Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Lumiliuk smile.gif uzjauciu. nu bet pataikyk i tokia vieta! smile.gif
As po pietu: 300 gr. Hakaido moliugo, pomidoras, 100 maltos jautienos, 20 gr lietuvisku lasinuku, saukstas ghee smile.gif viskas sumaisyta, niam smile.gif
rytoj atvarys drauge pas mane. suku galva kuo pavaisint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 14 rugpjūčio 2013 - 13:02
Jo, as "palaiminta" ant tokiu dalyku. Turiu moliugo, reikia pagalvoti ka su juo padaryti. Issiemiau versiuko kepenu is saldiklio, gal reikes koki troskini moliugini su ghee sumarmalinti garnyrui smile.gif
Atsakyti
šiandie sulaukiau grupės paleo svečių, vaišėm paruošti sugaišau 3 min- ant lentelės papjausčiau žalios stirnos nugarinės, net ne marinuotos ir nesūdytos. Ir tokios pat vytintos. Prisikandom lašiniu, agurku ir pomidoru. Kaip patogu ir greita

Du iš jų rimtesni žAliavalgiai (ne žOliavalgiai biggrin.gif ), aš nelabai smile.gif ). Dėkui, voresta, už šiltą priėmimą, tikrai smagu kai šeimininkė nepradingsta ilgam virtuvėj 4u.gif
Tik vakare jau kituos svečiuos prisiėdėm saldainių ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 14, 13:28)
Sauniai atostogas pradejau, iskrido sirse tarp pedos pirstuku ir tapkes ir aisku igele gyvate. Ikaliau tavegilio ir sedziu cypdama. Sildausi vakarykscius avienos sonkaulius. Nu blin kaip skauda.

vargšė, gal kur gyslotį rastum , rašo,kad padeda.
Jei būnant gamtoje jums netikėtai įgėlė vapsva ar bitė, jums padės gyslotis. Nuskintą švarų lapą dėkite į burną, sukramtykite ir košelę iš burnos tepkite ant įkandimo vietos.

bet mieste visi šuniukų apkakoti tikriausiai... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lugne @ 2013 08 14, 14:45)

Tik vakare jau kituos svečiuos prisiėdėm saldainių ax.gif  biggrin.gif

o kas kaltas, kad dzūkiškus lašinius pas mane palikot biggrin.gif
Atsakyti
Ne, vargu ar toki rasiu ir dar svaru biggrin.gif teks iskentet kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 14, 15:27)
Ne, vargu ar toki rasiu ir dar svaru  biggrin.gif  teks iskentet kaip yra.

Labas, dėk svogūno, nuims skausmą ir perštėjimą.
Atsakyti
Oi Lumi Lumi doh.gif Nu ir sekas, kur tu ta gyvate radai? biggrin.gif Gerai, kad alergiju neturi rimtu, as tai jau ligoninej buvau su istinusia galva ir iskritusiu pamelusiu liezuviu doh.gif
Nusipirkau proteinu pudra, aisku ne puikiausias pasirinkimas, bet mesos pakeitimui kuriam laikui bus gerai ax.gif
Uzikabliavau ziuret Food Unwrapped per Channel4, jetus jetus kokias slykstynes valgom doh.gif Tuoj isvis nerasiu, ka valgyt lotuliukas.gif
Pamirsau pasigirti, kad kavos negeriau 5 dienas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 08 14, 11:30)
prie kavytes:
user posted image

Cia 100% kakavos? bigsmile.gif Koks skonis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 14, 22:52)

Pamirsau pasigirti, kad kavos negeriau 5 dienas ax.gif

sauniai ! as jau dvi dienos be kavos ir be pieno ir gyva ir siandien nebe taip pykino ryte. maniau miegosiu istisa diena, bet ne smile.gif laikausi gana normaliai.
Atsakyti
Skonis superinis 100%, labai giriu ir rekomenduoju.

Lumi uzjauciu! Atsimenu kaip patys vaikai vasara basi per pievas lekdavom ir pasitaikydavo ant bites ar sirses uzmint. Skausmelis neblogas! o mano sese isvis vos neuzsilenke karta, kai igele jai i salia akies, uztino visos veidas prakstiskai per 5min ir pradejo geibt vaikas dar buvo ji. skubiai vezhe i ligonine, pasirode esanti alergiska biciu nuodam, nejuokai...
Atsakyti
Egliukasz, Planet organic raw šokoladų šimtai rūšių biggrin.gif rasi kaip pasmaguriaut biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas, as svajoju, kad bent pamiegot ilgiau, bet kur tau. Kai i darba tai sunkoka is lovos lipti, o kai laisva tai kaip tycia, opa is lovos ir tasausi be veiklos, o mb kaip traktorius parpia biggrin.gif
Neviliokit su tais sokoladais biggrin.gif
Pirstas jau taisosi, tik dabar per skausma niezulys lenda, dziaugiuos, kad visa neistinau, vadinasi nesu alergiska. Bet esu bevale, kavos nemoku atsisakyti. Lauksiu kol ponas atsikels, leksim i turgeli, darzoves baigesi, badas namuose smile.gif
Atsakyti
Siandien pusryciai: trys virti kiausiniai, 300 gr pomidoru, 30 gr. sviestuko ir uzkieteje viduriai, skausmas, kad sunku vaiksciot. Ikalciau kavos su pienu- viska pramustu, bet kolkas leidziu organizmui suprast, kad jokiu kavu su pienu dabar nebus, ziuresim kas toliau.
Atsakyti