Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Sveikutės,

turiu ir aš klausimėlį, tikiuosi neužmėtysit pomidorais;) Skaitau rusų kalba knygą apie Paleo ir nesuprantu kas yra Очищенное сливочное масло ?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 16, 18:55)
Mane kai uzknisa rasinet ta paty, isbaninu save is paleo porai savaiciu, rami gryztu biggrin.gif

ten nebuvo klausimas uzduotas simtaji karta, tik tas klausimas buvo toks, kad zmogus ne negalvojes iskart raso i sia "comfort-search", o lygis mazdaug "kas yra pomidoras?". Ir be to, as pati i ji ir atsakiau. Bet, didelis PARDON!
tad deduosi bana. aciu uz pirmaja pagalba pradedant sia mityba, esu labai laiminga ja atradusi. atsimenu buvo viena is priezasciu, kodel prisijungiau prie jusu grupes, tai ta, kad cia buvo smagios motereles smile.gif ivairiu bandymu metu tikrai zinau issiaiskinsiu kas man patinka labiausia ir kas kaip veikia mano organizma, na ir toliau, misiu tik paleo. smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas vakaras,

Kadaise esu islindusi is tyliuju skaitytoju pasisveikinti, taciau niekada nebuvo butinybes nei ko klausti, nes info temose daug, nei reikstis, nes 100% paleo nesilaikau (low carb greciau). Taciau sikart noreciau uzklausti, gal kas patartu 4u.gif Vakar racione buvo net 3 dalykai kuriu siaip niekada nebuna - sviaziai gaminta naturali ricotta, apie 50 g vanilines chalvos su pora migdolu ir garnyro dydzio skaldytu virtu zirniu. Pasiteisinimu nerasinesiu, beda tame , kad jau nakti miegodama emiau kasytis ir ryte pamaciau jog isbere kojas - viena slaunis atrode kaip pulko uodu sukandziota, bet po geros valandos isnyko g.gif Visa diena tai sen tai ten kasosi doh.gif Man tikrai panasu i alergija. Gal kas zinotu nuo kurio is siu produktu tokia reakcija galetu buti? Tiesiog noretusi zinoti.
Nevartoju jokiu miltiniu/bulviniu/saldumynu/kruopu ir pan. Per si laika (nuo Birzelio galo berods) nukraciau jau 7 kg. kas su mano skydliaukes bedelemis tikrai ne taip ir paprasta. Aciu visoms atrasiancioms laiko atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 16 rugpjūčio 2013 - 19:22
QUOTE(Wallis @ 2013 08 16, 20:08)

Jyyyz, tau siandien nekokia diena ar ka - as tau asmeniskai nieko netaikiau. Mane kartais buna, kad uzknisa irgi, bet tai neprivalai tada y tuos klausimus atsakinet. Viskas cia savanoriskai ir is geros valios. O kad laiko skaityt neturi, ar nera supratimo tam tikriems dalykams - ne visiems dasyla, kiti megsta tik salia normaliai besimaitinanciu padejuot oi oi kaip jums gerai, man taip neiseina. Nors visos zinom, kad ne visos vienodai pastangu galbut ydeda.
Nebuk pikta 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(panterra9 @ 2013 08 16, 20:20)

Sveika 4u.gif Jeigu viska kartu suvalgei, be pertrauku, gali but, kad apnuodijai organizma primaisius. Baltymai/riebalai su saldumynais nedraugauja, pati manau ta zinot. O siaip kada ant tuscio skrandzio pakartociau chalvos, arba namie bunant ant vidines rieso puses palaikyciau gabaliuka priklijavus pleistru kuriam laikui. Galbut esate alergiska sezamui, saulegrazai ar zemes riesutui - nezinau is ko buvo pagaminta jusu chalva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JolkitaS @ 2013 08 16, 19:56)
Paleo ir nesuprantu kas yra Очищенное сливочное масло ?

As su rusu kalba nedraugauju, bet manau cia apie valyta sviesta kalba eina g.gif Ghee kitaip vadinamas smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma Egliukasz, o as kazkodel galvojau , kad nuo zirniu, gal kad nevalgyti metus kokius ir porcija didesne.

QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 16, 20:49)
As su rusu kalba nedraugauju, bet manau cia apie valyta sviesta kalba eina g.gif Ghee kitaip vadinamas smile.gif

MB su rusu kalba draugauja gal net geriau nei lietuviu, sake verciasi butent taip, nors apie toki dalyka nera niekad girdejes - nesistebiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 16 rugpjūčio 2013 - 19:57
QUOTE(JolkitaS @ 2013 08 16, 19:56)
Sveikutės,

turiu ir aš klausimėlį, tikiuosi neužmėtysit pomidorais;) Skaitau rusų kalba knygą apie Paleo ir nesuprantu kas yra Очищенное сливочное масло ?

Tai yra valytas (lydytas) sviestas. Tas, kuri mes cia ghee vadinam smile.gif

Atsakyti
as irgi sakyciau, kad alergija nuo chalvos.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 16, 20:08)
ten nebuvo klausimas uzduotas simtaji karta, tik tas klausimas buvo toks, kad zmogus ne negalvojes iskart raso i sia "comfort-search", o lygis mazdaug "kas yra pomidoras?". Ir be to, as pati i ji ir atsakiau. Bet, didelis PARDON!
tad deduosi bana. aciu uz pirmaja pagalba pradedant sia mityba, esu labai laiminga ja atradusi. atsimenu buvo viena is priezasciu, kodel prisijungiau prie jusu grupes, tai ta, kad cia buvo smagios motereles smile.gif ivairiu bandymu metu tikrai zinau issiaiskinsiu kas man patinka labiausia ir kas kaip veikia mano organizma, na ir toliau, misiu tik paleo. smile.gif 4u.gif

Nu cia daba..as kalta,kad jus nervinu,as ir iseisiu..
Atsakyti
Nu panos, baikit. Nedarykit problemos ten, kur jos nera.
Uztai as cia sedesiu tongue.gif
Atsakyti
manes, pvz, niekas nenervina. nu nebent kasnors pradetu chamiskai koliotis ir uzgauliot.
jau seniai seniai supratau, kad mes visi skirting ir reikia tolerancijos.

o gristant prie paloe, atims laiko kol rasi savo meniu. as vis dar ieskau, randu, ismetu :-) po to atsiprasau ir priimu atgal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 16 rugpjūčio 2013 - 21:15
QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 21:44)
Nu cia daba..as kalta,kad jus nervinu,as ir iseisiu..

Akutee, Tau reikia daugiau pagalbos nei man, nors Tu rimtai net nepradejus sios mitybos esi, bet jei cia sedi ir skaitineji, matyt nori ja matintis. As sios mitybos principus perpratau labai greitai, kuri laika pieno produktus vartojau, bet samoningai, zinodama, kad ju vartojimas sioje mityboje yra labai gincitynas ir kiekvienam nuspresti kaip jam geriau. Man kyla klausimas, kodel man neauga nagai ir ka turiu keisti, man kyla klausimas, kodel man netvarka su viduriais, kodel veido oda negrazi ir pan. Bet i tuos klausimus vieno ir tiesioginio atsakymo nera, turiu tiesiog save stebet.
Panos Tau tikrai pades smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 16 rugpjūčio 2013 - 21:37
QUOTE(panterra9 @ 2013 08 16, 20:20)
Vakar racione buvo net 3 dalykai kuriu siaip niekada nebuna - sviaziai gaminta naturali ricotta, apie 50 g vanilines chalvos su pora migdolu ir garnyro dydzio skaldytu virtu zirniu.

Sveika, jei ilgai nebuvo valgomi pieno produktai, gal pieno baltymas taip sualergizavo?
Bet mažiausiai įtartini žirniai.
Atsakyti