Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 14:04)
Mielai prašom..

Juokauju gi smile.gif toli mesti reiktu wink.gif ir niekas Taves cia nenuraso smile.gif
Atsakyti
gerai, gana jusu nuomone visu aiski ..niekam cia neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 13:08)
..niekam cia neidomu.

nu kaip tu gali taip sakyti, kai i visus tavo klausimus buvo issamiai atsakinejama. Ir ne tik i tavo, cia i visu klausimus atsakoma kantriai ir dar ir dar karta ta pati aiskinant. Jau tema is temos kartais buna tie patys klausimai, o patyrusios merginos viska kantriai aiskina. Tad nereikia sakyti, kad niekam cia neidomu schmoll.gif as net supykciau uz tokius zodzius ju vietoje. Taika mirksiukas.gif 4u.gif

Kepam pilna bleka vistos, jau kaposiu biggrin.gif niam niam...
Atsakyti
As simta kartu dekojau uz kantrybe su manim ir atsakymu smerginos, tikrai ne viena syky. ..
Ir sakiau kad silpnavale esu nuo pirmo smano "pasirodymo" dienos..kad viskas aisku visiems butu, ir ar primtumet toki ai bury.. biggrin.gif
..po to atostogai buvo,dabar jau gryzau pas jus..
pries tai emiaus, bet vaikai menesi sirgo, tampiaus per ligonines, vel metus viska buvau...

Niekam neidomu, turejauomenyje, cia musu "aiskinimusis" skaityti.. :4u|:
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 07:52)
Vakar vakare gaminau spietus- 400 gr. saldytu darzoviu (morkos, brpokoliai, kalafioras) + lengvai pakepiau su vandenuku vistinos krutinele - 400 gr.. pabaigoje imeciau 50 gr. lasinuku ir isjungiau..

Cia tu tiek per karta suvalgei? unsure.gif
Atsakyti
labas
o mes vakar I vynuogyna nurukom... tai nostalgija sueme, sodyba tokia kaip pas tevuka. ir diedukas panasus. ir vynuoges skanios, kvepiancios, nelabai saldzios. grizau isalkus tai puse didelios cukinijos su ghee sudorojau.
dabar interneta knisu, ieskau ekologisko ukio kur mesos ir kiausiniu rast.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 16, 14:55)
Cia tu tiek per karta suvalgei? unsure.gif

Joo...sakiau kad daug valgau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 17:35)
Joo...sakiau kad daug valgau... verysad.gif

Mazink porcijas, sutrauk skrandy. As turbut numirciau, jei tiek per karta suvalgyciau unsure.gif Mazink baltymu, didink riebalu. Kuo daugiau riebalu, tuo maziau maisto reiks, nes jis tiesiog uzmusa apetita smile.gif
Atsakyti
Mano vakarienei cukinijų sriuba su namine vištyte.

user posted image

Receptas cia.

Valgau ir vis tiek alkana smile.gif))
As kaip akutee ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Na as daug riju, bet tikra tiesa, kuo riebiau tuo maziau susivalgo, teks akutee krauti sviesta visur. O del klausimu tai as nieko pries, kadangi turiu studentu ir vis ta pacia litanija visiems atkartoju. Tai tokie dalykai manes neerzina. Ir pati nebijau klausti. Kalbant apie kazkokia geda del neva kvailo klausimo, mano manymu tai yra visiskas absurdas. Jei neturiu kantrybes atsakineti i klausimus cia yra mano problema, bet ne klausianciojo. Liezuvis duotas ne tik sviestui laizyti, taigi bendraukim kantriai ir draugiskai wink.gif
Atsakyti
Aciu!!!!

Pradzioj dar skaiciau kiek daug cia kazkas valgo..bet matyt as daugiausia is visu visu? doh.gif
Ir man buvo daugoka, bet uztat tikrai valgyt nenorejau, scyrai iki 6...

Varysim tuoj apsipirkt, tai pasirupinsiu sviestuko..susigalvosiu meniu..reik tvarkytis, traukt skrandi..pasibandysiu Ghee pasidaryt..jei jau kept troskint tai sweikai...

Lumilumi, aciu uz kantrybe ir supratima 4u.gif

Aleja, negi daug?iAs po srriubytes irgi likciau aljana.. eik swiesto laizyt, lasiniu uzsimesk smile.gif
Papildyta:
Tiesa, del to ir klausiau pradzioj..kiek jus mazdaug sykiu suvalgot..?
Koks kiekis normalu? Pvz 200 gr.darzoviu, mesos 50, lasiniu ar swiesto 50g. g.gif
Kad orientuotis..essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 18:41)

Na tarkim as valgau darzoviu kiek noriu, bet man daugiau 200-300 g nesigauna per porcija, tada 2 kiausiniai arba plastakos dydzio mesos gabalas ir pora saukstu kupinu riebalo. Tiesa, riebalo daugiausiai vartodavau pusryciams - lasiniai su darzovem ir kiausiniu, arba tik lasiniai su darzovem, sonine ir t.t. O vakariene budavo liesesne is darzoviu ir mesos/zuvies ir riebalai, kuriuose viskas buvo paruosta. Tu turi atrast, kas tau tinka. Jeigu jauties alkana, negriebk baltymo, griebk lasiny. Nebent kazka papiktnaudziauji taip valgant is greituju angliavandeniu. uztai ir pasireiskia alkio jausmas. Kiekvienam individualiai, as valgau normaliai, ir nesiruosiu grust kuo daugiau del to, kad svoris nuo tokios dietos krenta kad ir kiek bevalgytum schmoll.gif Zaisk su proteinu, riebalu santykiu ir ziurek, kada jauties sociausia.
Mane kai uzknisa rasinet ta paty, isbaninu save is paleo porai savaiciu, rami gryztu biggrin.gif
Siaip ghee nera sveikiausias riebalas, voresta tai jau minejo. Geriau jau gryno sviesto palydyk baigdama gamint, jei neturi alergijos.
Atsakyti