgiau kaip paselus, atrodo skrandis bedugnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 18, 21:33)

Pumpica, jūsų pamesti kilogramai tikrai įspūdingi  thumbup.gif

Dar toks klausimas (prašau nepykti, jų bus....)-o koks dabar jūsų skaniausias desertas?? .

oi nieko ispudingo, cia yra zyyyymiai ispudingesniu rezultatu mirksiukas.gif dvigubai, o gal jau trigubai didesniu mirksiukas.gif

Sunku bus su tokia priklausomybe maistui jum. Pirmiausia tada reikia galvoje viska susitvarkyt, nes Paleo esme ir yra -maistas turi tenkinti tik alkio poreiki, o ne koki nors kitoki smile.gif Tad desertai kazin ar tenkina alki, cia jau emocinis valgymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 18, 17:18)

Mano skaicius yra irgi 7 4u.gif

49g baltymo, tai butu apie 250g vistienos, 300g avienos, 220g jautienos, 210g kiaulienos, 300g kiaulienos sprandines, 250g versienos, triusienos, 400g antienos, 320g kalakutienos, 300g zasienos, 200g elnienos ir stirnienos, apie 7 kiausinius.

aciu , kad pasidalinai sąrašiuku 4u.gif
Kaip man sunku dar viską susidėlioti, kasd kiek turi, ir išskaičiuoti..kadangi mūsų skaičiai ti epatys, jei ką - pasidalink meniukais.. blush2.gif

Sveikos visos,

Perskaičiau visas jūsų nuorodas, liko viena..kabu ..

Ačiū VORESTA bis.gif

Einu planuoti ir skaičiuotis MENIU doh.gif

Šiandien atsinešiau tris kiaušinius, pievagrybių vakare ant greičio pakepiau vo svos (400 Gr.) svėriau žalius...musėt per daug vėl bus..
ir tris agurklus atsinešiau, ne daug liko iki pietų, pilvas gurgia maršus..
Na kadangi dar nesusiskaičiavau, bet jaučiu kad vėl viršysiu su pietumis ir svorį bendrą ir kiekius..
Atsakyti
Voresta ar siuo sarasu man irgi vadovautis? http://www.homosanit...lines_medziagos

na zinoma isskyrus vaisius..uogas , na kas ne paleo, arba kas man dabar kol cukrus sukiles -nerekomenduojama..
ta prasme jei pas mane anabolinis idbalansas, tai man valgyt katabolini maista? ar isvi si sia lentele nekreipt dėmesio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 19 rugpjūčio 2013 - 10:35
kiek jum uztenka bonkutes kokoso aliejaus?
ir kiek jo (ar ghee) reikia suvalgyt i diena, kad butume sotus?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 19, 11:28)
Voresta ar siuo sarasu man irgi vadovautis? http://www.homosanit...lines_medziagos

na zinoma isskyrus vaisius..uogas , na kas ne paleo, arba kas man dabar kol cukrus sukiles -nerekomenduojama..
ta prasme jei pas mane anabolinis idbalansas, tai man valgyt katabolini maista? ar isvi si sia lentele nekreipt dėmesio?  g.gif

Na va, matosi, kad rimtai ėmei skaityti ir mąstyti. Pradėjai uždavinėti protingus klausimus mirksiukas.gif Pas tave greičiausiai ir anabolinis ir gliukogeninis disbalansai, o jei būtų kr. spaudimas, tai, ko gera, ir elektolitų perteklius- bet tai tik spėlionės pagal simptomus. Aš neturiu krištolinio rutulio, kad matyčiau kas iš ties yra pas tave.
Tai E. Revici sudarytas sąrašas, (aišku, ne pagal paleo) bet vis vien iš jo aišku, kad vaisiai, pienas, grietinėlė, sviestas, tau ne draugai, o va rauginto pieno produktai, mėsa tinkami.
Atsakyti