Taip iseina, kad baltymų jau padauginau, o kai kurių vitaminų per mažai, kitų per daug.. Beto tuose pačiuose kopūstuose kiek anglių, oho.. ir kalorijų mano pietū snemažai turi, vadinas vakar enereikės padauginti..nes niekad nepajudėsiu turbūt..
Papildyta:
Jus jau man atleiskit, kad tersiu eteri..bet man tiek ismokti dar reikia..
Suvedziau preliminariai tą savo vakarienės troškinį, tik neradau raugintų kopūstų.. ir kiek realiai tu koloriju 1500- ar - 1900 kur rodo vienoj eilutej geltonoj skirtingi skaičiai?
ainu i lietuviska puslapi pasideliosiu ..
QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 08:29)
Jus jau man atleiskit, kad tersiu eteri..bet man tiek ismokti dar reikia..
ir kiek realiai tu koloriju 1500- ar - 1900 kur rodo vienoj eilutej geltonoj skirtingi skaičiai?
ir kiek realiai tu koloriju 1500- ar - 1900 kur rodo vienoj eilutej geltonoj skirtingi skaičiai?
man asmeniskai butu geda toki klausima uzduoti. pirmas skaicius geltonoje eiluteje, pacioje virsutineje, rodo kiek suvartojai, o antras skaiciukas kiek turi suvartoti per diena. Po kalendoriuku dar netgi yra pazymeta, kiek dar liko Tau siandien kaloriju suvalgyti ir net procentais viska zymi, bet jei nezinai ka jie reiskia, tai irgi nelabai kiek pades.
Sveika zinoti, kad kazko nezinai
Nu man tai naujiena, i rka? paklausiau kad zinot ateityje.. baisiai cia geda..
Nu man tai naujiena, i rka? paklausiau kad zinot ateityje.. baisiai cia geda..
QUOTE(Wallis @ 2013 08 16, 11:35)
man asmeniskai butu geda toki klausima uzduoti. pirmas skaicius geltonoje eiluteje, pacioje virsutineje, rodo kiek suvartojai, o antras skaiciukas kiek turi suvartoti per diena. Po kalendoriuku dar netgi yra pazymeta, kiek dar liko Tau siandien kaloriju suvalgyti ir net procentais viska zymi, bet jei nezinai ka jie reiskia, tai irgi nelabai kiek pades.
na, neteisk jos taip griežtai, niekas negimė mokėdamas. Svarbu, kad mokosi.
O jei mokosi, tai ir išmoks.
nieko negaliu daryt...
emiau skaityti knyga rusiskai, iveikiau 16 psl.. labai idomu
nesustoja galvos skausmas, skauda pasilenkus, pajudejus... kiek guglinau, tai sunusitas isisenejes, migrena... bet niekad neturejau tokiu dalyku..tikiuos tai kada nors praeis, nes susikaupt sunku, svaigst agalva..biski pykina.. greiciau baigtusi si diena ir i lova...
aciu Voresta uz supratima
emiau skaityti knyga rusiskai, iveikiau 16 psl.. labai idomu
nesustoja galvos skausmas, skauda pasilenkus, pajudejus... kiek guglinau, tai sunusitas isisenejes, migrena... bet niekad neturejau tokiu dalyku..tikiuos tai kada nors praeis, nes susikaupt sunku, svaigst agalva..biski pykina.. greiciau baigtusi si diena ir i lova...
aciu Voresta uz supratima
Ar galit priminti ta puslapy kaip pasigaminti Ghee sviesto?
kiek prisimenu tai ji islydai ant mazos ugnies, nugraibai putas, perpili per merliu ir uzdarai stiklainiuke.. ?
Ačiū
kiek prisimenu tai ji islydai ant mazos ugnies, nugraibai putas, perpili per merliu ir uzdarai stiklainiuke.. ?
Ačiū
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 16, 12:21)
na, neteisk jos taip griežtai, niekas negimė mokėdamas. Svarbu, kad mokosi.
sorry, as labai nekantri tokiais dalykais. as irgi negimiau visko mokedama, irgi negimiau su chronometru dantyse, bet dievas dave siek tiek loginio mastymo ir siaip gal biski proto, bei zingeidumo. Visu dalyku neismoksime niekada, bet jei koses yra galvoj, tai suprasti gali, ypac tokius elementarius dalykus. ten kompas jau viska paskaiciuoja, matematiskai, tik ziuret reikia - viskas taip aiskiai ir vaizdziai o cia moteris, matau su vaiku ir MB, bet net nezino kas yra riebalai ar baltymai (na dabar jau suzinojo). atleiskit, bet pamanyciau pirmos klases mokinys... Nieko nenoriu izeisti ir nieko asmenisko, tiesiog
tada kvailai susipainiojau- taip..bet nuo daug skaitymo, paraleliai dirbant, ar uzsikasus buityje, stengiuso kuo daugiau suzinot ir ismokt, tai nenuostabu kad galvele susisuka..be to savo duoda stresas, lekimas, begimas.. tai kur tu cia blaiviai ir logiskai mastysi..
o ir seip gal ne visi tokie protingi kaip TU ..tai ka zmogu nurasyt reik ir apmetyt pomidorais? visi mes turime savo gyvenimus, bedas ir dziaugsmus ir nereik vertinti, ypac kai dar ir nepazysti..
nu erzinu, galiu iseit, gali neraguot tiesiog arba neatsakyt..
ir apskritai baigia galva man susprogt..tad geriau nieko nebeklausiu, kad dar durniau nepsirodyciau..palauksiu kol praeis, ir iseis susikaupt..
o ir seip gal ne visi tokie protingi kaip TU ..tai ka zmogu nurasyt reik ir apmetyt pomidorais? visi mes turime savo gyvenimus, bedas ir dziaugsmus ir nereik vertinti, ypac kai dar ir nepazysti..
nu erzinu, galiu iseit, gali neraguot tiesiog arba neatsakyt..
ir apskritai baigia galva man susprogt..tad geriau nieko nebeklausiu, kad dar durniau nepsirodyciau..palauksiu kol praeis, ir iseis susikaupt..
QUOTE(Akutee @ 2013 08 16, 13:50)
...tai ka zmogu nurasyt reik ir apmetyt pomidorais?
aha, galiu, kaip tik nusipirkau 2 kilogramus ))
Mielai prašom..
Akutte nepyk,nesinervuok...bet tu jau ne pirma menesi bandai laikytis tokios mitybos.Tuo labiau seki tema,ir uzduodi toookius klausimus.
Galiu neuzdavineti..
ne viska visada suseku ir isimenu
o laikytis dar rimtai nesilaikiau, tik keiciu mityba link geresnes, kai bus viskas aisku ir busiu pasiruosusi imsiuos 100 proc..
ne viska visada suseku ir isimenu
o laikytis dar rimtai nesilaikiau, tik keiciu mityba link geresnes, kai bus viskas aisku ir busiu pasiruosusi imsiuos 100 proc..