Sveiki. Skaitau jeu kelinta diena apie tą dietą ir turiu prisipažinti, kažkaip man neaišku ir sudėtinga viskas atrodo....Lesu dabar varškę, labai reikia nusiridenti nemažai svorio ir taip silpna nuo jos...Todėl domiuosi ir kitomis dietomis, pačios akys užkliuvo už šios temos pavadinimo...Bet čia taip viskas sudėtinga man.... Ir rezultatais kažkaip lyg ir nesidalinat, o man tas itin svarbu...Atsiprašau, kad įsibroviau taip į jūsų temą, bet gal kas užves ,,ant kelio" (angliškai neskaitau...viduramžiai ) Ačiū iš anksto
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 17, 16:48)
Sveiki. Skaitau jeu kelinta diena apie tą dietą ir turiu prisipažinti, kažkaip man neaišku ir sudėtinga viskas atrodo....Lesu dabar varškę, labai reikia nusiridenti nemažai svorio ir taip silpna nuo jos...Todėl domiuosi ir kitomis dietomis, pačios akys užkliuvo už šios temos pavadinimo...Bet čia taip viskas sudėtinga man.... Ir rezultatais kažkaip lyg ir nesidalinat, o man tas itin svarbu...Atsiprašau, kad įsibroviau taip į jūsų temą, bet gal kas užves ,,ant kelio" (angliškai neskaitau...viduramžiai ) Ačiū iš anksto
sveika,
pirmiausia, (tikiuos ir kitos mane palaikys) paleo - ne dieta, o mityba visam gyvenimui (sventai tuom tikiu kol kas)
svorio metimo rezultatai nesidalinam, nes tai antram plane. pirmiausiai sveikatos gerinimas. bet svoris krenta visoms. (pataisykit jei klystu)
o sunkaus ir painaus nieko cia ner.
nevalgom : rafinuoto cukraus jokiu pavidalu, jokiu grudu ir ju gaminiu, ankstiniu, augaliniu alieju, ir pagal amerikoniska versija - pieno produktu. bet cia kaip kas kokios atsakos laikosi ir toleruoja juos.
nuodojamas riebalas - kokoso, alyvuogiu, ghee.
mesa, zuvis, darzoves, kiausiniai - pagrindas. vaisiai - pagal sezona, ribotais kiekiais. riesutai dar.
tai tiek ir mandrumo. jei ka ne taip susakiau, busiu pakoreguota
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 17, 11:15)
O man dabar jau niekas nebeaisku Tai kur gi cia paleo, kur riebalas turi sudaryti pagrinda? Gavau skaiciau 6,6 (93kg daugint is 0,0714), suapvalinau iki 7. Pagal tai baltymu dienai 210g, angliavandeniu 49, o riebalu tik 10,5g!!! Labai prasau paaiskinimu
Oj ne, baltymu gaunasi tik 49g, ne 210... o angliavandeniu net 61g., riebalu 10,5.... tada jau kcal nesveikai mazai Nu zodziu, as jau cia visai susipainiojau
QUOTE(katinone @ 2013 08 18, 09:41)
O man dabar jau niekas nebeaisku Tai kur gi cia paleo, kur riebalas turi sudaryti pagrinda? Gavau skaiciau 6,6 (93kg daugint is 0,0714), suapvalinau iki 7. Pagal tai baltymu dienai 210g, angliavandeniu 49, o riebalu tik 10,5g!!! Labai prasau paaiskinimu
aš irgi susmaišiau kažkaip pagalvojau, kad Akutee suskaičiavo savo kvėpavimo parametrus ir išskaičiavo savo pH indeksą, o 7 yra idealus
jis tik rodo, kad neturi šarmų -rūgščių pusiausvyros sutrikimų, dar neturi hipoglikemijos ar padidėjusio cukraus.
Katinone, neužkliuvo sakinukas
Paprastai kiekvienas baltymo vienetas turi apie 7 gramus baltymo. ?
tai reiškia, kad gautą skaičių 7 reik daugint iš 7 ir gausi ~50 gr baltymo parai.
Kadangi organizmas iš baltymo moka pasigaminti gliukozę, jis negali būti valgomas dideliais kiekiais (kaip antai 400 gr vištos krūtinėlės ant karto) kai reikia apriboti angliavandenius .
angliavandenių : 7 vienetai X9gr, gaunam 63 gr , o dėl riebalų- ir man čia neaišku, tačiau jie turi sudaryti didesnę dalį raciono, pagal Kwašniewskį net 2,5-3 kartus viršyt baltymų kiekį.
tačiau juk parašyta Be to, šie riebalai, yra priedas prie riebalų, kurie yra kituose vienetuose. Tad, jei valgai kiaušinius- tai juose baltymo ir riebalo bus beveik po lygiai
Todėl ir sakau, pasidarot metabolizmo tyrimus, gausit tikslią informaciją, koks santykis jums labiausiai tinka. Pagal Unimed, jei neprivalgai, maisto kiekį galima didinti, jei tik išlaikysi teisingą paskirtą maisto medžiagų santykį .
Papildyta:
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 17, 23:48)
Sveiki. Skaitau jeu kelinta diena apie tą dietą ir turiu prisipažinti, kažkaip man neaišku ir sudėtinga viskas atrodo...
reiškia dar per mažai skaitei, ne kartą išaiškinta, kame esmė ir ką daryti kad svoris kristų.QUOTE
.Lesu dabar varškę, labai reikia nusiridenti nemažai svorio ir taip silpna nuo jos...
Varškė geras dalykas jei tik ją virškini, tačiau tu, kaip ir daugybė kitų, metančių svorį, pasirinkai ją liesiausią . Ane? O kad tai būtų galima valgyti pagal mus, ant 200 gr varškės rektų užsiverst bent 100 gr 30 proc riebumo grietinės ar bent sviesto 30-40 gr kartu suvalgyt.Svorio mes neridenam , jis pats pabėga nuo mūsų, kartu nusinešdamas įvairius negalavimus.
.
Ir rezultatais kažkaip lyg ir nesidalinat, o man tas itin svarbu..
o kaip pasverti/pamatuoti gerą savijautą, sotumą, alkio nebuvimą, sveikatą ?
O man visai nesvarbu mano kg, nes jų paprasčiausiai neliko jau labai senai, vos tik pradėjau nevalgyti netinkamo maisto ir teisingai pasakė ativas tai ne dieta, tai mityba- labai normali, sveika ir skani, turinti tokį šalutinį malonų poveikį: viršsvorio nutirpimą ir sveikatos susireguliavimą.
va, ką atradau http://www.harmonio....i.php#inkaras30
Pergromuliotas, sukramtytas HS -tik valgykit į sveikatą
Pergromuliotas, sukramtytas HS -tik valgykit į sveikatą
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 18, 10:54)
Paprastai kiekvienas baltymo vienetas turi apie 7 gramus baltymo. ?
tai reiškia, kad gautą skaičių 7 reik daugint iš 7 ir gausi ~50 gr baltymo parai.
Kadangi organizmas iš baltymo moka pasigaminti gliukozę, jis negali būti valgomas dideliais kiekiais (kaip antai 400 gr vištos krūtinėlės ant karto) kai reikia apriboti angliavandenius .
angliavandenių : 7 vienetai X9gr, gaunam 63 gr , o dėl riebalų- ir man čia neaišku, tačiau jie turi sudaryti didesnę dalį raciono, pagal Kwašniewskį net 2,5-3 kartus viršyt baltymų kiekį.
tačiau juk parašyta Be to, šie riebalai, yra priedas prie riebalų, kurie yra kituose vienetuose. Tad, jei valgai kiaušinius- tai juose baltymo ir riebalo bus beveik po lygiai
Todėl ir sakau, pasidarot metabolizmo tyrimus, gausit tikslią informaciją, koks santykis jums labiausiai tinka. Pagal Unimed, jei neprivalgai, maisto kiekį galima didinti, jei tik išlaikysi teisingą paskirtą maisto medžiagų santykį .
Aciu voresta, nebe uz kalnu man tas tyrimas. Labai tikiuosi, kad viskas taps daug aiskiau
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 17, 22:48)
mano rezultatai parase cia kas liecia svori. Sveikatos bedu neturejau, tad akivaizdziu pokyciu ir nera, tik tokie smulkus keliantys nuotaika -energijos padidejimas, miego pagerejimas, augantys nagai, grazi oda
o ka valgyt, ko ne, man asmeniskai cia trumpai drutai ir lietuviskai parasyta - Paleo.
Labas rytas
Mil@ana, sveika prisijungus Vienas pastebejimas - pradek paleo, jei esi nusiteikus rimtai ir nenuklysi y uzkandziavimu ir tortu tolius Kitaip tokia mityba tau jokio svorio metimo neduos, netgi pridet gali dovanu uz nuodemes Taip kad geriau skirk daugiau laiko informacijai susirinkt, susideliot meniu ir plana, kaip pasieksi savo svory, negu stacia galva ysokus ir nusivylus Cia mano pastebejimas butu
Mano skaicius yra irgi 7
49g baltymo, tai butu apie 250g vistienos, 300g avienos, 220g jautienos, 210g kiaulienos, 300g kiaulienos sprandines, 250g versienos, triusienos, 400g antienos, 320g kalakutienos, 300g zasienos, 200g elnienos ir stirnienos, apie 7 kiausinius.
Cia greitom taip bandziau primest, aisku kiekvieno saltinio parodymai gali skirtis.
Oho, tai tikrai nedaug As ryskiai pervalgydavau jos
O kad riebalu 10,5g gal ir normalu, juk jo yra mesoje, tai galbut ir nereik pilt rieskuciom to sviesto, kaip cia temoj anksciau skelbem - kaifas uzpiltas riebalais
pumpica, bet kiek is tu kg nuridenta per Dukana?
Beje, kur Elata dingus, kustuce kazi kaip sekas
Mil@ana, sveika prisijungus Vienas pastebejimas - pradek paleo, jei esi nusiteikus rimtai ir nenuklysi y uzkandziavimu ir tortu tolius Kitaip tokia mityba tau jokio svorio metimo neduos, netgi pridet gali dovanu uz nuodemes Taip kad geriau skirk daugiau laiko informacijai susirinkt, susideliot meniu ir plana, kaip pasieksi savo svory, negu stacia galva ysokus ir nusivylus Cia mano pastebejimas butu
Mano skaicius yra irgi 7
49g baltymo, tai butu apie 250g vistienos, 300g avienos, 220g jautienos, 210g kiaulienos, 300g kiaulienos sprandines, 250g versienos, triusienos, 400g antienos, 320g kalakutienos, 300g zasienos, 200g elnienos ir stirnienos, apie 7 kiausinius.
Cia greitom taip bandziau primest, aisku kiekvieno saltinio parodymai gali skirtis.
Oho, tai tikrai nedaug As ryskiai pervalgydavau jos
O kad riebalu 10,5g gal ir normalu, juk jo yra mesoje, tai galbut ir nereik pilt rieskuciom to sviesto, kaip cia temoj anksciau skelbem - kaifas uzpiltas riebalais
pumpica, bet kiek is tu kg nuridenta per Dukana?
Beje, kur Elata dingus, kustuce kazi kaip sekas
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 18, 16:18)
nedaug, na as neuzfiksavau tiksliai kada perejau prie Paleo, bet menuo gal buvo ant Dukano o kg atzvilgiu man krito vienodai -apie 2 kg i menesi tiek dukane, tiek paleo...
Tai tau nedaug, as per pirma ataka - 10 dienu - buvau pametus 6 kg ir pilvas tikraja to zodzio prasme prilipo prie stuburo Visi issigando, kur mano riebalai dingo, isdziuvau kaip giltine
Vakar kaip tik vengriska guliasa valgiau su pora kiaulienos gabaliuku - labai skanu buvo Receptas labai paprastas ir nuostabaus skonio Sakiau taip daznai troskinsiu kopustus, nebutinai su mesyte
http://cooksnaps.com...egedinsky-gulas
Bulviu nebuvo patiekale, jis buvo patiektas su specialia garuose virta duona ( dumplings ), kurios as nevalgiau, nes skony zinau ir taip Step 6 irgi praleist - juk miltu ir krakmolo nenaudojam
jautiena - kaip laikais?
Vakar kaip tik vengriska guliasa valgiau su pora kiaulienos gabaliuku - labai skanu buvo Receptas labai paprastas ir nuostabaus skonio Sakiau taip daznai troskinsiu kopustus, nebutinai su mesyte
http://cooksnaps.com...egedinsky-gulas
Bulviu nebuvo patiekale, jis buvo patiektas su specialia garuose virta duona ( dumplings ), kurios as nevalgiau, nes skony zinau ir taip Step 6 irgi praleist - juk miltu ir krakmolo nenaudojam
jautiena - kaip laikais?
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 18, 17:31)
Tai tau nedaug, as per pirma ataka - 10 dienu - buvau pametus 6 kg ir
oho ne, man tai tikrai nepuole svoris kristi, beje, mano ataka buvo 2 ar 3 dienos tik pamenu skaitydavau dukano tema ir nervas imdavo, kad kitom krenta belekaip svoris, o man vezlio greiciu
Dabar stovi svoris, ikaltas, prikaltas su vinim matyt dar noreciau 5 kg nurident, bet ai...yra kaip yra, lai stovi jeigu jau jam reik. Mitybos keist nezadu, kazkada pasiduos