Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

viduriu uzkietejimas gali but vienas is magnio trukumo pozymiu.
Atsakyti
Nuolatinis vidurių kietėjimas (kartu su kitais simptomais ) būna anabolinio disbalanso atveju
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 15, 13:03)
Nuolatinis vidurių kietėjimas (kartu su kitais simptomais ) būna anabolinio disbalanso atveju

as is tu, tiek anabolinio, tiek katabolinio disbalansu galiu prisirasyti daug ka, bet kaip ten is tikro yra nezinau. Maitinantis paleo per paskutini menesi nebuvo su tuo problemos. na ir metus piena pora dienu, uzejo. As isvis galvoju, kad pas mane dauguma problemu atsiranda stresiniu pagrindu, o streso man dabar netruksta, tad labai galimas dalykas kad ir nuo to. Magnio tai abejoju, kad truksta, nes Chronometras rodo, kad surenku jo pakankamai, plius isgeriu magnio tablecike, nes man traukinejo raumenis koju labai. Nebent nepasisavina organizmas tiek, kiek reiktu, reikia suziuret, kad ir medziagu, kurios padeda isisavinti magni butu uztektinai. geriu skysciu tikrai uztektinai, judu taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 15, 13:46)
Nebent nepasisavina organizmas tiek, kiek reiktu, reikia suziuret, kad ir medziagu, kurios padeda isisavinti magni butu uztektinai. geriu skysciu tikrai uztektinai, judu taip pat.

arba bent jau nevartoti tų medžiagų, kurios šalina mineralus- kava ir arbata tai daro... tik kad dabar tu būtent ir nevartoji kavos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pusryciai - migdolu pienas, ketvirtadalis avokado, puse saldyto banano, puse saukstuko migdolu sviesto ir proteinu pudros saukstas. Skanu ir sotu smile.gif
Elata ir Sedindriuke jei neklystu, buvo minejusios, kad magnio citratas milteliu pavidalu lengviau ir geriau pasisavinamas negu tabletes. Jeigu daug streso, tau Wallis jo butent ir reikia daugiau tokiu metu. Gal riebalo pusryciui pabandyk, koky saukstely kokoso aliejaus - man visada pramusdavo. Nes sviesto lygtais irgi nebevartosi kury laika, kazka minejai g.gif Man nuo streso atvirkstinis variantas - paleidzia vidurius biggrin.gif Jei buna koks svarbus yvykis, susitikimas ir t.t. tai nevalgau isvis ta diena, bet ir tai speju sulakstyt biggrin.gif
Sedindriuke - taip taip, jei galeciau, skanauciau ir skanauciau, man tokios parduotuves yra skausmingos finansiskai biggrin.gif
Kazkada per ziopluma nusipirkau carob 100% chocolate, ilgam atsokus buvau nuo saldumynu doh.gif biggrin.gif
voresta - jeigu mano organizmas neturi reikiamu medziagu man padet suskaidyt gyvunines kilmes baltyma y aminorugstis ir jas pasisavint, ar yra kazkas is augaliniu, kas turetu platesny spektra ju? g.gif Pvz. kanapiu seklos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 15, 15:33)

voresta - jeigu mano organizmas neturi reikiamu medziagu man padet suskaidyt gyvunines kilmes baltyma y aminorugstis ir jas pasisavint, ar yra kazkas is augaliniu, kas turetu platesny spektra ju? g.gif Pvz. kanapiu seklos g.gif

jei kažkada valgei gyvulinį maistą, ir kasa gamino reikalingus fermentus, tai dabar per kurį tai laiką ta funkcija turėtų atsistatyti. Jei valgytum labai trumpai apdorotą ar visai žalią mėsą- ko gera, ši problema nekiltų, nes žalioje mėsoje yra virškinimo fermento proteazės. Juk yra žaliavalgių veganų, kurie perina ant žalios mėsos valgymo be didelių problemų. Tik, aišku, ne staigiai.
O apie augalinius baltymus niekad nesidomėjau, neišmanau ir patarti ne kažką galiu.
Gal šiame straipsnyje kažką naudingo išskaitysi
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 15, 16:04)

Beda tame, kad kai vaikas esi, paauglys, valgant mesa nekyla tokiu bedu schmoll.gif Bet niekada nebuvau jos super duper megeja. O nuo 18-19 m. kazkur jau maziau valgiau jos, nes issikrausciau is tevu, pati sau gaminaus. Visada ta diskomforta kaltinau del deriniu mesa-bulves, mesa-ryziai, mesa-salotos+pomidorai, nes jie man kelia baisines rugstis.
Zalios ar mazai apdorotos mesos valgymas - kategoriskai ne. Esu ragavus marinuotos mesos - uch, baisu net atsimint schmoll.gif
Aciu, neblogas straipsnis, yra teiginiu aisku gincytinu, bet ka norejau, daugmaz isskaiciau smile.gif Daiginsim grudus vel biggrin.gif
Pasiliksiu meniu zuvy 2-3 kart savaitej ir siek tiek vistienos, ir ziuresim rezultatus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 15, 18:16)
Esu ragavus marinuotos mesos - uch, baisu net atsimint schmoll.gif

na marinavimas marinavimui nelygu, neaišku kuom ten ją marinavo. Aš valgau fermentuotą mėsytę
Atsakyti
As kaifuoju po skanios velyvos vakarienes. Kepti vistienos kumpeliai, marinuoti su kmynais ir ciobreliais, bei juros druska. Garnyrui apviriau moliuga, kalafijora, skiltele cesnako ir viska sublenderiavau su ghee. O taip. As daznokai valgau velai, bet tada nevalgau pusryciu.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 15, 18:58)
As kaifuoju po skanios velyvos vakarienes. Kepti vistienos kumpeliai, marinuoti su kmynais ir ciobreliais, bei juros druska. Garnyrui apviriau moliuga, kalafijora, skiltele cesnako ir viska sublenderiavau su ghee. O taip. As daznokai valgau velai, bet tada nevalgau pusryciu.

prieš 7val vakare parašei žinutę, tau čia vėlyva vakarienė biggrin.gif ?
Atsakyti
laba ryta,

baigiu nuprotet nuo galvos skausmo..seip neturedavau tokiu dalyku, dabar toks jausmas, kad kaire puse smegenu istinus, i rkad ten vanduo, o kai pasilenkiu tai isvis..mamamija... sad.gif

Vakar vakare gaminau spietus- 400 gr. saldytu darzoviu (morkos, brpokoliai, kalafioras) + lengvai pakepiau su vandenuku vistinos krutinele - 400 gr.. pabaigoje imeciau 50 gr. lasinuku ir isjungiau.. Pietausiu apie 11, einu kaloriju skaiciuot, ir xiuret kas kiek ko turi.. smile.gif

Ar ir si menesi atsistojau ant vapsvos/bites..nzn, tarp kojos pirstu pralindo, sugele, skausmas, uuu...istino pirstas, tik nustebau, kad gera savaite labai skaudejo ir nieztejo, issikasiau as ji iki melynumo.. doh.gif vat ir vaiksciok basas po pieva prie ezero.. pries tai gyvenime ir esu atsistojus..bet tada issitraukiau geluoni, o dabar neradau jo..

Vakarienei bu stroskintu kopustai su pusiau raugintais ir desreles lengvai parukytos.. Seimai dar bulviu svieziu isvirsiu.. tikiuos busiu soti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 16 rugpjūčio 2013 - 06:54
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 15, 21:15)
prieš 7val vakare parašei žinutę, tau čia vėlyva vakarienė biggrin.gif ?

Pas mane buvo pries 9val. SM kazkaip ne i tema laika rodo biggrin.gif

Akutee, as irgi nerandu geluonies, bet kaip idomiai, skauda dar ir siandien ir turbut dar skaudes ilgokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 16 rugpjūčio 2013 - 06:56